Herecký konzert PANÍ(!) Jiráskové, PANA(!) Kopeckého a ostatních také! Včetně pana Podskalského!!! Z doby, kdy ČT ještě bavila a o její "veřejnoprávní" funkci nebyla řeč. Ostatně, i to se časem uspořádá...Každopádně díky za kus českého humoru v té záplavě "akčních, hororových a pod." filmů'
Přeji krásný den. Jo, jo. Dobře si připomenout staré a krásné dny kdy to ještě stálo zato..Bylo to zlato..😅😃😂 Děkujeme že ještě jste to sem dáli na internet....🌼❤️👍👍👍😘
S hlubokou uctou a poklonou A NESKUTEČNYM RESPEKTEM VAM PANE KOPECKÝ SMEKAM A CHOVAM V SRDCI JAKO JEDNOHO Z TYTANU ČESKOSLOVENSKE KINEMATOGRAFIE A HRDINU STŘÝBRNEHO PLATNA
Pry jsou 4 dily Alfonse Karaska-ja jsem nasel--7 zen Alfonse Karaska, Alfons Karasek v laznich a Posledni leč Alfonse Karaska, ale jiny film jsem bohuzel nenasel.
@@radkakrizova349 Možná tak nějak si pan režisér představoval milenky tehdejších pohlavárů. Ty rukavice mě fakt nenapadly. :-) Pak ještě točil Křtiny a paní Veškrnová je tam podobně oblečená. Celý film tam chodí v koženým obleku po vesnici jako nějaká domina. Třeba se mu to líbilo.. :-)
Český humor je nezaměnitelný, v cizině by to těžko chápali, prostě je náš a nenecháme si ho vzít. Jen velká škoda že se natáčí málo komedií, jen zbytečné nekonečné seriály které jsou většinou o ničem s nesmyslným scénářem.
Radek Hradečný ty frky jsou bohuzel nepreloziitelny, nedavalo by to smysl - hlavne protoze v zahranici nikdo nezna ty písničky. Napriklad Tajemný hrad v Karpatech v německým překladu je strasna nuda 🙄
Bravo gratulujeme mnohokrát krásné díky patří vám
Jó to byly ještě PÁNI herci! ! ! !
Herecký konzert PANÍ(!) Jiráskové, PANA(!) Kopeckého a ostatních také! Včetně pana Podskalského!!! Z doby, kdy ČT ještě bavila a o její "veřejnoprávní" funkci nebyla řeč. Ostatně, i to se časem uspořádá...Každopádně díky za kus českého humoru v té záplavě "akčních, hororových a pod." filmů'
Smékam před pánem režisérem Podskalským který uměl udělat kvalitní legraci a velký dík Miloši Kopeckému a dalším skvělým hercům.Nahoru moc velký dík.
Super pořád i písničky 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Já tuto hudební komedii prostě nesmírně miluji👍
Přeji krásný den. Jo, jo. Dobře si připomenout staré a krásné dny kdy to ještě stálo zato..Bylo to zlato..😅😃😂 Děkujeme že ještě jste to sem dáli na internet....🌼❤️👍👍👍😘
Tohle je krásnej film, bezvadný hlášky, spousta skvelých herců a ůžasně prkenej Jirka Langmajer. Nádherná oddychovka mám to rád už od dětství :)
Děkuji
Můj nejoblíbenější film, dívám se na něj od mládí, čest všem hercům co vněm hráli.❤❤❤
Maminka má pravdu, na vážnou známost máme oba dost času :)))) ty frky jsou vážně vynikající.
Moje oblíbená komedie ze zpěvy,super.
