Tap to unmute

Cristian Terhes despre comasarea alegerilor: cine iese în pierdere și cine se bucură de avantaje

แชร์
ฝัง
 • เผยแพร่เมื่อ 3 ก.พ. 2024
 • Dacă v-a plăcut materialul, nu ezitați să vă abonați la pagina de facebook Cluj Live și la canalul de youtube Cluj Live pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

ความคิดเห็น • 415

 • @catalinfodor2933
  @catalinfodor2933 2 หลายเดือนก่อน +39

  Moderatorul judeca prin prisma unui imbuibat ,de fapt sunt mii de romani care se culca flamanzi !Pretul alimentelor creste pentru toata lumea .

  • @rodicapersa3437
   @rodicapersa3437 2 หลายเดือนก่อน

   Exact ... e clar că si moderatorul ăsta imbuibat , mai bine aruncă mincarea decît să o de-a săracilor

  • @xmizao6812
   @xmizao6812 2 หลายเดือนก่อน +2

   Ca un exemplu la cele discutate. Am ramas fara servici in 2021 cand a inceput pandemia, din cauza pandemiei, fiind nevoit sa stau in sat, pentru a-l ajuta pe tata care are peste 80 de ani. Eu am 62 de ani. Stand acasa si neavand nici un venit, tata m-a ajutat cu 200 de lei pe saptamana din pensia lui. A facut acest efort pe toata durata pandemiei. Dupa terminarea pandemiei, nu prea mai vrea nimeni sa angajeze un om la 62 de ani, decat pentru niste munci derizorii si esi tratat de parca nu ai tot fiinta umana, desi am mai multe calificari, ami place munca si sunt un om activ. Dupa ce au crescut preturile, dupa primul an de pandemie tata a marit ajutorul financiar la 300 de lei pe saptamana, dar parca sunt tot mai putine produsele care se pot cumpara cu aceasta suma. Sa va dau un exemplu. In 2006 aveam salariul de 600 de lei. Cu 100 de lei mergeam la Careffour si cumparam mancare pentru doua saptamani. Deci, din 600 de lei mai ramaneau 400 lei din salariul pe o luna. Acum cu 300 lei cumperi pentru o saptamana ca sa nu mori de foame. Adica 1200 lei pe luna. Ca sa pastram proportia, ar trebui sa mai ramana din salariu 2400 lei. Din salariul pe care al aveam cand a inceput pandemia, adica 1500 lei, mai ramaneau 500 de lei sa zicem, din care sa platesti facturi, taxe, benzina, medicamente, haine, etc.

 • @laurentiupopescu6179
  @laurentiupopescu6179 2 หลายเดือนก่อน +19

  Este incredibila pozitia moderatorul! Parca traieste pe alta planeta sau este omul sistemului care nu doreste respectarea constitutiei. Legile trebuie respectate si mai ales constitutia moderatorule ! Trezeste-te si informeaza poporul corect ! CNA este o institutie politica. Bravo domnule Terhes aveti argumente si oamenii de buna credinta vad acest lucru. Rusine moderatorului compromis care incurajeaza suprataxarea oamenilor prin politicile false de emisiii de carbon.

  • @nicusorstanciu7629
   @nicusorstanciu7629 หลายเดือนก่อน

   Eu nu am văzut emisiunea dar Aur caravanele stoarcere de bani cardul galben pandemia Belinschi de acord cu el o sleatca de tradatori spălare de bani așa spune Coarna

 • @marianaungur9233
  @marianaungur9233 2 หลายเดือนก่อน +32

  Dau like pentru dl. europarlamentar Cristian Terheş cu respect faţă de toată activitatea pe care a desfăşurat-o, este un adevărat lider şi un om care spune ce gândeşte. Mai puţin apreciez jurnalistul, care se vede clar că încearcă să cenzureze şi nu respectă libertatea cuvântului, oare asta este rolul jurnalistului?!

  • @rodicapersa3437
   @rodicapersa3437 2 หลายเดือนก่อน +6

   In România nu există libertatea cuvintului ... toată presa e cenzurată...am urmarit si alte emisiuni in care jurnaliștii adevărați incearca sa spună adevarul si folosesc anumite coduri referitoare la unele aspecte , tocmai din cauza cenzurii ... e păcat că sint foarte puțini jurnaliști care au curajul sa spuna adevărul. Acest așa zis jurnalist este și preot ortodox și om de afaceri ...cu toate astea el zice doar ce i se impune să spună ... Probabil o face ca sa nu își piardă scaunul din redacție

  • @floriantrandafir9229
   @floriantrandafir9229 2 หลายเดือนก่อน

   Țara Românească este o țară lipsită de de drepturi cetățenești ! ! ! Instituțiile statului Român sunt în totalitate iresponsabile față de propri ei cetățeni ! ! ! Din cauza așa " zisului stat de drept " , cetățeni români au ajuns să-și părăsească țara fără voia lor , din cauza așa zisului " stat de drept " care a pus stăpânire deplină pe toate resursele țări Românești ! ! ! România este distrusă în totalitate chiar de propriul " stat de drept " iar , acest stat de " drept " a instaurat sărăcia totală în rândul cetățenilor români ! ! ! România a fost trădată și falimentată în fața propriului popor ! ! ! Viitorul generațiilor viitoare este complet compromis ! ! ! Rușine și pedeapsă trădătorilor de țară și neam Românesc ! ! ! !

