Bravos familjes Kelmendi 👏 👏 👏 te suksesshem ne qdo aspekt me tona te mirat mashaAllah, axhes Ramiz shendet dhe pleqni te mire, ju lumte dhe persh nga Gjilani 👋👋👋
Bravo te qofte perSuksesin mrekulli te gjithe ata qe kan logjike te shendosh duhet ta ndjekin rrugen tuaj te suksesit gjithmon ka pas inijorant qe merren me te thena per arsye se nuk shohin ma larte se fiziomin e fetyres qe kan
Ramiz Kelmendi, bravo të qoftë dhe suksese. Tani të gjitha i ke, futju pak palestrës dhe ule pak barkun me pak ushtrime përditë, se të ndihmon mjaft shumë! 🙂
Nese i paguan punetort 250eur,marri e haram i qoft gjdo cent qe e fiton. Po shume leht eshte me qene i sukseshum kur i ke 3000 puntor te cilet praktikisht punojn falas (nese i paguan aq pake).
Suksese për z.Kelmendi,shumë me i dashur do ishte sikur ta ndiqte rrugen e pronarit te IKA Ingvar Feodor Kamprad i cili ne vitin 2020 kishte 56 miliard € dhe banonte ne banes modeste me 3 dhoma dhe kishte nje Vollvo model i vjeter!
Ketu ka faj shteti qe se ben ligjin per paga ashtu si duhet. Biznesi normal qe e shfrytzon kete mundesi. Qeveria e ka bere pagen minimale me 250,-€. Kush ka faj ketu?
E forta eshte se thote ju mora kredit te huajve ,po mashtron, ai po ja merr te hujve por po ja pagun populli i kosoves se me paret te popullit ka mrri ktu.
Ska shtet se ky mej pagu puntort qysh duhet ndryshe ikish pas punt. Edhe mej pagu 42% tatim si neper shtetet evropes ky sishte kaq i pasur. Tregti me serbi ky shum ka ba.
Zoti ja shtoft kush puno ,ama industrit duhet ti mari shteti te pasurohet shteti dhe te ardhurat shperndahen nuk ka ci vyn miljardat 1 grupi prej 20 personve
Nese mendon keshtu, duhet ta kthjem sozializmin / komunizmin. Se ne kapitalizem keshtu funksionon. Biznesmeni punson njerez, pagun tatimet, investon. Keshtu funksionon ekonomia e tregut te lire
Rrespekt kesi puntori I duhen kosoves atdhetar I madh normal duhet diplomantiche passport sakrifica edhe patrotizmi ma I madhi sod ne kosov osht me ba kshtu rrespekt pun te mbar suksese
Ramiz a falesh ti Paske ba shum pun te mira dhe te medha Por a flesh ti Se nje dit do shkosh te allahu Dhe allahu nuk te pyet per blloqe e per lluks Por per namazin Falu Falu nga nje her
Pse fol njeri 1ore e 18 minuta vetem per suksese edhe gjdo 5 fjali une jam une jam ma i forti une jam biznismen une dhe vetem une dhe , urime per suksese .Vetem fjalen Zot nuk e ndegjova nga Ramiz Kelmendi
Ski nevoj mi ba publike shpijat e kushtet sikur ti se ki ma shum si na ma pak ka dy copa zhele i veshim nja posht nja nalt edhe e kemi ni tryez per buk o do divane per fjetje njejt
I suksesh eshte ai qe puntoret qeshin kur marrin rrogen dhe jo kur tregojne shtepiat dhe fry hen si gjelat kto Jane vec hajna😢😢
Bravos familjes Kelmendi 👏 👏 👏 te suksesshem ne qdo aspekt me tona te mirat mashaAllah, axhes Ramiz shendet dhe pleqni te mire, ju lumte dhe persh nga Gjilani 👋👋👋
Bravo te qofte perSuksesin mrekulli te gjithe ata qe kan logjike te shendosh duhet ta ndjekin rrugen tuaj te suksesit gjithmon ka pas inijorant qe merren me te thena per arsye se nuk shohin ma larte se fiziomin e fetyres qe kan
Bravo Z. Ramiz Kelmendi Allahu je shum punetor Allahu ta dhasht gjithmon
Hinen ne fabrik qe ka prodhim ushqimit. As spaten kapel per flok, as si lajten durt dhe as si vnun keset per patika... po nejse na boft mir
Ky osht perbindesh, ky e shum tjer si ky t mytin per pare, kjo osht e verteta😢
Ramiz Kelmendi, bravo të qoftë dhe suksese. Tani të gjitha i ke, futju pak palestrës dhe ule pak barkun me pak ushtrime përditë, se të ndihmon mjaft shumë! 🙂
Respekt respekt respekt.