Děkuji
Překrásné
To se nikdy neokouka
Naprosto skvěle nasmala jsem se🥰🥰🥰
S hlubokou uctou a poklonou A NESKUTEČNYM RESPEKTEM VAM PANE KOPECKÝ SMEKAM A CHOVAM V SRDCI JAKO JEDNOHO Z TYTANU ČESKOSLOVENSKE KINEMATOGRAFIE A HRDINU STŘÝBRNEHO PLATNA
Děkuji
😢🎉😢🎉😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢🎉🎉🎉🎉🎉😢😢🎉😢😢😢😢😢🎉😢🎉😢😢🎉🎉🎉😢🎉😢🎉🎉🎉🎉🎉😢😢😢🎉😢😢🎉🎉😢🎉🎉🎉🎉😢😢🎉😢😢😢😢😢🎉😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢🎉😢🎉😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢🎉😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢🎉😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢🎉😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢🎉😢😢😢😢😢😢😢🎉😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢🎉🎉😢🎉😢😢🎉😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢🎉😢🎉😢😢😢😢😢😢🎉🎉😢😢🎉🎉😢😢😢😢🎉😢😢🎉🎉🎉🎉🎉😢😢😢🎉🎉😢😢😢😢🎉🎉🎉😢🎉🎉😢🎉🎉😢🎉🎉🎉🎉🎉😢😢🎉🎉😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢🎉🎉😢🎉🎉🎉😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢🎉😢🎉🎉😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢🎉😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢🎉😢😢😢😢😢😢😢😢😢🎉😢😢😢🎉🎉😢😢😢🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉😢😢🎉🎉🎉🎉😢
Na to se nikdy nezapomene ....
Můžu na to koukat pořád a nikdy mě to neomrzi
Pekné a krásna príroda 46.11
Libuše Geprtová, krásná ženská.
Pry jsou 4 dily Alfonse Karaska-ja jsem nasel--7 zen Alfonse Karaska, Alfons Karasek v laznich a Posledni leč Alfonse Karaska, ale jiny film jsem bohuzel nenasel.
já mám pocit, že ten 4. je To byla svatba, strýčku😉
@@kristynazemanova2003 dekuji za informaci, skusim to najit, cau a mej se fajn✌️🍀🌞
@@jirkadrahos8963 není zač😄
taky se měj fajn a hodně zdraví 😉
Líbí ...
Jana Paulová 😍🤩🤩
Krasa
povolit vše
Nechat nosit kozačky na nohou Paulové na konci léta byla perverze. Ale v kombinaci s mysliveckým kabátkem velmi dráždivé :-)
Co kozacky ale rukavice 😂
@@radkakrizova349 Možná tak nějak si pan režisér představoval milenky tehdejších pohlavárů. Ty rukavice mě fakt nenapadly. :-) Pak ještě točil Křtiny a paní Veškrnová je tam podobně oblečená. Celý film tam chodí v koženým obleku po vesnici jako nějaká domina. Třeba se mu to líbilo.. :-)
@@radkakrizova349 A peříčko v klopě :-)
A také nevím, proč všichni pánové včetně mladíka nosili saka a kravaty, když v té době nosil sako akorát Husák :-))))
@@greyhound9O asi natáčení bylo něco jako společenská událost
Pan Kopecký 😂
Český humor je nezaměnitelný, v cizině by to těžko chápali, prostě je náš a nenecháme si ho vzít. Jen velká škoda že se natáčí málo komedií, jen zbytečné nekonečné seriály které jsou většinou o ničem
s nesmyslným scénářem.
roztomilá nebo slabomyslná :D
Ty pěvecký výkony vystřídaly o pár let lidi z ulice v Doremi :D
snad by jste nechtel strilet po lidech, to vam nestaci ty co trafime omylem....haha
Paulová kocka
Fujky, ty vytahané kůže.
Klasika. Zajímalo by mě, jestli by se to líbilo i v cizině? Překlad by s tím zacvičil.
Radek Hradečný ty frky jsou bohuzel nepreloziitelny, nedavalo by to smysl - hlavne protoze v zahranici nikdo nezna ty písničky. Napriklad Tajemný hrad v Karpatech v německým překladu je strasna nuda 🙄
nejde to tak doslova prelozit a oni nerozumeji nasemu humoru
cicky nejlepsi
potešilo,
Proč má Jirka na ruce snubák?
Jak na ní shodil toho medvěda 🤣🤣🤣
31:31 Vlak na Dobříš
44:30 - 44:53 🤣
45:30 cicky
Cell #138 Paulová.. to je kus ženský 😋
Jo to byla kost
Haluz . super