  • @floriantrandafir9229
   @floriantrandafir9229 2 หลายเดือนก่อน

   Niciun alt stat normal la cap nu-și sărăcia propria țară prin fraude și jaf național dar, statul României eșuat șiinfracționaleducat a făcut-o ! ! România merită , unitate ,frăție și patriotism trebuie să existe pentru a putea exista ca națiune , România trebuie să redevinățaraturorRomânilordepretutindeni ! ! După 34 de ani de jaf național Romănia merită protecției cetățenească , numai prin unitate maximă cetățenească ne vom mai recaștiga glia noastră strabună din ghearele trădătorilor de neam străbun Românesc ! ! Rușine și pedeapsă trădătorilor care prin complicitate maximă instituțională au sărăcit întreaga Românie ! ! Rușine și pedeapsă trădătorilor care de 34 de ani jefuiesc România întreagă și sărăcesc propri ei cetățeni pună la sărăcie maximă și totală ! !

 • @VodaFane1308
  @VodaFane1308 2 หลายเดือนก่อน +40

  Un moderator îngrozitor. Bate câmpii ceva de speriat. Ascultându-l, îți dai seama ce greu e să ai astfel de ardeleni prin preajmă. Urmăresc emisiunea doar pentru Terheș.

  • @varvaraciotau7724
   @varvaraciotau7724 2 หลายเดือนก่อน +3

   Da Terhes

  • @evaadamTheOnlyOne
   @evaadamTheOnlyOne 2 หลายเดือนก่อน +3

   Idem

  • @gionipaduraru3806
   @gionipaduraru3806 2 หลายเดือนก่อน

   Moderator jegos care ține partea jigodiilor ordinare ( hoților ) de la guvernare Psd și Pnl și homălăii Usr 😡🤮😡

  • @mihailcroitoru6234
   @mihailcroitoru6234 2 หลายเดือนก่อน

   Terhes e fost popa care a fugit dupa bani intrand in politica😂

 • @Mantilizapita
  @Mantilizapita 2 หลายเดือนก่อน +7

  Ma bucur sa vad oameni ça Domnul Cristian,doamna Sosoaca 😊😊

 • @user-yv8cn3ot4g
  @user-yv8cn3ot4g 2 หลายเดือนก่อน +53

  Razboaiele nu polueaza?

  • @BisuD-lui
   @BisuD-lui หลายเดือนก่อน

   Nu șiii nicii plimbările cu avionul de lux, care este dotat cu duș.

 • @mariabacanu5451
  @mariabacanu5451 2 หลายเดือนก่อน +51

  Cristian Terhes, un adevarat lider, pentru ca stie ce vorbeste

 • @fiicanualina3069
  @fiicanualina3069 2 หลายเดือนก่อน +20

  Doamne ,unde traieste moderatorul emisiunii ! Suntem saraci lipiti pamantului . Sunt case fara curent , copii saraci de nu au banii sa mearga la scoala , parinti fara servici . Somajul e in floare . Daca tu ai bani si traiesti bine restul lumii numai conteaza 🙈

  • @rodicapersa3437
   @rodicapersa3437 2 หลายเดือนก่อน +3

   Probabil in Olanda...🤣🤣🤣

 • @gherghinatanase2779
  @gherghinatanase2779 2 หลายเดือนก่อน +9

  Respect ptr Domnul Terhes este un Román Adevarat cu suflet ptr romania.El moderador este un pic fara sentiment de roman ,are bani su ficienti care sa nui pese de saracii romani.

 • @user-ux5tg5xh8h
  @user-ux5tg5xh8h 2 หลายเดือนก่อน +51

  Bă nea prezentator, eu nu arunc la coș.Fac foamea in Romania.Cei mai multi din populatii suntem săracii pe tera! 😢Mergi tu și ia-i pe ăia o mână de bogati la intrebări de ce aruncă...😢😢Nu ne bănuii pe noi săracii care suntem majoritatea😢

  • @varvaraciotau7724
   @varvaraciotau7724 2 หลายเดือนก่อน +9

   Nici eu nu arunc si nu cunosc pe cineva care sa arunce din contra

  • @user-ux5tg5xh8h
   @user-ux5tg5xh8h 2 หลายเดือนก่อน +14

   @@varvaraciotau7724 Exact,îmi e rușine,dar aș arătă câti oameni de pe tot globul ăsta adunăm de la gunoi,sau mâncăm mereu doar ce e ieftin,în ofertă pe la magazine..☹️Ce știu bogății ăștia viața noastră chinuită?

  • @rodicapersa3437
   @rodicapersa3437 2 หลายเดือนก่อน +8

   Nici eu nu arunc mincarea ...abia imi ajunge ce cumpar din pensie pînă la următoarea pensie

  • @gionipaduraru3806
   @gionipaduraru3806 2 หลายเดือนก่อน +1

   Un moderator jegos și ține parte hoților de la guvernare 😡😡😡

  • @internetindustries
   @internetindustries 2 หลายเดือนก่อน

   Atunci majoritatea sa voteze conform inteteselor lor!

 • @adinag7044
  @adinag7044 2 หลายเดือนก่อน +11

  Un moderator paralel cu realitatea

 • @danpascanu131
  @danpascanu131 2 หลายเดือนก่อน +31

  CO2 nu este ceva care "murdareste" aerul. Nu este ca pulberile in suspensie, vaporii de amoniac etc. CO2 reprezinta undeva la 0,035 - 0,040 %. UE are emisii de 5-6%. Care este relevanta ? Distrugem economia pentru reducerea cu 55% a emisiilor, adica de la 6% la 3%? Ce se intampla cu China - aprox. 35%,, USA - aprox.15%, India aprox 7,5%. ? Despre ce vorbim? Suntem dusi cu capul?

 • @ioanmanta6129
  @ioanmanta6129 2 หลายเดือนก่อน +33

  Domnu' Terhes spune-i te rog individului ca nu arunca săracii ci bogații!

