@@hubertohb227 Piszesz totalne bzdury. Na 8 poziomie masz wiele lepszych niszczycieli. O lepszych dzialach i mobilnosci. A ten gruz swieci sie z kilometra , wiec co mu po tym pancerzu na wiezy. Niszczyciel ma bic z ukrycia , a ten do szturmowych sie nie zalicza. Drzewkowe SMV go zrobi jak psa.
Nie wiem czy ktoś na Poslkim YT zrobil cos podobnego ale fajnie byloby zobaczyc filmiki z najwiekszych spocencow na danym czolgu. Np. W INVIL jest taki swir co kreci potezne DPGi na t 44 100. Fajnie by wygladalo pokazanie jak goscie wyciągają 100% z danej maszyny. Ich komentarz tez bylby milym urozmaiceniem. Tak tutaj napisalem bo sadze ze jako jedymy podjalbys sie podobnej serii. Pozdro.
a kim on jest że mu tak cukrujesz ? Zacznij żyć swoim życiem , bo taki jak on tylko na cyferki patrzy ! pseudo kolega za suba i 10zł najlepiej , a dzieci nie ogarniają !
jebnij baranka w ścianę to może oprzytomniejesz mały przygłupie. Te zakłamane śmiecie zryli wam banie , ot cała prawda. zacznij żyć swoim życiem głąbie. @@konradkoz3299
miałem mieć wyjazd w sobotę ale plany się zmieniły i widzę że bardzo dobrze :D, gra flanki u mnie nazywany giertychem :D Pozdrawiam :) Milego wieczorku ;p
Nie wiem czy czytasz komentarze, ale ciezko się ogląda jak Cię często ,,ścina'' xD Wot ma dziwny tryb laga, bo zanim wywali cie z serwera, to zacina się wieża, albo czeksz np 30 sek na rozłączenie. Zainstaluj sobie moda od aslaina na szybki rozłączenie w serwerem pod skrótem ctrl + k, dosłownie zaoszczędza to czasem 30 sek, a nawet minute na takich mini lagach. Każdemu to polecam, w niektórych sytuacjach game changer. Ogólnie jest wielka ilość małych, przydatnych modów, o których nikt nie mówi, a są mega przydatne i nieinwazyjne 🤷♂🤷♂
Kamilu, będzie może jakies spotkanie z widzami na śląsku? np katowice? Bardzo chetnię bym cię poznał tylko no jednak do warszawy nie mogę za bardzo jechać. Dzięki za odpowiedź!
Czemu lista graczy w bitwie wyświetla mi się tylko z jednej strony ekranu a nie team po lewaj a przeciwnicy po prawej stronie. Czemu też jak klikam tab to nic się nie dzieje. Pomocy bo pierdolca idzie dostać. A i Jeszce nie ma takiego charakterystycznego dźwięku jak dostanę albo kogoś przebije
Wie ktoś dlaczego po stworzeniu nowego, drugiego konta i zdobyciu 5 tieru dobiera mi boty do gry? Znaczy się, dobiera mi jedną osobę, a reszta czołgów to ai.
Wszystkie informacje, zawsze na bieżąco na moim
DISCORDZIE: discord.gg/2XYRqPRBCV
chętnie bym zobaczył char futura panie kamilu ❤
28 odcinek czekania na WZ-120-1G FT :)) Pozdrawiam
Z niecierpliwością czekam na T-103
Przeciez to zlom pelen weak spotow
@@flaszflasztv8774ma dobre działo jak nie masz umiejętności to rzeczywiście dla cb złom chociaż potrzebuje buffa
@@flaszflasztv8774mi tam sie podoba, ma mega spoko dzialo a jak rzuci na nizsze tiery to juz wgl super
Dla mnie to czołg dla bardziej doświadczonych, jeśli się potrafi nim grać to bardziej się podoba niż reszta premek za obligacje
@@hubertohb227 Piszesz totalne bzdury.
Na 8 poziomie masz wiele lepszych niszczycieli.
O lepszych dzialach i mobilnosci.
A ten gruz swieci sie z kilometra , wiec co mu po tym pancerzu na wiezy.
Niszczyciel ma bic z ukrycia , a ten do szturmowych sie nie zalicza.
Drzewkowe SMV go zrobi jak psa.
