Mi-a placut foarte mult articolul dar putin dezamagit cand am aflat despre garantie, la un produs premium ma asteptam la mai mult de doi ani mai ales cand e laudat ca poate tine "o viata" daca e intretinut bine. Personal mi se pare o lipsa de incredere in propiul produs cand ai garantie asa scurta posibil sa gresesc dar mi-a atras atentia acest aspect.
Asta e garanția standard care se referă la problemele de fabricare, însă ei oferă și suport tehnic si mentenanță, ceea ce oricum toate tâmplăriile au nevoie
La acoperișuri de exemplu, ai garanție de 12 luni, se presupune ca în aceasta perioada acel montaj al acoperișului trece prin toate anotimpurile, apoi nu ar trebui s mai ai probleme!
@@MariusSoflete Garanție standard oferi unor produse standard spre mediu! Aici vorbim de "Premium" Cand vinzi cv. foarte Bun&Scump Garanția trebuie să fie pe măsură...! ( Consider că producătorii au încredere în produsul lor! ) Adică termen de garantie mare!! Exemplu eu, am cumpărat O centrala pe gaz Ariston, in detrimentul alteia Viessman doar pt faptul ca aveam 7 ani Garanție! Garanția de 2 ani eu cred ca e foarte puțin, la prețul pe care îl plătești...! Eu unul, nu ași cumpăra de la ei cu o așa Garanție, Punct!
@@MariusSoflete mentenanță nu este tot.una cu garanția.În Romania mergem pe garanția minimă.Am ajuns și la străzi să dăm garanție doi ani.Suntem stupizi sau încercăm să păcălim?O stradă sau i fereastra e o pereche de pantofi ?Oricum daca ești "perspicace " îți poți alege o pereche de pantofi care sa te țină peste doi ani.Aici plătești și trebuie să ai siguranță mai ales că nu vorbim de lucruri care "se consumă" doar lucrează în timp și asta ține de calitatea materialelor și a montării oferite.
@@MrDragonStar2009 Da stiu daca sunt direct comparabile, acoperisul odata montat daca e facuta treaba bine sta acolo, nu il misca nimeni plus ca o tabla sau o tigla ceramica cred ca e mult mai rezistenta stresurilor intalnite de zi cu zi pe cand o tamplarie mereu fiind in miscare plus diferente de umiditate plus faptul ca lemnul lucreaza pentru ca nu cred ca e lemn stabilizat sansele ca el sa dezvolte probleme e mult mai mare. Speram ca macar garantie pe starea lemnului sa iti ofere, daca cumva apar prin absurd crapaturi sau deformari sa iti acopere cel putin partial costurile de mentenanta sau in cel mai rau caz inlocuire. Posibil sa gresesc dar poate putem vedea un articol cu ferestre de lemn vechi 5 ani/ 10 ani sa vedem in ce stare sunt cum se comporta ce probleme au sau au avut etc pentru ca la urma urmei e foarte usor sa vorbil despre best case scenario dar stim ca in realitate lucrurile nu sunt niciodata perfecte.
Salut Marius !| Felicitari pentru interviu, dar mai ales pentru modalitatea naturala a d-rei / d-nei Daniela Cucu pentru modul natural si explicativ (destul de . . . ) prin care vorbeste despre produsele lor. Cu drag si pasiune ! Demult nu am mai vazut o persoana de varsta ei, care sa vorbeasca asa de fain despre munca si ceea ce fac ei la fabrica ! Ma bucur pentru ei (Dan Prod), voi (echipa de filmare si tehnic), dar si pentru mine, pentru ca mai suntem romani ! Cosmin Drimbarean
Felicitări, ți-ai onorat obligațiile inginerești, păcatele ți-au fost iertate. Au fost trei episoade de calitate. Baftă multă în continuare. P.S. Ar trebui să-ți dea comision din vânzări.
@@MariusSoflete Sunt interesat. Apreciez calitatea materialului, e o soluție bună și la prețuri decente. Nu poți face o casă pasivă cu materiale de slabă calitate, trebuie să ne asumăm responsabilitatea și costurile calități.