  • @ileana48craciunileana69
   @ileana48craciunileana69 2 หลายเดือนก่อน

   Minima politețe te obligă să folosești numele 'individului" !!!!!!!!!....
   Altfel , se pune întrebarea de ce urmărești o emisiune pe care TU n+ai fost în stare să o faci !!????????????????????
   FĂ CEVA SI PE URMĂ CRITICĂ !!!!!!!!
   sau..... MARȘ !!!!!!!!!!

  • @rodicapersa3437
   @rodicapersa3437 2 หลายเดือนก่อน +1

   @@ileana48craciunileana69 va intreb : - Sînteți o femeie politicoasă cind spuneți cuiva ...,,marș,, ? ... apoi nu a criticat pe nimeni , a spus că aruncă bogații și nu săracii

 • @cristinakaill5764
  @cristinakaill5764 2 หลายเดือนก่อน +17

  Nu va suparati domnule Moderator dumneavostra stiti ca toti fermierii sunt datori pe 10-20 de Ani ptr toate utilajele??? Care leau luat pe credite???

  • @rodicapersa3437
   @rodicapersa3437 2 หลายเดือนก่อน

   Moderatorul ăsta ori nu gîndește ce vorbeste , ori i s-a impus sa spună prostii si sa abureasca lumea

 • @DanpaulStella-se9hl
  @DanpaulStella-se9hl 2 หลายเดือนก่อน +13

  Voteaza Diana presedinte ❤ SOS

  • @adriananicolau9920
   @adriananicolau9920 2 หลายเดือนก่อน

   SOS. RO🙏✌️🇹🇩👏👏👏 0:02 2024❤❤❤

  • @teodorples8765
   @teodorples8765 2 หลายเดือนก่อน

   NUMAI DIANA ESTE SANSA ROMANILOR SI A TARI ROMANESTI.UITATI VA LA TERHES ,STIE SA VORBEASCA
   DAR A TRAS LA HAUR .
   DE CE?? UITATI VA CE FAE HAUR SI CINE ESTE IN SPATELE GALERISTULUI HAUR.UITA TI VA UNDE A AJUNS ROMANIA,IAR IN
   SPATELE HAUR SANT SERVICILIIII SI DIN PACATE CELE DIN AFARA.
   VOTEZ S.O.S ROMANIA .
   DIANA PRESEDINTE!!!🎉🎉❤

 • @internetindustries
  @internetindustries 2 หลายเดือนก่อน +2

  Excelenta dezbatere! VOTEZ TERHEȘ!

 • @rafaelchicinas1142
  @rafaelchicinas1142 2 หลายเดือนก่อน +15

  Domnule moderator, pe ce planeta traiti? Dacă nu as fi vrut sa îl ascult pe dl. Terhes as fi părăsit din primele minute emisiunea. Sunteți incredibil!
  Toată aprecierea pentru dl. Terhes!

 • @magdamereuta8730
  @magdamereuta8730 2 หลายเดือนก่อน +1

  Tot respectul d-lui Terheș. Moderatorul este de plâns.

 • @neaguniculina9749
  @neaguniculina9749 2 หลายเดือนก่อน +21

  Moderatorul este groaznic!

  • @popasapca59
   @popasapca59 หลายเดือนก่อน

   Mai gunoaielor criminale și jegurile națiunii Romane, din cauza asemenea gunoaie ca voi avem nenorocirea din Țară. Pierit gunoaielor și criminalilor poporului Român . Moarte trădătorilor și vânzătorilor de țară. Bravo Terheș!

  • @popasapca59
   @popasapca59 หลายเดือนก่อน +1

   Exact ca și cu...a de măta ,jegule

 • @alexandrinaenache6181
  @alexandrinaenache6181 2 หลายเดือนก่อน +37

  Felicitări pentru ceea ce faceți pentru România domnule
  Terhes

  • @teodorples8765
   @teodorples8765 2 หลายเดือนก่อน

   DA,SE VEDE CUM FACE PASI
   ULTIMUL FIIND LA HAUR.
   ASTA NU VA SPUNE NIMIC?
   2. INCA UN MANDAT LA PARLAMENTUL EUROPEAN AI
   ARANJAT FINANCIAR .
   SURPRIZA CAT DE REPEDE A AJUNS IN VARF.NU AM INCREDEREA IN ACEST TIP.

 • @petrudragos1334
  @petrudragos1334 2 หลายเดือนก่อน +40

  Domnule Terheș, realizatorul care te-a invitat la emisiune pare că ține partea Comisiei Europene fiindcă la tot ce spui dumneata el este contra. Deci pentru dânsul este nevoie de număratul sobelor la recensământul populației. Deci vă puteți da seama că acesta este omul Bruxelles-ului. Un trădător cu alte cuvinte.

  • @zalamitica3513
   @zalamitica3513 2 หลายเดือนก่อน

   Iar terhes omul rusiei criminale,băi gulie!🤮🤮🤮🤮💩💩💩💩

  • @g_freedom751
   @g_freedom751 2 หลายเดือนก่อน +9

   Da...asa I,se pare caci acest jurnalist,este împotriva a tot ce spune dl Terhes,se face ca nu știe,nu vede,acest trend al nebunilor de la Bruxelles...😲😮🙃🤔

  • @rodicapersa3437
   @rodicapersa3437 2 หลายเดือนก่อน

   Aveți dreptate si imi permit sa adaug că acest jurnalist face asta de frica cenzurii si a pierderii scaunului din redacție ... așa fac si cei din parlamentul României...de frica pierderii scaunelor , mai bine mănîncă rahat si se fac de cacao in fața poporului , crezind ca isi ,,aranjează,, pe veci familia si statutul de lideri

  • @trilu.lilu.crocodilu
   @trilu.lilu.crocodilu 2 หลายเดือนก่อน

   Să le plăteascâ Ponta câ el s - a ocupat de vânzarea Roșiei Montane Și- a luat tainul și acum pisoiul își linge labele și se bucurâ de Dubai .