RAMIZ KELMENDI. 👏👏👏
Pom vika marre prej kti. Per qe osht kaq biznismen i madh dhe moshen e kti dhe mu fry ne ket menyr. Respekte
Me i madhi eshte Allahu Ramiz kete mos e harro
Pse n'mnyr krahasore Zotin
ka qu shume miliarda ne serbi per produkte kancerogjene nga serbia. bravo
Asgje MOs te presentono ligjin e zotit e harron 2m vend I ka seshte jeten duke pa.
1) Allahu
2) Begjet Pacolli
3)......
Pasuri Ja e verbon qdo kend ky nuk e din as nuk beson ne zot-Kokatop noli
Pun e mrekullueshme dhe investim shum i madh për Kosovën🇽🇰
Ju lumt Z.Ramiz
Suksese i nderuari Ramiz Kelmendi, ti je krenaria e shtetit tonë.
Ju kisha deshiru Miliarda po benja rrogen Puntorit 500€ paguj o vlla se sen nuk jet ne ket Bote o vlla i mir ❤❤❤
Nese i paguan punetort 250eur,marri e haram i qoft gjdo cent qe e fiton. Po shume leht eshte me qene i sukseshum kur i ke 3000 puntor te cilet praktikisht punojn falas (nese i paguan aq pake).
kadal Burr se nuk po i nal askush me zor ata puntor
Me zor kush nuk te thot puno.
Sa e pash te KY njeri është shum I talentum dhe I sukseshëm ishalla do zoti krejt njerzit e arijn nivelin e tij.
zoti te dhashte shndet e jete mos ta hupte zoti mundimin gjithmon zotrosh suksesin dhe gezofsh familjen
Urime për punën e shumë suksese.
Shom instresum qenka. Ndashta i smund ingrati. Shum po i leviz komet
Me djers si ka fitu këta lek shfrytëzim i kesaj shoqërie
Suksese për z.Kelmendi,shumë me i dashur do ishte sikur ta ndiqte rrugen e pronarit te IKA Ingvar Feodor Kamprad i cili ne vitin 2020 kishte 56 miliard € dhe banonte ne banes modeste me 3 dhoma dhe kishte nje Vollvo model i vjeter!
Bravo per zoteriun, putorit i takojn te gjitha te mirat . Urime👍
Produktet ma te shtrejta i ka etc se di perse pikrisht sot kesh shum ma shtrejt ne se ne marketet e vogla tlagjes
E VERTET
Mashallah Respekt 👍👐
Ma sha ALLAH ❤️, burr i zgjut
pyte sa miliarda i ka qu ne serbi.
Fabrika ndertimi sbejne gje ne ekonomi, fabrike teknologjie sot po kerkohet. Fjala miliarder osht e madhe shoku, multimilioner po.
Baca ramiz edim qe firma jote dhet prodhime serbe ket e harrove po ne edim
Baca Ramiz te paqim per gjithmon krenaria produksionit kombtar jo veq biznismen por edhe prodhus me renomr lum Kosova dhe Peja qe te ka
Veq vazhdoni shendet suksese❤
Allahu dhashtë shendet See ska me tyy King jee
Ramiz Kudra edhe ma kuder ai qe i jep hapsir ksaj kudre.
Pse e njeh a
Ky qeni bir qeni mall serbis ka perdor puntort si sllav 12 Orë ditje 7dit jav
Ish kan mir me dit sa I pagun puntort
Sij n gjermani nga 200€ s/250 € nga 10 or deri 13 or mir esht beregjat vesen
🤣🤣🤣🤣🤣@@NadiShabani
Ketu ka faj shteti qe se ben ligjin per paga ashtu si duhet. Biznesi normal qe e shfrytzon kete mundesi. Qeveria e ka bere pagen minimale me 250,-€. Kush ka faj ketu?
