ขนาดวิดีโอ: 1280 X 720853 X 480640 X 360
แสดงแผงควบคุมโปรแกรมเล่น
เล่นอัตโนมัติ
เล่นใหม่
kiedy go kupiłeś
świetny filmik :)ile taki nh kosztuje bo planuje po żniwach takiego sobie sprawić? :)
Rajmund B miejmy nadzieje że nie zdrożeją bo i tak już nie są tanie :/dzięki za info :)
Skąd jesteś? Bo widze że u Agros Wrońskich w szonowicach byłeś :DPolecam Wrońskich ;)
powiat kozielski :)
Rajmund B a czy to nie był czasem handlowiec M.Wysocki
łądnie :) mam pytanie co do zdjecia profilowego ten Urus 1014 od ilu lat u Cb. pracuje ? sub i łapka leca do Cb. licze na rewanz :P
byl to 914 i do niedawna byl nasza wlasnoscia od nowosci,ale juz jest sprzedany,a zdiecia i wsponmnienia zostaly:)
bo mialem identycznego i sprzedałem go do opolskiego w 2010 ale jesli miales go od nowosci to nie ten moj :D mam jego foty na Agrofoto mozesz porownac ;)
przesli linka
nowy nabytek 2014 roku
Siejesz w Twardawie?
Fajny film :)Zapraszam do mnie :)
kiedy go kupiłeś
świetny filmik :)
ile taki nh kosztuje bo planuje po żniwach takiego sobie sprawić? :)
Rajmund B miejmy nadzieje że nie zdrożeją bo i tak już nie są tanie :/
dzięki za info :)
Skąd jesteś? Bo widze że u Agros Wrońskich w szonowicach byłeś :D
Polecam Wrońskich ;)
powiat kozielski :)
Rajmund B a czy to nie był czasem handlowiec M.Wysocki
łądnie :) mam pytanie co do zdjecia profilowego ten Urus 1014 od ilu lat u Cb. pracuje ?
sub i łapka leca do Cb. licze na rewanz :P
byl to 914 i do niedawna byl nasza wlasnoscia od nowosci,ale juz jest sprzedany,a zdiecia i wsponmnienia zostaly:)
bo mialem identycznego i sprzedałem go do opolskiego w 2010 ale jesli miales go od nowosci to nie ten moj :D mam jego foty na Agrofoto mozesz porownac ;)
przesli linka
nowy nabytek 2014 roku
Siejesz w Twardawie?
Fajny film :)
Zapraszam do mnie :)