  • @maliscarmen5396
   @maliscarmen5396 2 หลายเดือนก่อน +1

   Eu gândesc la fel că jurnalistul.Am fost obișnuiți să avem rafturile pline mereu ,nu contează ce calitate au produsele.Se produce enorm de multă mâncare care e aruncata,fara sa ne gândim la cei ce mor de foame.
   E foarte bine sa se reducă la jumătate tot dar sa ne pună la dispoziție produse sănătoase.

 • @erzsebetvodislav844
  @erzsebetvodislav844 2 หลายเดือนก่อน +9

  Doresc să aveți.1000 lei penșie după.30 ani de muncă.
  Vreau să vad cum trâiti stimate moderator

 • @stefanmuresan5288
  @stefanmuresan5288 2 หลายเดือนก่อน +3

  Bravo Domnule Cristian Terhes! Prezentatorul ar fi bun la pompieri,poate sa stinga orice avant!

 • @avramaskyangelina
  @avramaskyangelina 2 หลายเดือนก่อน +8

  Domnule terhes nu mai dati curs invitației unor moderatori de joasă speță.

 • @angelicanedelcu5482
  @angelicanedelcu5482 2 หลายเดือนก่อน +34

  Vă apreciem mult,Domnule Cristian ,Domnul să vă binecuvinteze!!!

  • @ionion6006
   @ionion6006 2 หลายเดือนก่อน

   PUPO IN DOS.

 • @margitparadicza1847
  @margitparadicza1847 2 หลายเดือนก่อน +4

  Buna deara domnule Terhes felicitari pentru emisiune Prezentatorul TV nu cunoaste oameni saraci pacat

  • @corneliaene2764
   @corneliaene2764 2 หลายเดือนก่อน

   Care sunt majoritari.

 • @eugeniadobrovschi4935
  @eugeniadobrovschi4935 2 หลายเดือนก่อน +14

  Nu aruncă 30% MANCARE , ....nimeni !!!
  😮😮

  • @RufyMuky
   @RufyMuky 2 หลายเดือนก่อน +5

   Poate cei bogatii girla arunca mincarea inloc SA deie la saraci Si nevoiasi.Rusine

 • @Tonkx
  @Tonkx 2 หลายเดือนก่อน +8

  Cred că domnul prezentator era foarte bine pe timpul lui Ceaușescu, avea dreptul la un litru de lapte pe săptămână și era mulțumit. Că el nu știe să cumpere cat are nevoie

  • @rodicapersa3437
   @rodicapersa3437 2 หลายเดือนก่อน +2

   Da ...acuma că are bani , cumpără prea de mult si nu mai știe ce să facă cu atîta mincare , încît o aruncă...nu știe că sint saraci care nu au deloc

 • @gheorghebraescu2821
  @gheorghebraescu2821 2 หลายเดือนก่อน +5

  Cristian tino așa înainte ca te susținem cu toată puterea.

 • @ionbularca5658
  @ionbularca5658 2 หลายเดือนก่อน +43

  Dom Terheș are păreri pertinente de bun simț bazate profesionalism . Multă sănătate și succes .

 • @user-yv8cn3ot4g
  @user-yv8cn3ot4g 2 หลายเดือนก่อน +28

  Daca tu arunci mincare domnule care il intrerupi pe Terhes, nu inseamna ca alti oameni care mor de foame arunca mincare. Companiile avare de bani arunca micarea pe care nu o vind, nu oamenii saracii. Ce logica incuiata ai si ce urit il intrerupi pe Terhes!

  • @petrudragos1334
   @petrudragos1334 2 หลายเดือนก่อน +4

   Așa este, cam nesimțit jurnalistul, tot timpul întrerupe.

 • @valentinapetrasco9712
  @valentinapetrasco9712 2 หลายเดือนก่อน +19

  Respect, Domnul Tercheș ! Interesant de ce numai Europa are grija de ecologie ? Curentii de aer nu mai circula pe glob .

  • @florentinaflori1019
   @florentinaflori1019 2 หลายเดือนก่อน

   Se vrea sărăcirea Europei,,
   Pe Africa au terminat o, cine i la rand ??!!!

 • @cristianiatu5076
  @cristianiatu5076 2 หลายเดือนก่อน +34

  Unicul om care ar putea să-și facă o echipă puternică să reprezinte România pentru europerlamentare este dl.Cristian Terheș

 • @RufyMuky
  @RufyMuky 2 หลายเดือนก่อน +5

  Domnul Terhes e foarte destept si are o mintebsanatoasa,un duh bun,dar acest om cu care vorbeste,tot il intrerupe,nu prea intelege tot

 • @user-ux5tg5xh8h
  @user-ux5tg5xh8h 2 หลายเดือนก่อน +33

  Plantele nu se dezvoltă fără dioxid de carbon!!

  • @RufyMuky
   @RufyMuky 2 หลายเดือนก่อน +4

   Asa e noi schimbam ,ne da Oxigen,le dam dioxid de carbon😊

  • @rodicapersa3437
   @rodicapersa3437 2 หลายเดือนก่อน +4

   Corect si adevărat

  • @corneliaene2764
   @corneliaene2764 2 หลายเดือนก่อน

   Fără bioxid de carbon (oxigenul vegetalelor), viața vegetală dispare , după care dispar și celelalte forme de viață.