Èò😅😮
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂@@NadiShabani
Pasaniku veq rrotullohet,me ves bjen e me ves qohet…!A fukaraja bjen nje krah,e priton meu bo sabah😢😢😢😢
Bravo Braqa Kariq
Cfare zbulimi shkencor ka bere ky biznismen ? Apo si disa te tjere , blej 5€ shit 20€ , popullit te vete !
E forta eshte se thote ju mora kredit te huajve ,po mashtron, ai po ja merr te hujve por po ja pagun populli i kosoves se me paret te popullit ka mrri ktu.
Oj o sakatove komt o z.kelmendi
I bohet shura😅😅
Z. Ramiz respekte qe po nderton ne trojet shqiptare .Jo si Saimir Mane qe nderton jashte vendit
Ky nuk eshte biznesmen...po nje hajn i madh, shih si dridhet kur flet👎👎
hahaha krejt hajna puh ta qifsha faren e flliqt sigurt je me vv ti
Suksese
Shko o zoterri Klemendi bej nje analiz Charcot-Marie-Tooth (CMT) se nuk ju sho aq mir.
Te Zoti Skan Vler Kto ma shum ka Vler ni pergdhelje e Jetimit Se Kejt Marketet e Botes :)
Leku skae vlere te zoti po ty mjere familja qe te paska o mjeran.
Po per me i ndihmu Jetimit edhe nevojtarit na duhen shuum kta Njerez te Suksesshem
@@arietaavdiu1247edhe nje sjellje e mire i ndihmon jetimit.
Jete te gjate zoti Ramiz
O biznesi i ETC edhte biznesi vellezerve Kariq nga Beogradi qe kan qene nga Peja
Tj kshyre qysh se lenenervat me u qetesu
Ku financohet prej beogradi 😂 me pune djerse se bani kete pasuri as baba nuk ja ka lane
sdi per puntor a vjen naikush per 250 euro me majt 13 or ndit
Shqiptari shkatron shqiptarin pse shkon gazetari me vizitu
Respekt Kelmendi
TY TIJEP VUQIQI
Ky eshte njeri ma korrekt me bashkpunetoret e ti .
Sakt.
O Hajn .
sa i pagun puntoret ku ordiner se si duket i paska shfrytezu ne maxsimum që qënka bërë i pasur në një vend të varfër
Ne etc ne pritren nganiher te vjen gerrdi me ble me te produktet e qumshti ata frigorifera llum 😬
Bravo Professor
Cfare profesori eshte?
mjerim i dobet
👏👏👏
Ska shtet se ky mej pagu puntort qysh duhet ndryshe ikish pas punt. Edhe mej pagu 42% tatim si neper shtetet evropes ky sishte kaq i pasur. Tregti me serbi ky shum ka ba.
Me duket se lumturia mungon shumë, edhe pse ajo pasuri e madhe por jo ngrohtësi. Shifet stresi i tij qe nuk mund të jet i qetë.
Rëndomt ❌️ Rëndom ✅️ servil,sja vlen as ta shikosh pjesën e mbetur të literaturës tënde 1/4borgjeze, sepse nuk je më vjen keq.
Apo ka hala biznis me Produkte serboslaveve?
Ja mo jo se ka bo boll kapital me to niher
Po me te Serbis e ka fitimin ky far plehu, un me sa e di ky veq tupani e ban tjeterkush i mshon, ky esht veq perfaqsus i firmav te shkive nese sgaboi.
A keni edhe duda
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Zoti ja shtoft kush puno ,ama industrit duhet ti mari shteti te pasurohet shteti dhe te ardhurat shperndahen nuk ka ci vyn miljardat 1 grupi prej 20 personve
Nese mendon keshtu, duhet ta kthjem sozializmin / komunizmin. Se ne kapitalizem keshtu funksionon. Biznesmeni punson njerez, pagun tatimet, investon. Keshtu funksionon ekonomia e tregut te lire
Po nuk investove per shqiptarinë nuk ke investue per te ardhëm e shqipes.