Am tot citit comentariile si mi se pare ca "hatereala" e la ordinea zilei fara motive intemeiate. Felicitari pentru material, felictari pentru fabrica si felul in care a fost prezentata povestea dar mai ales felictari pentru franchetea cu care s-au spus lucrurile. Acuma sincer pentru incalzirea unei case care te costa pe metru patrat pe an cat un pachet de tigari la ce te astepti? Sa pui 3 bete si o foaie de izolatie si gata ? Materialele costa manopera ultracalificata costa, knowhow-ul costa ... sper ca la un moment dat sa reusesc sa strang suficienti bani pentru o casa macar eficienta energetic daca nu pasiva pe care sa o pot executa corect. Ca o recomadare/rugaminte, sper ca la sfarsit dupa ce aduni suficiente "povesti" de genul sa realizezi un video comparativ pret/calitate/material.
Foarte tare.. punct. Felicitări! Destul de lung materialul video dar merită urmărit complet, ați acoperit aproape tot ce trebuie. Chiar mă întrebam ce tâmplărie face Danprod și la ce prețuri, ei bine am aflat. M-au impresionat culisantele alea imense în standard de case pasive, sunt curios cât de sus sare prețul față de 450(+TVA)/mp.
Multumim pentru articol, e foarte bun. Nu am auzit cateva detalii(pentru casele pasive) : 1. Fac si ferestre rotunde, sau doar drepte ? Am ferestre rotunjite la partea de sus. 2. Fac ferestre cu sprosuri ? 3. Cat costa un mp de fereastra fixa(un luminator) de perete, nu de acoperis ? Poti sa ma ajuti cu aceste info ? Multumesc !
Concluzia e ca nu ne permitem :) Tot la PVC ramanem din pacate... aia e, intr-o alta viata. Sa le produca ei pentru export ca sa fie străinezii fericiți acolo la ei...
Spune-mi te rog trebuie să-mi cumpăr ușa de la intrare, la o casă nouă, casă e poziționată pe vest, ( sudul țării )deci ușa o sa fie pe partea de vest, ce fel de lemn să comand?? Stejar Meranti Pin Sau alcv??
Deci gama entry level ( doar lemn) e pe la 200 de euro+tva, gama de mijloc ( lemn+ al ) e pe la 350 euro +tva (+/-). Buuun. Dar pt casele pasive? Parca titlul materialului era cât costa ferestrele pt casa pasiva? 🤔
Salut Marius Am sa incerc sa fiu foarte concins in comentariul meu. Traiesc in Spania de 20 de ani si lucrez in constructii , mi se pare cel mai elevat interviu al tau , am urmarit mute postari ale tale , imi placi pt ca dai lamuriri pe intelesul tuturor DAR petru noi din afara vrem mai mult vrem ceva FABRICAT IN RAMANIA CARE SA ITI POARTE NUMELE prin prisma cunostintelor tale , o casa mica stil bungalo facuta sub sigla fimei tale si dupa aia marita exponetial pina la locuimta individuala. Poate sunt prea pesimist dar me -as dri foarte mult sa muncesc cu tine sa promovam Made in Romnia sa aratam lumii intregi ca si noi suntem capabili de lucruri bune. Poate sunt foarte multi oameni de parerea mea dar poate sunt multi mai multi oameni dechisi la aceasta acctiune dar nu asa de pertinenti ,scuze scriu de pe telefonu mobil. Imi vine sa imi iau bucceaua sa vin a asa. PS. Am doi copii mici de 8 si 3 ani su cred ca am sa evit daca me chemi sa vin in echipa ta
14 min in video si tot ce se vinde e o poveste si un "statment" . Ar fi dragut daca costul ar fii primul iar povestea cu cei 3 purcelusi dupa , celor care vor sa adoarma.
Daca era doar un pret si atat, care mai era farmecul? Asa oricine poate cere o oferta. In acest material am discutat despre procesul de certificare care pentru multi este un subiect important iar apoi am spus de preturi si garantii. Tocmai din acest motiv sunt si capitole :)
Schimbati viteza la video la 2x ca sa vedeti videoul in 17 minute fara sa va scape vreo informatie. E o solutie pe care am inceput s-o aplic de ceva timp pentru toate videourile de la care ma astept sa obtin doar informatii. Evident, cele de entertainment le vad la viteza normala. Economisiti timpul ca e pretios.