 • @mitzamomitza9515
  @mitzamomitza9515 2 หลายเดือนก่อน +13

  De ce nu spuneti nimic despre Legea cu pasaportul CRDS și anularea CI a Diasporenilor? Ei cum votează dacă nu au buletin?

 • @silviubobici5990
  @silviubobici5990 2 หลายเดือนก่อน +5

  D-l Cristian Terhes ar trebui pus prim ministru !

 • @UrsoiSergius
  @UrsoiSergius 2 หลายเดือนก่อน +5

  Securitatea şi poliţia ar fi trebuit sâ-i ia de gît pe guvernanţii care emit legi ce distrug mersul afacerilor locale în agriculturâ etc.

  • @gionipaduraru3806
   @gionipaduraru3806 2 หลายเดือนก่อน

   Cineeee ??? .....Securitatea criminală și poliția coruptă care au afaceri de import-export ???__Păi ei sînt primii care pun piedici , fură și înșeală poporul român 😡😡😡

 • @anutaaileni9992
  @anutaaileni9992 2 หลายเดือนก่อน +7

  Păi cei prea sătui și cu buzunarele pline aruncă la gunoi ....nu au milă de cel ce nu are ca să-i ofere o firimitura de pâine, nici la un câine abandonat nu ar da ..😮

 • @ripeanuelena4055
  @ripeanuelena4055 2 หลายเดือนก่อน +21

  CE MODERATIR SLUGA CARE NU STIE CATI COPII NU AU CE MANCA 😭🤑🤑👎👎👎👎👎

 • @user-cg9kg1pq3g
  @user-cg9kg1pq3g 14 วันที่ผ่านมา +1

  Felicitări La Cristian Terhes

 • @petronelalorint862
  @petronelalorint862 2 หลายเดือนก่อน +1

  D-le Critian vă admir Dumnezeu să vă binecuvânteze

 • @user-yv8cn3ot4g
  @user-yv8cn3ot4g 2 หลายเดือนก่อน +25

  Asta zice "la noi in Olanda" cind vorbeste romaneste. Vreau sa il ascult pe Terhes dar barbosul e de nesuportat. Daca el e bogat in mintea lui toti sint. "la el la Olanda..."

  • @rodicapersa3437
   @rodicapersa3437 2 หลายเดือนก่อน +2

   Aveți dreptate...e de ris așa zisul jurnalist

  • @gionipaduraru3806
   @gionipaduraru3806 2 หลายเดือนก่อน

   👍🤣👍__un jegos anti-români și eu îi dau muie non-stop 😡😡__moderatorului__😡😡🤣

 • @mercedespetrescu265
  @mercedespetrescu265 2 หลายเดือนก่อน +11

  PIERDE ROMÂNIA ȘI POPORUL ROMÂN

 • @dorinaholmberg8682
  @dorinaholmberg8682 2 หลายเดือนก่อน +1

  Toatå pretuirea pentru d- nul Terhes!❤

 • @romeodumitru6821
  @romeodumitru6821 หลายเดือนก่อน

  Multumesc domnul CristianTerhes, pentru tot efortul pe care al faceti pentru tara asta, si pentru ca santeti an parlamentul ``MUE```an continuare, si speram sa ne ajutati sa iesim din toata nenorocirea asta!!!

 • @cameliavrabie2603
  @cameliavrabie2603 2 หลายเดือนก่อน +10

  cred ca moderatorul ar trebui sa re-faca scoala de jurnalist si sa re-vada fisa de post a unui moderator. cand ai un invitat chiar valoros ca dl terhes, nu ocupi tu, ca jurnalist, mai mult din 1/2 din timpul emisiunii. Inciti la discutie, nu intrerupi la raspunsuri pertinente, ca un elev in clasa 1-a. In rest, numai de bine

 • @vasilemoisiuc3081
  @vasilemoisiuc3081 2 หลายเดือนก่อน

  Felicitări pentru domnul Terheș. Dumnezeu să l binecuvânteze,să poată face față provocărilor și provocatorilor.

 • @georgeghergut3653
  @georgeghergut3653 2 หลายเดือนก่อน +6

  ROMANIA NU ARE NICI UN VIITOR, SUNTEM ULTIMII EUROPEI❗⚠️🫣🤔🔥👎

 • @marianatimoftetimoftemaria1218
  @marianatimoftetimoftemaria1218 2 หลายเดือนก่อน +1

  Bravo domnule Terhes!

 • @tibrealivia6005
  @tibrealivia6005 2 หลายเดือนก่อน +4

  Nu se moare de foame, pentru ca fără mâncare se poate trai câteva săptămâni, dar cum ar fi sa nu mănânce nici d-na Ursula măcar cateva zile la rand și mai mult acele taxe mari care vor fi puse pe apa din fântână ce urmăresc decât exterminarea populației?.Este atât de evident. Dumnezeu sa deschidă mintea și la alții care nu vad ce se urmărește prin aceste reguli absurde, apoi ce sa zicem despre încălzirea cu lemn?

 • @vioricafazakas9192
  @vioricafazakas9192 2 หลายเดือนก่อน +10

  Of ,de ce nu exista o egalitate intre tarii la UE ?unele au dreptulla ceva si altele nu ?atunci inseamna ca noi ca tara sa esim afara din UE ,pe uni da pe alti nu ,asa nu e corect noi ca tara trebuie sa avem aceleasi drepturi cum au alte tari din UE ....Felicitari !Doamne ajuta sa fim egali asa cum sintem in fata judecati .....

