Carstens depression ramte hele familien
ฝัง
- เผยแพร่เมื่อ 7 ก.พ. 2025
- Carsten er 49 år. Da han gik ned med stres, arbejdede han som ufaglært hospitalsportør. Han gik ned med , hvad man i dag mener var stress og depression. Han fik flere diagnoser og medicin, uden at det hjalp. Begyndte at drikke små kyllinger snaps for at få ro. En dag blev han standset på vej op ad Hobrobakken i Holstebro, på scooteren og godt beruset, på vej til forældrenes gravsted. På hospitalet kunne man se, at Carsten havde fået en medicinforgiftet. "Det var et vink med en vognstang", fortæller han. "Nu skulle det her liv stoppe. Ellers ville jeg ikke mere".
I filmen møder vi Carsten, hans kone Lene og sønnen Morten. De beskriver, hvordan Carstens problemer påvirkede hele familien. Morten var teenager, rodede sig ud i problemer og fik en ADHD diagnose, som Carsten senere arvede. Men måske var Mortens problemer i virkeligheden en reaktion på Carstens problemer? "Det hele var så forvirret” husker Lene. ”Pludselig er ens mand syg. Der var så meget, vi skulle have vist".
Filmen er en del af en debatserie om diagnoser, ADHD og medicin, optaget på Randers Psykiatriske Klinik. Serien er produceret af Filmkontoret v Katrine Borre og støttet af Børne - og Undervisningsministeriets Udlodningsmidler.
Hvis du kan lide denne film, kan du donere, hvad du har lyst. Alle beløb er meget værdsat. Det er tuff at skaffe penge som filmskaber. Endnu mere, når udgangspunktet er kritisk over for overmedicinering og pres fra en mægtig medicinalindustri.
Støtte kan ske på paypal.me/katr... eller Mobil pay 2837TT
Hvis du bruger en film til uddannelse eller kommercielt , skal du spørge om lov og lave en aftale. Filmkontoret@mail.dk