Nie wiem czy ktoś na Poslkim YT zrobil cos podobnego ale fajnie byloby zobaczyc filmiki z najwiekszych spocencow na danym czolgu. Np. W INVIL jest taki swir co kreci potezne DPGi na t 44 100. Fajnie by wygladalo pokazanie jak goscie wyciągają 100% z danej maszyny. Ich komentarz tez bylby milym urozmaiceniem. Tak tutaj napisalem bo sadze ze jako jedymy podjalbys sie podobnej serii. Pozdro.
Ciągle czekam za filmem o Obj.704
Podbijam swoje prośby o zagranie i omówienie gwardzisty
Poproszę o Torvagena 🥰 (kolejny raz)
Ciekawy jestem jak się prezentuje ST II po buffie
Dzień 4 czekania na is-4
Ps extra odc❤
Fajnie jakbyś nagrał jakiś poradnik co zauważyłem bardzo dobrze sie przyjmują :D
Lub nowy ranking
Pokaz Charfutur 😊
Dzień 1 czekania na KV 3
Moze t-103?
siemka zagrałbyś M4A1 Revalorise? pozdro!
Drugi dzień czekania na HWK 12
Do Progetto 46 podjazdu wciąż nie ma to oczywiste, ale fajnie że w ogóle dostał jakiegoś buffa, już dawno należał się T69
Od skromnego Kamila, do korporacji reklamowej. Ehh... Gratki i lecę.
Chętnie bym pojechał w Wawkę, jednak weekend mocno zajęty, czy kiedyś planujesz wpaść na Lublin? Fajne omówienie t69 i czekam na transmisję z Wawki
Fajnie by było zobaczyć t28 htc
A może kv4 coś kurde ten
Literówka w tytule Kamilu :D
Dzięki
Może teraz Fv215b
Nagraj lorrke 40 t bo zastanawiam się czy ją kupić za obligacje
Powiem ci chłopie że w chuj szanuję że robisz takie spotkania mega szacunek dla twojej osoby że można się z tobą brać udział w takich wydarzeniach
a kim on jest że mu tak cukrujesz ? Zacznij żyć swoim życiem , bo taki jak on tylko na cyferki patrzy ! pseudo kolega za suba i 10zł najlepiej , a dzieci nie ogarniają !
@@sylwestermucha1460ale odklejka xD
jebnij baranka w ścianę to może oprzytomniejesz mały przygłupie. Te zakłamane śmiecie zryli wam banie , ot cała prawda. zacznij żyć swoim życiem głąbie. @@konradkoz3299
Dzień 4 czekania na Cometa
114 SP2, ostatni odcinek na kanale był rok temu, a chętnie bym zobaczył tego potwora w akcji.
Pozderki 🤟🏼
Fajnie by było zobaczyć Turtla po buffie
witam panie Kamilu czy mogę poprosić o bitwy na żywo CzechosłowackimT 34 100? będę bardzo wdzięczny :))
Czekam na VK 100.01P 🎉
miałem mieć wyjazd w sobotę ale plany się zmieniły i widzę że bardzo dobrze :D, gra flanki u mnie nazywany giertychem :D
Pozdrawiam :) Milego wieczorku ;p
Do zobaczenia! :D
Centurion 1 ? Właśnie zaczynam z nim swoją przygodę :D
Nie wiem czy czytasz komentarze, ale ciezko się ogląda jak Cię często ,,ścina'' xD Wot ma dziwny tryb laga, bo zanim wywali cie z serwera, to zacina się wieża, albo czeksz np 30 sek na rozłączenie. Zainstaluj sobie moda od aslaina na szybki rozłączenie w serwerem pod skrótem ctrl + k, dosłownie zaoszczędza to czasem 30 sek, a nawet minute na takich mini lagach. Każdemu to polecam, w niektórych sytuacjach game changer. Ogólnie jest wielka ilość małych, przydatnych modów, o których nikt nie mówi, a są mega przydatne i nieinwazyjne 🤷♂🤷♂
Zrobisz filmik na temat zarabiania kredytów oraz zbierania więcej expa?