  • @RufyMuky
   @RufyMuky 2 หลายเดือนก่อน +1

   Asa Ar trebui sa fie,SA iesim afara din Panorama asta

  • @rodicapersa3437
   @rodicapersa3437 2 หลายเดือนก่อน

   Așa ar trebui , sa fim egali cu ei ... dar unde ? Niciodată Germania sau Austria , Franța nu ar accepta ca România să aibă drepturile lor ...pt ca sintem un popor slab , pentru că avem conducători tradatori de țară etc...

 • @cristinakaill5764
  @cristinakaill5764 2 หลายเดือนก่อน +9

  Nu va suparati, Chiar daca vrem sa vindem ceva in Tara noastra, nu na lasa mafiotii care sunt cumparati da straini.
  Sunt toti conducatori sunt sabotati si isi vind nu numai tata, dar si proproa persoana azi miine.
  Tot Respectul dn.le Terhes

 • @elenavieru13
  @elenavieru13 4 วันที่ผ่านมา

  DOAMNE IARTA-NE SI AJUTA-NE !
  AMIN !

 • @constantinserbu7211
  @constantinserbu7211 2 หลายเดือนก่อน

  Domnu Cristian Terhesh are dreptate cu privire la armata .

 • @corneliaadam7100
  @corneliaadam7100 หลายเดือนก่อน

  Felucitari domnule Cristian Terhes

 • @georgecraciunescu5398
  @georgecraciunescu5398 2 หลายเดือนก่อน +1

  Forța A. U. R!

 • @RalucaVoinea-wt2nd
  @RalucaVoinea-wt2nd 2 หลายเดือนก่อน +2

  Moderatorul este în bula lui... bine plătită !

 • @gabrieladragoi125
  @gabrieladragoi125 หลายเดือนก่อน

  Domnul Isus sa il binecuvinteze pe domnul Terhes

 • @danutmartinescu9245
  @danutmartinescu9245 2 หลายเดือนก่อน +15

  ROMANIA IMPORTA 80%DIN MANCARE,MA INTREB FIRMELE DE IMPORT ALE CUI SUNT?

  • @user-yv8cn3ot4g
   @user-yv8cn3ot4g 2 หลายเดือนก่อน +6

   Importarea polueaza mai mult decit mincarea locala.

  • @gionipaduraru3806
   @gionipaduraru3806 2 หลายเดือนก่อน

   Excelent spus prietene ! __ 80 % din firme sînt a securiștilor criminali din '89 , jefuitori trădători _PSD _PNL care sînt în >CÂRDĂȘIE< cu escrocii occidentului și cu homălăii satanişti criminali americani care ne jefuiesc și umilesc în propria țară 😡🤮😮

 • @mariabarariu4183
  @mariabarariu4183 2 หลายเดือนก่อน +4

  Da a crescut pt. Că am plecat multi in alte tari sa muncim și așa s-au cumpărat dar cu salarul de aici puteai sa o faci ?

 • @abrudandiana8995
  @abrudandiana8995 2 หลายเดือนก่อน +4

  Dacă va mai decide poporul, ptr că asta vor in final să anuleze alegerile sa faca ei ce vor

 • @valentinbologa9970
  @valentinbologa9970 2 หลายเดือนก่อน +20

  Cine face sau a făcut ceva deosebit de bine ptr.tara și popor,,,,,merita o recunoștință din partea poporului ,,,,așa se încurajează oamenii să facă bine țării și poporului

 • @caterinagrigore6586
  @caterinagrigore6586 2 หลายเดือนก่อน

  Domnule Cristian mulțumim ca luați pozitie spunând adevărul!

 • @anabell9948
  @anabell9948 หลายเดือนก่อน

  Moderatul demonstreaza ignoranta si modul inchis de a privii problemele si situatiile in care marea parte a romaniilor traiesc .
  RIP Tuturor moderatorilor si a tuturor celor care lucreaza in televiziune.
  Dmn Terhes, nu sunt o fana a bisericii si nici nu voi fi ,dar va multumesc in numele tuturor care inca mai tin si isi doresc lucruri bune pentru tara noastra Romania.❤💛💜

 • @dancasiumoldovan521
  @dancasiumoldovan521 2 หลายเดือนก่อน

  Terheș ar fi un candidat pertinent pentru prezidentiale in Romania anului 2024

 • @gheorghezanfir8195
  @gheorghezanfir8195 หลายเดือนก่อน

  Cristian felicitări sunt de acord cu tine o să te votez îmi reprezinți interesele ,doamne ajută 🙂

 • @gabrielagherasim9272
  @gabrielagherasim9272 2 หลายเดือนก่อน +3

  Moderatorul indeamna intentionat incurajarea plecarii romanilor din tara !

 • @user-uy7xv2qf6j
  @user-uy7xv2qf6j 2 หลายเดือนก่อน +6

  La cati oameni mor,nu mai suntem bine De domnul Hornet, ați auzit?