Felicitari ! Dar tot tamplaria de aluminiu e top . Rezistenta in timp . Nu necesita interventi . Ai o gama larga de culori . Se intretine usor . Transfer terminc foarte bun . . Pai daca nu era aluminiu si izolatia aia pe exterior nu mai era pasiv . . Sa dai 450 euro plus tva m2 si in 10 ani sa intervi iara la geam . Mi se pare ridicol . Primu santier lam facut acu 15 ani cu aluminiu . Daca sterg profilu de praf e ca si nou . . Nici nu vreau sa ma gandesc cam cat ar costa o "interventie " la geamuri dupa 10 ani . Plus ca se face la fata locului. Finisat (sablat ) fiecare detaliu sa arate ca nou . . 500 euro m2pe interventie . Astept video cu geamurile din aluminiu 😁😂
Da, sunt foarte rezistente si durabile tamplariile din aluminiu si sunt foarte bune dar atentie: la aceeasi parametrii de performanta, sunt mai scumpe! Varianta lemn-pu-aluminiu sunt pentru un anumit segment si o anumita arhitectura. Nu am spus ca sunt cele mai bune in comparatie cu celelalte sisteme, ci sunt cele mai bune din cele din lemn
Multumim. Lamurit 99%. Mă întreb însă dacă prețul pe mp de perete cortină este mai mare decât prețul pe mp de fereastră fixă. In funcție de asta as putea sa-mi modifi proiectul. Asta însă probabil o discut direct la Danprod. Weekend plăcut și spor la editat.
Hmm...scump...La sărăcia care e în România, unde sunt oameni Foarte bogați, si oameni foarte săraci..e greu!! Nu suntem im U.K. Acolo e clasă de mijloc, si bogați!
Autorul nu merita dislike dar interlocutoarea .... .Nu se vad "sacădări de cursivitate a exprimării termenilor"?Este arhitect și se ocupa de etapa de certificare și are "lapsus" al termenilor ca sa nu zic confuzii ?.Haterii naivi și cei intenționați, invâțați sa vedeți realitatea într-o expunere iar ceilalți abțineți-vă că nu e cazul.Sunt curios dacă încheie contracte cu clauze referitoare la testul blower-door.
Evident lucrati la alt nivel si sunteti specialisti DAR cand vad doi ingineri ce folosesc "care" in loc de "pe care" mi se zburleste parul in cap. In rest, bafta in continuare!
Hai sa ne "zburlim părul in cap" deoarece arhitecta Daniela Cucu nu este inginer iar lingvistul London Guide X a utilizat termenul 2 ingineri in loc de 1 inginer + 1 arhitect !
Apropo de felul in care vorbeau: Stii care e asemanarea dintre un inginer si un caine? Amanoi au privirea inteligenta dar nu pot exprima ce gandesc ... asa si cu greselile de exprimare in "tagma". Daca te oripileaza chestia cu "care" si "pe care" atunci cred ca intri in coma daca asisti la un workshop sau un brainstorm de ingineri ... Jumatate de discutie e defapt un fel de desen/schita/mazgalitura amestecata cu numere si cu onomatopee de genul "si facem asa...", "da, da mai bine e asa ..." sau "da ma daaaa". Nu ne judeca prea aspru, suntem oamenii cifrelor si al liniilor nu al sinonimelor!
Oauuu, ai și primit un dislike! Lume pe dos! Nici mie nu-mi place prețul, dar emisiunea şi informațiile din ea nu merită aşa ceva, nu au nici o treabă cu ,,nu-mi place"
Verifica adresa de mail si eventual retrimite la adresa din descriere. Au avur ceva probleme acum ceva timp cu casutele de mail si cu gestionarea raspunsurilor, dar le-au rezolvat
Titlul este despre pret. Foarte mult bla, bla, in continutul filmului. Doamna ,parca iti este rusine sa spui pretul. Spune clar: un geam costa min. xx si max. xxx o usa la fel. Si sa fim seriosi toti cei care faceti geamuri, usi, mobila de bucatarie etc. o ardeti cu feroneria. Mama ei de feronerie gandita in Germania, Austria, s.a.m.d. si fabricata in China costa cat jumate din ce comanzi. Oare chiar nu avem ingineri care stiu sa indoaie niste table din care sa rezulte aceasta feronerie? Se vede treaba ca Nu.