investo ti per mu niher ater ky per ju krejt
KJO KOMPANI DERGON PARA NE SERBI
Boll kish me kan me i dhan kosovs sa i qon n’serbi
Aspekte nuk me pelqen shtepija teuer rend ne kurriz te puntorit
pse po lëviz këmbët mo gjyshi 🤣🤣
Kembet nuk po mund ti kontrollojsh ma se tu kan prish nervi
Rrespekt kesi puntori I duhen kosoves atdhetar I madh normal duhet diplomantiche passport sakrifica edhe patrotizmi ma I madhi sod ne kosov osht me ba kshtu rrespekt pun te mbar suksese
po puntort sa po paguen po I shtyp sa mundet gjinah
Respekt!
Bravo zotëri ti e ki koken plot mend e jo me hi llugave e feve po ban pun ne vendin e vet suksese zotëri
Sukses ne shpinen e vujtet e tjerve(Pintoret e shkret me 200 en muaj)
shum klloshar
hiqe doreën prej gjepi se e sakatove 😂😂😂😂😂
Sa gazetar amatera, Miliarda euro pfff
Ramiz a falesh ti
Paske ba shum pun te mira dhe te medha
Por a flesh ti
Se nje dit do shkosh te allahu
Dhe allahu nuk te pyet per blloqe e per lluks
Por per namazin
Falu
Falu nga nje her
Hallallin nuk djeg zjarri.
Po kembet pse I tund ore
Stall beton
😂😂 pse eki nji levizje te kemve ki frig
I bohet shura😅😅
Etc. osht nime marketi ma i mir me ballkan ose evrop lirisht me Thon Respekt
Ju qe thoni nuk ka rroga t mira mbi 450€ osht rroga prej puntori t thjesht e dej 1150€ n pozit
Shpia paska hapsirë por, nuk qenka e mir. Shtepia ime e ka plan ma të mir se kjo.
DO t pys sa do jetosh?
Moderator maje vetin .
Gazetari teper amater dhe i thjeshte
Miliarda euro???😂😂
Edhe ky ka me dek 1dit pos 2metra qefin me veti qe ka mi mar sen tkarit tjeter krejta ka mi lan...
Ky i len krejta e vertete por pasurin ja gezojne djemt nipat sternipat e keshtu me radhe hohoh.
pse po dilni n Gyrbet? Per me pas Pasuni. Ky e ka pra!
@@Trimi550 kush tka rrejt qe kom dal midis dis kosove jom, ky se ka gjumin rahat un po👋
Po ne histori do te mbetet Ramizi tjeter.
Miliarda euro way don't donate 1 billion t ble KOSOVA Airoplan LUFTARK
Pse fol njeri 1ore e 18 minuta vetem per suksese edhe gjdo 5 fjali une jam une jam ma i forti une jam biznismen une dhe vetem une dhe , urime per suksese .Vetem fjalen Zot nuk e ndegjova nga Ramiz Kelmendi
Mashum i perngjan Capitolit se sa Shpis te bardh
Ski nevoj mi ba publike shpijat e kushtet sikur ti se ki ma shum si na ma pak ka dy copa zhele i veshim nja posht nja nalt edhe e kemi ni tryez per buk o do divane per fjetje njejt
ETC= Ekonomski Trgovinski Centar.
Fjala tregon te gjithat.
ELKOS TRADE CENTER
ETC
@laekda edheunë t'njejtën e kam shkru edhe tjera informata po ma kan fshi komentin!
Po te nxhohin si tradhtar
phaa qfar kamermana tlodht ncnc, nalja driten kameres o amatera fmijaqa
Po ki poj livritka kamt si me kanë peder more mesiguri pasuria e ka ba homosexual ikni mo avyri te ki bq
Fuqija puntore e lire ,ky eshte rezultati 😂
Ani tha i madhi ndermerr masa te medha ,ma more se po te ndalet goja ,as nuk thot Elhamdulilah pi Allahut por thu ti ky vet e ka ba .
Ky foteljen e ka te mire po ky kurre nuk ben jeteme temirese nje njeri i thjeshte
😂😂😂 ky ekandertua me dinarin serb jakan ndertua
Das ist panizeren aparaten😅😅 ama 1 milion pash grun
SA I kryen obligimet ndaj puntorve dhe shtetit puntorve