Brann - Lyn 2007

• เผยแพร่เมื่อ 5 พ.ค. 2018
  • Etter seieren mot Lillestrøm kunne Brann i realiteten avgjøre gullkampen med seier over Lyn. Kampen fikk naturligvis stor oppmerksomhet i Bergen, og Bergen kommune hadde blant annet satt opp storskjerm på Festplassen slik at de som ikke fikk sett kampen på Stadion fikk en møteplass. [48] Kampen i seg selv åpnet med at Thorstein Helstad scoret allerede etter et kvarter, før kampen roet seg helt ned i en lang periode. Brann presset på i andre omgang, men fikk ikke til å score det avgjørende målet. Etter 86 minutter stilnet stadion fullstendig da bortelagets Christian Brink scoret etter kun to minutter på banen. Etter utligningen våknet Brann skikkelig, og ett minutt på overtid steg Azar Karadaş opp og stanget inn 2-1 til Brann. Som om ikke det var nok puttet samme mann på til 3-1 fire minutter på overtid, og kampen endte dermed 3-1 til Brann. Brann trengte nå kun ett fattig poeng på de tre siste kampene for å vinne gull.