@@MariusSoflete o fi văzut omul dar a reținut ca este vorba despre niște table numite pompos feronerie. Sa produci în Romania a devenit o chestie mult mai complicata decat pare la prima vedere, efectul fiind ca , in ultimii 30 de ani producem "materii prime" rezultate din defrisari de paduri sau demolari fabrici l
@@MonkeyBlueAss Cred ca tu nu ai inteles ce am vrut sa scot in evidenta. Cum acest domn a incropit aceasta afacere, asa cativa inginerasi scoliti la faimoasele Universitati private din Ro. ar putea face o fabrica de feronerie (indoit table cu prese speciale) si atunci pretul ar putea fi mai mic. Dupa cum ai comentat, ori esti inginer si nu te pricepi (la table) ori esti vanzator de feronerie(mai mult ca sigur).
@@felixmotanul5242 - Industria siderurgica Românească a fost FALIMENTATA și nici măcar pe vremea marilor combinate siderurgice România nu a produs feronerie de calitate (chiar daca făceam rulmenți sau tractoare.) . Daca va pricepeți atât de bine de ce nu faceți dumneavoastră feronerie sa va imbogatiti ?! Ignorați problema certificării produselor in constructii . De calitatea acestor TABLE depinde funcționalitatea si calitatea tâmplăriei , ca e plina Romania de Dorei. Nu ai ghicit cu profesia , sunt arhitect si nu am vandut niciodata feronerie, tamplarie sau mobilier.
Super fain!!!! In sfarsit am aflat preturile la tamplarii !! Cel mai bun canal de constructii !!
Mi-a placut foarte mult articolul dar putin dezamagit cand am aflat despre garantie, la un produs premium ma asteptam la mai mult de doi ani mai ales cand e laudat ca poate tine "o viata" daca e intretinut bine. Personal mi se pare o lipsa de incredere in propiul produs cand ai garantie asa scurta posibil sa gresesc dar mi-a atras atentia acest aspect.
Asta e garanția standard care se referă la problemele de fabricare, însă ei oferă și suport tehnic si mentenanță, ceea ce oricum toate tâmplăriile au nevoie
La acoperișuri de exemplu, ai garanție de 12 luni, se presupune ca în aceasta perioada acel montaj al acoperișului trece prin toate anotimpurile, apoi nu ar trebui s mai ai probleme!
@@MariusSoflete Garanție standard oferi unor produse standard spre mediu!
Aici vorbim de "Premium" Cand vinzi cv. foarte Bun&Scump
Garanția trebuie să fie pe măsură...! ( Consider că producătorii au încredere în produsul lor! ) Adică termen de garantie mare!!
Exemplu eu, am cumpărat O centrala pe gaz Ariston, in detrimentul alteia Viessman doar pt faptul ca aveam 7 ani Garanție! Garanția de 2 ani eu cred ca e foarte puțin, la prețul pe care îl plătești...! Eu unul, nu ași cumpăra de la ei cu o așa Garanție, Punct!
@@MariusSoflete mentenanță nu este tot.una cu garanția.În Romania mergem pe garanția minimă.Am ajuns și la străzi să dăm garanție doi ani.Suntem stupizi sau încercăm să păcălim?O stradă sau i fereastra e o pereche de pantofi ?Oricum daca ești "perspicace " îți poți alege o pereche de pantofi care sa te țină peste doi ani.Aici plătești și trebuie să ai siguranță mai ales că nu vorbim de lucruri care "se consumă" doar lucrează în timp și asta ține de calitatea materialelor și a montării oferite.
@@MrDragonStar2009 Da stiu daca sunt direct comparabile, acoperisul odata montat daca e facuta treaba bine sta acolo, nu il misca nimeni plus ca o tabla sau o tigla ceramica cred ca e mult mai rezistenta stresurilor intalnite de zi cu zi pe cand o tamplarie mereu fiind in miscare plus diferente de umiditate plus faptul ca lemnul lucreaza pentru ca nu cred ca e lemn stabilizat sansele ca el sa dezvolte probleme e mult mai mare.