 • @xmizao6812
  @xmizao6812 2 หลายเดือนก่อน

  Va salut, cu respect! V-am ascultat cu atentie toata emisiunea si toate interviurile cu Domnul Cristian Terhes. La capitolul Energie, care s-a scumpit in mod artificial in Pandemie, iar Presedintele a iesit si a confirmat public ca energia s-a scumpit si nu se va mai ieftini. De unde stia dansul acum 3 ani ca asa va fi? Sau stia care este planul? Bun, sa lasam politica. Domnul Cristian Terhes face afirmatia ca daca vrem energie ieftina sa o producem. Asa este si dansul enumera cateva steategii de realizare a acestui lucru. La ce spune Domnia Sa, as dori sa adaug si eu ceva, care, s-ar putea sa contribuie in mod semnificativ la ieftinirea energie, fapt care ar duce la ieftinirea alimentelor si a produselor in general. Este vorba de energia obtinuta cu ajutorul panourilor solare, care este o energie si verde si ieftina. Dar nu ma refer ca lucrul asta sa se faca, asa cum se face acum la propunerea UE, ca asta nu ne ajuta cu nimic. Ce face Guvernul Romaniei la ordinul UE, ca instaleaza sisteme solare la cateva mii de case pe an, in toata tara, este peaf in ochi si excrocherie curata. Trebuie gandit si creat un sistem de asa natura incat fiecare om sa poata merge acum, la distribuitorul de materiale fotovoltaice din zona lui, sa achizitioneze sistemul fotovoltaic de cati kilowati are nevoie pentru gospodaria lui, fara dosare si fara hartii, decat chitanta ca a platit si contractul de garantie pentru materiale. Vine acasa, al monteaza si are cuent gratuit de la soare. Daca sunt oameni saraci care nu au bani sa achite intreg echipamentul, sa plateasca lunar, jumatate din cat platea factura la curent din sistemul energetic national. Punand planul asta in aplicare urgent si la scara nationala incepand de la campie si pana in varf de munte, am usura in primul rand sistemul energetic national. Pentru industrie energia ar deveni mai ieftima ceea ce ar spori competitivitatea si fabricile inchise s-ar redeschde sau reinfiinta altele mai moderne si mai productive. S-ar mari numarul locurilor de munca si somajul ar scadea. Fiecare om, avand factura la energie aproape de zero sau chiar zero, va simti ca are bani mai multi si nivelul de trai s-ar mai imbunatati. Ideea este ca aceasta actiune sa nu fie monopolizata de firmele guvernului, ci fiecare cetatean care vrea sa distribuie materiale fotovoltaice si sa instaleze un asemenea sistem in gospodaria cuiva, sa o poata face fara probleme. Eu m-as angaja acum la o asemenea actiune, daca o firma imi pune la dispozitie un mijloc de transport, unelte si materialele necesare pentru a instala un sistem fotovoltaic pe ficare casa din sud - vestul tarii, in zona Olteniei. Tel meu este 0731995416. Va salut, cu respect!

 • @trandafirghiorghe1504
  @trandafirghiorghe1504 หลายเดือนก่อน

  Mult respect domnule, daca ar fi toti reprezentantii Romaniei ca si dvs, ar fi formidabil, dar altii sint impotiva intereselor tarii

 • @noiromanii2278
  @noiromanii2278 2 หลายเดือนก่อน +5

  Moderatorul proceseaza informatiile cam greu

 • @valibuzoianu9706
  @valibuzoianu9706 2 หลายเดือนก่อน

  Felicitari domnule Cristian!

 • @maryzan4930
  @maryzan4930 2 หลายเดือนก่อน +1

  Va urmaresc dinSUA!!!

  • @dacian3363
   @dacian3363 2 หลายเดือนก่อน +1

   Salutări peste ocean!🎉🎉

 • @user-sv7yz1yr4c
  @user-sv7yz1yr4c 2 หลายเดือนก่อน +3

  Poluarea este datorita tehnici și a marilor corporații multinaționale cu tot respectul, trezitiva Există Dumnezeu Tată Fiu și Spirit Sfânt ISUS Maria și Iosif AMIN oamenii buni prieteni trezitiva Există Dumnezeu Tată Fiu și Spirit Sfânt ISUS Maria și Iosif AMIN 🇦🇩🇧🇪🇧🇪🌷🇧🇪🇧🇪🇧🇪🇧🇪.

 • @ioansindie7993
  @ioansindie7993 หลายเดือนก่อน

  D-nul Terhes este un lider politic cu o judecata buna ptr.poporul roman.Am avut ocazia sI placerea de a schimba cateva cuvinte cu d-nul Terheș.Sunt pensionar,dar la votul din anul 2024 voi pune stampila pe orice alt partid,cat de mic ar fi el,dar nu pe PSD,PNL,USR.M-am saturat cat hotie exista in aceasta tara.Pun sI eu o întrebare "eu de ce nu pot beneficia de o pensie speciala, ca am muncit ca simplu muncitor?"Cu ce este mai presus ca mine un magistrat sau parlamentar?.

 • @user-dk6vz2bh2h
  @user-dk6vz2bh2h 2 หลายเดือนก่อน +2

  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 • @marinneagoe1751
  @marinneagoe1751 2 หลายเดือนก่อน +19

  Terhes presedinte

 • @maryt596
  @maryt596 2 หลายเดือนก่อน +2

  Daca se vor mai da zile libere in sarbatori nationale, cand s-ar putea face activitati specifice prin care sa invete copiii despre importanta acelei zile, de unde sa stie despre patriotism copiii??? Si daca se vor mai impune saptemani tematice in timpul anului scolar, cand si ce vor mai invata copiii? Mai bine stiu de Adian -Minune, de Florin Salam, etc?!!!!!

 • @ionbularca5658
  @ionbularca5658 2 หลายเดือนก่อน +8

  Crearea omului nou asta este obiectivul prin politici diversioniste

 • @user-si8cd4ee3t
  @user-si8cd4ee3t 2 หลายเดือนก่อน +1

  Doamne ajută,tot ce se aruncă în pământ vă fi spre îngrășarea pământului și spre îmbogățirea solului.Și dacă produsele sint din abundență și de calitate atunci populația nu ar cumpăra mai mult decât ii trebuie.

