MOOIE SFEERACTIE in DUEL vol FOUTEN tegen Feyenoord! - Fortuna SC TV

• เผยแพร่เมื่อ 5 ก.ย. 2024
  • Prachtig weer, een volle bak en een mooie sfeeractie met vlaggen & vuurwerk. Alles had het in zich dat het een mooie middag ging worden. Helaas werden de fans niet beloond met een stunt tegen Feyenoord. In de eerste helft hielpen we Feyenoord mede door individuele fouten naar een ruime voorsprong. In de tweede helft probeerde we er weer een echte wedstrijd van te maken door vurig uit de kleedkamer te komen. Via Duarte kwamen we terug op 1-3, waarna nog meer kansen kwamen voor de aansluitingstreffer. Die bleef uit waardoor er aan de andere kant via de kluts de 1-4 binnenviel. In de slotfase kopte Siovas na een goede corner van Tasci nog raak maar het was niet voldoende om het Feyenoord echt lastig te maken. Achteraf spraken we met Deroy Duarte, George Cox & Tunahan Tasci.
    Einduitslag: 2-4
    Abonneer je nu op ons TH-cam kanaal en mis geen enkele reportage van Fortuna SC TV!