Speram ca macar garantie pe starea lemnului sa iti ofere, daca cumva apar prin absurd crapaturi sau deformari sa iti acopere cel putin partial costurile de mentenanta sau in cel mai rau caz inlocuire. Posibil sa gresesc dar poate putem vedea un articol cu ferestre de lemn vechi 5 ani/ 10 ani sa vedem in ce stare sunt cum se comporta ce probleme au sau au avut etc pentru ca la urma urmei e foarte usor sa vorbil despre best case scenario dar stim ca in realitate lucrurile nu sunt niciodata perfecte.
Da,.. foarte bun serialul. Sunt aici pentru informații, nu pentru a judeca ce cum și cât. Acum pot să-mi fac niște idei. Felicitări întregii echipe!..
Super, mulțumim! Și mai sunt videouri pe stoc!
Bravo! 👏
Foarte utile informațiile despre ferestrele pasive
Seria aceasta a fost geniala, Marius!
Mai avem un tur imens de fabrica. Vedem acum cand sa il postam 🤷🏻♂️
@@MariusSoflete Oh, abia astept! Felicitari!
Salut Marius !| Felicitari pentru interviu, dar mai ales pentru modalitatea naturala a d-rei / d-nei Daniela Cucu pentru modul natural si explicativ (destul de . . . ) prin care vorbeste despre produsele lor. Cu drag si pasiune ! Demult nu am mai vazut o persoana de varsta ei, care sa vorbeasca asa de fain despre munca si ceea ce fac ei la fabrica ! Ma bucur pentru ei (Dan Prod), voi (echipa de filmare si tehnic), dar si pentru mine, pentru ca mai suntem romani ! Cosmin Drimbarean
Mulțumim 😉. Tocmai de aceea am ales să documentăm povestea lor
Un material foaaaarte așteptat 🤭 Fain structurat, mulțumim !!!
La comandă mereu se cer mai multe detalii decât sunt incluse in tabloul de tâmplării 🤔🤔
foarte bun interviul
Bravo Marius!.
Felicitări, ți-ai onorat obligațiile inginerești, păcatele ți-au fost iertate. Au fost trei episoade de calitate. Baftă multă în continuare. P.S. Ar trebui să-ți dea comision din vânzări.
Stai așa că nu am terminat 😉. Mai sunt materiale pe stoc pe temă
@@MariusSoflete Sunt interesat. Apreciez calitatea materialului, e o soluție bună și la prețuri decente. Nu poți face o casă pasivă cu materiale de slabă calitate, trebuie să ne asumăm responsabilitatea și costurile calități.
Foarte tare și ieu lucrez la o tâmplărie dar facem doar din trei stratificații 👍
În ce judet lucrezi
Am tot citit comentariile si mi se pare ca "hatereala" e la ordinea zilei fara motive intemeiate. Felicitari pentru material, felictari pentru fabrica si felul in care a fost prezentata povestea dar mai ales felictari pentru franchetea cu care s-au spus lucrurile. Acuma sincer pentru incalzirea unei case care te costa pe metru patrat pe an cat un pachet de tigari la ce te astepti? Sa pui 3 bete si o foaie de izolatie si gata ? Materialele costa manopera ultracalificata costa, knowhow-ul costa ... sper ca la un moment dat sa reusesc sa strang suficienti bani pentru o casa macar eficienta energetic daca nu pasiva pe care sa o pot executa corect. Ca o recomadare/rugaminte, sper ca la sfarsit dupa ce aduni suficiente "povesti" de genul sa realizezi un video comparativ pret/calitate/material.
Foarte tare.. punct. Felicitări!
Destul de lung materialul video dar merită urmărit complet, ați acoperit aproape tot ce trebuie. Chiar mă întrebam ce tâmplărie face Danprod și la ce prețuri, ei bine am aflat. M-au impresionat culisantele alea imense în standard de case pasive, sunt curios cât de sus sare prețul față de 450(+TVA)/mp.