 • @user-jp1ne1cx9z
  @user-jp1ne1cx9z หลายเดือนก่อน

  Bravo domnule Cristián Adevarul pe fata.Tot ce spuneti e adevarat numai cine nu vrea sa cada adevarul poate sa nu fie de acord.Speram sa nu faca si cu voturile manevre.Cred ca ar fi singura tara sa fie voturile un aceiasi si.Respect si Domnul sa fie de partea celor ce vor binele cetatenilor,nu coruptilor

 • @jullysicsomlaz9482
  @jullysicsomlaz9482 2 หลายเดือนก่อน

  Corect multi Români vor sa vina acasa

 • @user-ul9qw2gf2g
  @user-ul9qw2gf2g 2 หลายเดือนก่อน

  Bravo dl. Terhes!! Moderatorul parcă e de pe altă planetă, parca e plătit de Ursula 🫢

 • @petrepetre5109
  @petrepetre5109 2 หลายเดือนก่อน +4

  Buna sa va fie inima
  D-Terhes abordeaza un subiect iar dvs. schimbati subiectul. Despre fermieri si mancare ar trebuii o alta discutie.
  E asa de simplu sa subventionezi fermierii care fac agricultura biologica. Se rezolva multe aspecte ,mancare sanatoasa
  munca pt. fermieri si nesaracirea Europei. Von der Line a aprobat folosirea insecticidelor. De ce ca sa poata sa intre
  granele de Ucraina pline de insecticide.

  • @ConstantinCotor-bl8ss
   @ConstantinCotor-bl8ss 2 หลายเดือนก่อน

   În asemenea condiții de ce nu ieșim din UE la fel cum a făcut MareaBritanie

 • @virgil-constantin-cristian9836
  @virgil-constantin-cristian9836 2 หลายเดือนก่อน +3

  Cum priviți alegerea primarilor in 2 tururi de scrutin?

 • @mariaalexandru3966
  @mariaalexandru3966 2 หลายเดือนก่อน +2

  Intrebarea pentru jurnalist : la alegerile comasate cum v- a vota un student in Cluj care are domiciliul in Tulcea ?? In Cluj voteaza pentru europarlamentare,dar,,,dar pentru alegerile locale cum v-a ajunge in aceeași zi in Tulcea sa voteze pentru locale ??

  • @rodicapersa3437
   @rodicapersa3437 2 หลายเดือนก่อน +1

   Nu a-ți înțeles că asta se doreste ?...sa nu participe la toate voturile ...ca sa nu întrunească procentajul de peste 50%

 • @user-dk6vz2bh2h
  @user-dk6vz2bh2h 2 หลายเดือนก่อน +3

  Bravo Domnule corect spui respect mult si sanatate

 • @VioricaReiser-re6zc
  @VioricaReiser-re6zc 2 หลายเดือนก่อน +1

  Bună seara!

 • @gabrielagherasim9272
  @gabrielagherasim9272 2 หลายเดือนก่อน +2

  Prezentatorul e cam greu de cap !

 • @nadiasavu3283
  @nadiasavu3283 2 หลายเดือนก่อน +6

  Pai de ce trebuie sa știi tu stat câte sobe am eu

  • @petrudragos1334
   @petrudragos1334 2 หลายเดือนก่อน

   Ca să te încarce la plată pentru emisii de dioxid de carbon, slugile din Guvern care sunt plătite de la Bruxelles. Asta urmează.

 • @georgepop5351
  @georgepop5351 หลายเดือนก่อน

  Vă salut. Stimate om, a'i invitat un om cu experiență, el stie ce se întîmplă pe acest pămînt. Te rog, nu- l mai întrerupe. Parlamentarul Christian T. poate explic timpul prezent în primul rînd (#1) după SCRIPTURĂ. Si pe urmă, după practica schizofrenă babiloniană a vremii prezente, mulțumesc.

 • @cristianiatu5076
  @cristianiatu5076 2 หลายเดือนก่อน +5

  Corect domnule Terheș, aveți dreptate, cum îi cereți unui militar rezervist să-și dea viața pentru țară când "doamna" Olguța Vasilescu a tăiat pensiile militare cu 40% prin Og 59...

 • @magdalenapop6491
  @magdalenapop6491 22 วันที่ผ่านมา

  Lăsați-l pe domnu
  Terhes sa vorbească nu îl mai întrerupeți
  Vrem sa înțelegem expunerea dansului

 • @georgiaarseniemag.dr.4221
  @georgiaarseniemag.dr.4221 2 หลายเดือนก่อน +2

  Unii din noi aruncam mancare care este prea proasta calitativ!!! E din ce in ce mai greu sa gasesti mancare de buna calitate!

 • @user-wi9mf9ol7b
  @user-wi9mf9ol7b 2 หลายเดือนก่อน +2

  Ce întrebare e asta? Cine moare de foame? Pensionarii care plătesc cel puțin 400 pe medicamente ,700 -800 pe gaz , cel puțin 100 curent și s a dus pensia… de pe ce planeta ești Domnule?

 • @deliacristiana8773
  @deliacristiana8773 2 หลายเดือนก่อน

  Bou e moderatoru'!!!!!!

 • @adinag7044
  @adinag7044 2 หลายเดือนก่อน +3

  Anul acesta scolar nu s a mai dat niciun mar sau corn

 • @aaajorj
  @aaajorj 2 หลายเดือนก่อน +2

  Da, citind comentariile e umanim că e dobitoc moderatorul

 • @user-hh1eg8nd5t
  @user-hh1eg8nd5t หลายเดือนก่อน

  Felicitări Domnule TERHES . Acest Moderator este jalnic , se pare ca este “ Gică contra “