Kamil co to może teraz 110 lub IS-3? w twoim wykonaniu 110 teraz ostatnio jakiś lekki buff był
Ja dalej na 122tm
ja bym zobaczył t-44
Dzien 1 czekania na t-44
T69 mial ponad 300 na heat, pamietam stare dzieje, gdy wyjezdzalo sie na E100 i dawalo 4 przebicia w wieze :D
Hahaha dokładnie w moje urodziny :D
fany film (tradycyjnie), czekam dalej na 60 tp
Nadal nieliczni czekają na materiał o VK 45.02 (P) Ausf. A i VK 45.02 (P) Ausf. B
Czwarty odcinek czekania na ISU-152K
Dzień 4 czekania aż Kamil Zjadacz zagra M-III-Y
Dawaj do Wrocka
3. Odcinek czekania na JagdPanthera II
Dawaj niedługo do Gdańska :D
Cześć Kamil, nagrasz coś o IS-4 ?
czekam aż kamilek odwiedzi rzeszów
Dawaj Concept 1b. Pokaż czy dalej tak wymiata
Panie Kamilu, a może tak Kraków?
Będzie live z jutra?
Kamilu, będzie może jakies spotkanie z widzami na śląsku? np katowice? Bardzo chetnię bym cię poznał tylko no jednak do warszawy nie mogę za bardzo jechać. Dzięki za odpowiedź!
Myślę, że Kato to kolejny punkt do odwiedzenia ;)
ej a jakby dać zestaw: cichy skupiaczka turbo? +maskowanie u załogi
chciałbym zobaczy obj.260 dzień 4
Czekanie ponad 2 miesiące na szwedzkiego Tornvagna
Dzień 3 czekania na odcineczek z 60 tp
T-103 dałoby radę pokazać może?
Super odcinek i dziękuję bardzo ^^
Co według Ciebie jest lepsze, T-34-85M czy RUDY?
a ja bym chetnie zobaczyl 113 kolekcjonerska :) jakies omowienie czy warto kupic itp
Poproszę Churchilla 3 na maxxx dpm i obowiązkowo desperat. (Tak fioletowe moduły obowiązkowo) 😊
To może Lorr 40t?
Spotkanie z widzami spoko, ale kiedy spotkanie z war thunder?
Siemka, Kiedy planujesz Wrocław. Dzisiaj był Jarek, ale on się nie liczy :)
czekam na odcinek z 56tp pozdrawiam😉
A może by tak type-59?
Dla męża się telefon rozwalił 😅 prosił bardzo o 110 ❤
A może bitewka vk75.01k?
Simka Kamil co byś powiedział na jakiś czołg kolekcjonerski?? np amx 30?? :D
Ja bym chętnie zobaczył E setkę 😊
Może m10 rbfm kolejny dzień czekania...
fajny film, cheatnie zobacze t54 mod 1 w twoim wykonaniu
może teraz AE Phase I?
Amx Liberte?
Może taką perełkę jak T71 da ?
Ja czekam na t95
3 dzień czekania na odcinek z 60tp
Zagrasz moze charioterem?
Czemu lista graczy w bitwie wyświetla mi się tylko z jednej strony ekranu a nie team po lewaj a przeciwnicy po prawej stronie. Czemu też jak klikam tab to nic się nie dzieje. Pomocy bo pierdolca idzie dostać. A i Jeszce nie ma takiego charakterystycznego dźwięku jak dostanę albo kogoś przebije
Zapraszam do Gdańska myślę że wiele widzów jest też z Pomorza, niestety termin nie pasuje ale życzę wszystkim dużo fajnej zabawy 🎉
Czekamy na odwiedziny we wro 💪🏼🫵🏼
Rankedy byś wstawił
Chętnie bym zobaczył t-54
Chciałbym zobaczyć skode t-27
Dzień 4 czekania na carneavorna
Może teraz standard B ? : )
Może kiedyś fv4202?
Przyjedz do Sieradza 😊
Czekam na spotkanie w Radomiu
Wie ktoś dlaczego po stworzeniu nowego, drugiego konta i zdobyciu 5 tieru dobiera mi boty do gry? Znaczy się, dobiera mi jedną osobę, a reszta czołgów to ai.
Kolejny dzień czekania na amx 30b :)
T-44-100 (dzień 2)
Ale jedno co zauważyłem bo nim grałem że ,za mało ma pestek ten czołg.
devej mnie dzika 4 po zmianach :P
a Kraków odwiedzisz?
bardzo możliwe ;)
Dobra a kiedy Fv4202?
Dzień 1 czekania na Rudy Pl
dalej czekam na k-91 strasznie zapomniany pojazd
Ale prędkości nie zmienili 😢