Mulțumim
Multumim pentru articol, e foarte bun. Nu am auzit cateva detalii(pentru casele pasive) : 1. Fac si ferestre rotunde, sau doar drepte ? Am ferestre rotunjite la partea de sus. 2. Fac ferestre cu sprosuri ? 3. Cat costa un mp de fereastra fixa(un luminator) de perete, nu de acoperis ? Poti sa ma ajuti cu aceste info ? Multumesc !
Concluzia e ca nu ne permitem :) Tot la PVC ramanem din pacate... aia e, intr-o alta viata. Sa le produca ei pentru export ca sa fie străinezii fericiți acolo la ei...
ferestrele cu masuri prestabilite sunt mai accesibile?
Frumoasă domnișoara
Doamna 😉. Și va avea in curând un băiețel
@@MariusSoflete Doamne ajuta să fi-e sănătos.Te urmăresc de ceva timp ori de câte ori am ocazia.
@@silviusarbu7776 Este moldoveanca. Cum ai vrea sa fie?
nu gasesc niciun link catre producatorul dat de ferestre si usi. au un site?
Vezi si in primele 2 materiale video, postat in descriere
Spune-mi te rog trebuie să-mi cumpăr ușa de la intrare, la o casă nouă, casă e poziționată pe vest, ( sudul țării )deci ușa o sa fie pe partea de vest, ce fel de lemn să comand??
Stejar
Meranti
Pin
Sau alcv??
Stejar!
În sfârșit! Yeeeey!
Deci gama entry level ( doar lemn) e pe la 200 de euro+tva, gama de mijloc ( lemn+ al ) e pe la 350 euro +tva (+/-). Buuun. Dar pt casele pasive? Parca titlul materialului era cât costa ferestrele pt casa pasiva? 🤔
450+
Foarte binevenite informațiile! La fix! Keep it up!
PS: roagă unul din arhitecții din echipă să îmi răspundă la mail, pliz! :)
Din 26 ianuarie redeschidem porțile biroului. Ultimele 2 săptămâni am lucrat cu "ușile închise" pe chestiuni organizatorice
Salut Marius
Am sa incerc sa fiu foarte concins in comentariul meu.
Traiesc in Spania de 20 de ani si lucrez in constructii , mi se pare cel mai elevat interviu al tau , am urmarit mute postari ale tale , imi placi pt ca dai lamuriri pe intelesul tuturor DAR petru noi din afara vrem mai mult vrem ceva FABRICAT IN RAMANIA CARE SA ITI POARTE NUMELE prin prisma cunostintelor tale ,
o casa mica stil bungalo facuta sub sigla fimei tale si dupa aia marita exponetial pina la locuimta individuala.
Poate sunt prea pesimist dar me -as dri foarte mult sa muncesc cu tine sa promovam Made in Romnia sa aratam lumii intregi ca si noi suntem capabili de lucruri bune.
Poate sunt foarte multi oameni de parerea mea dar poate sunt multi mai multi oameni dechisi la aceasta acctiune dar nu asa de pertinenti ,scuze scriu de pe telefonu mobil.
Imi vine sa imi iau bucceaua sa vin a asa.
PS.
Am doi copii mici de 8 si 3 ani su cred ca am sa evit daca me chemi sa vin in echipa ta
Ps:
Astept un rspuns ..?
14 min in video si tot ce se vinde e o poveste si un "statment" . Ar fi dragut daca costul ar fii primul iar povestea cu cei 3 purcelusi dupa , celor care vor sa adoarma.
Daca era doar un pret si atat, care mai era farmecul? Asa oricine poate cere o oferta. In acest material am discutat despre procesul de certificare care pentru multi este un subiect important iar apoi am spus de preturi si garantii. Tocmai din acest motiv sunt si capitole :)
Costul uriaș este o problema atât de delicată încât fără "povestea cu cei 3 purceluși" devine o "AROGANTA" ofensatoare
Schimbati viteza la video la 2x ca sa vedeti videoul in 17 minute fara sa va scape vreo informatie.
E o solutie pe care am inceput s-o aplic de ceva timp pentru toate videourile de la care ma astept sa obtin doar informatii. Evident, cele de entertainment le vad la viteza normala.
Economisiti timpul ca e pretios.
Felicitari ! Dar tot tamplaria de aluminiu e top . Rezistenta in timp . Nu necesita interventi . Ai o gama larga de culori . Se intretine usor . Transfer terminc foarte bun . . Pai daca nu era aluminiu si izolatia aia pe exterior nu mai era pasiv . . Sa dai 450 euro plus tva m2 si in 10 ani sa intervi iara la geam . Mi se pare ridicol . Primu santier lam facut acu 15 ani cu aluminiu . Daca sterg profilu de praf e ca si nou . . Nici nu vreau sa ma gandesc cam cat ar costa o "interventie " la geamuri dupa 10 ani . Plus ca se face la fata locului. Finisat (sablat ) fiecare detaliu sa arate ca nou . . 500 euro m2pe interventie . Astept video cu geamurile din aluminiu 😁😂
Da, sunt foarte rezistente si durabile tamplariile din aluminiu si sunt foarte bune dar atentie: la aceeasi parametrii de performanta, sunt mai scumpe! Varianta lemn-pu-aluminiu sunt pentru un anumit segment si o anumita arhitectura. Nu am spus ca sunt cele mai bune in comparatie cu celelalte sisteme, ci sunt cele mai bune din cele din lemn
Sunt si cele din aluminiu pe lista mea de documentare 😉
Ok am inteles . Felicitari astept documentarea
@@Sebastian-xv1qd - nu aveți dreptate deoarece a zis BUN nu MARE , iar o valoare BUNA de transfer este implicit MICA
😉
Finally. Yohooo
Multumim. Lamurit 99%. Mă întreb însă dacă prețul pe mp de perete cortină este mai mare decât prețul pe mp de fereastră fixă. In funcție de asta as putea sa-mi modifi proiectul. Asta însă probabil o discut direct la Danprod.
Weekend plăcut și spor la editat.
Ah, vreau o masa cum e cea la care stati!
Si e doar la jumate, mai urmeaza, mai avem materiale pregatite 😉
Salut , super tare seria asta , felicitari ! Nu resuesesc sa gasesc pagina web .Ma poti ajuta .
Vezi date de contact in descriere, si aici si in restul materialelor video
@@MariusSoflete Mersi , per www.danprod.ro/ imi da 403 Forbidden error , o rezolv maine ...
Bună ziua. Mar interesa adresa și un nr. Tel. Mulțumesc.
Astept sa prezinti productia din gama Reynaers!!!
Știi de câți psihologi ai nevoie să schimbi un bec?
.
.
.
De unul singur, dar trebuie să vrea și becul să se schimbe!
Sunt pe lista mea de documentare și tâmplăriile din aluminiu și dacă există deschidere din partea producătorilor, putem discuta
Hmm...scump...La sărăcia care e în România, unde sunt oameni Foarte bogați, si oameni foarte săraci..e greu!! Nu suntem im U.K. Acolo e clasă de mijloc, si bogați!
Autorul nu merita dislike dar interlocutoarea .... .Nu se vad "sacădări de cursivitate a exprimării termenilor"?Este arhitect și se ocupa de etapa de certificare și are "lapsus" al termenilor ca sa nu zic confuzii ?.Haterii naivi și cei intenționați, invâțați sa vedeți realitatea într-o expunere iar ceilalți abțineți-vă că nu e cazul.Sunt curios dacă încheie contracte cu clauze referitoare la testul blower-door.
Am venit in comentarii pentru a mă convinge că nu sunt singurul care a observat aceste criterii , mă bucur că nu sunt singurul . Salutare
2 ani garantie... dar te tine o viata... macar are incredere cand zice
Evident lucrati la alt nivel si sunteti specialisti DAR cand vad doi ingineri ce folosesc "care" in loc de "pe care" mi se zburleste parul in cap. In rest, bafta in continuare!
Stiu, incerc, lucrez la asta. Baietii imi tot reamintesc 😂
Hai sa ne "zburlim părul in cap" deoarece arhitecta Daniela Cucu nu este inginer iar lingvistul London Guide X a utilizat termenul 2 ingineri in loc de 1 inginer + 1 arhitect !
Apropo de felul in care vorbeau: Stii care e asemanarea dintre un inginer si un caine? Amanoi au privirea inteligenta dar nu pot exprima ce gandesc ... asa si cu greselile de exprimare in "tagma". Daca te oripileaza chestia cu "care" si "pe care" atunci cred ca intri in coma daca asisti la un workshop sau un brainstorm de ingineri ... Jumatate de discutie e defapt un fel de desen/schita/mazgalitura amestecata cu numere si cu onomatopee de genul "si facem asa...", "da, da mai bine e asa ..." sau "da ma daaaa". Nu ne judeca prea aspru, suntem oamenii cifrelor si al liniilor nu al sinonimelor!
Ferestre pentru mansarda se fabrica in SUEDIA .si bune si pret bun . jejeje.
Bună ziua! Aveți și un nume de companie care să realizeze ferestre de mansardă la standard de casă pasivă? Mulțumesc!
@@andreimodo2606 Velux
Din pacate nu se vorbeste despre garantie pentru sticle... :(
Made in Romania!!!
Nu merita pretul
Este un produs premium, nu este facut pentru toata lumea. Pentru unii merita.
Depinde ce înțelegeți "a merita" , din moment ce se cumpăra înseamnă ca merita pentru clienții DanProd
Oauuu, ai și primit un dislike! Lume pe dos! Nici mie nu-mi place prețul, dar emisiunea şi informațiile din ea nu merită aşa ceva, nu au nici o treabă cu ,,nu-mi place"
U
Incercati cu cei din uk
🙂👍
Din pacate nu mi-a trimis niciodata oferta.
Verifica adresa de mail si eventual retrimite la adresa din descriere. Au avur ceva probleme acum ceva timp cu casutele de mail si cu gestionarea raspunsurilor, dar le-au rezolvat
Titlul este despre pret. Foarte mult bla, bla, in continutul filmului. Doamna ,parca iti este rusine sa spui pretul. Spune clar: un geam costa min. xx si max. xxx o usa la fel. Si sa fim seriosi toti cei care faceti geamuri, usi, mobila de bucatarie etc. o ardeti cu feroneria. Mama ei de feronerie gandita in Germania, Austria, s.a.m.d. si fabricata in China costa cat jumate din ce comanzi. Oare chiar nu avem ingineri care stiu sa indoaie niste table din care sa rezulte aceasta feronerie? Se vede treaba ca Nu.
Din cum scrii, îmi dau seama că nu ai văzut sau înteles primele 2 episoade
@@MariusSoflete o fi văzut omul dar a reținut ca este vorba despre niște table numite pompos feronerie. Sa produci în Romania a devenit o chestie mult mai complicata decat pare la prima vedere, efectul fiind ca , in ultimii 30 de ani producem "materii prime" rezultate din defrisari de paduri sau demolari fabrici l
@@MonkeyBlueAss Cred ca tu nu ai inteles ce am vrut sa scot in evidenta. Cum acest domn a incropit aceasta afacere, asa cativa inginerasi scoliti la faimoasele Universitati private din Ro. ar putea face o fabrica de feronerie (indoit table cu prese speciale) si atunci pretul ar putea fi mai mic. Dupa cum ai comentat, ori esti inginer si nu te pricepi (la table) ori esti vanzator de feronerie(mai mult ca sigur).
@@felixmotanul5242 - Industria siderurgica Românească a fost FALIMENTATA și nici măcar pe vremea marilor combinate siderurgice România nu a produs feronerie de calitate (chiar daca făceam rulmenți sau tractoare.) . Daca va pricepeți atât de bine de ce nu faceți dumneavoastră feronerie sa va imbogatiti ?! Ignorați problema certificării produselor in constructii . De calitatea acestor TABLE depinde funcționalitatea si calitatea tâmplăriei , ca e plina Romania de Dorei. Nu ai ghicit cu profesia , sunt arhitect si nu am vandut niciodata feronerie, tamplarie sau mobilier.
@@MonkeyBlueAss Case closed.
ma frate, da fug de costuri ca naiba, iese fum dupa ei cand intrebi de bani...