Все залежить на яку глибину орати якщо не більше 22см то можна брати.Якщо бортові в середньому положені проблем ніяких не буде,а так у мене навіска змінена то подіймає набагато вище проблем нема
@@КолиТиживешвселі між ряддя 68см а між картоплями в рядку скільки??? Я робив минулі роки так: між ряддя 65см на31см. цього року 65см на 28см, чи не загусто,??? що каже завод які стандарти? під широкі рядки потрібно мати оприскувач до трактора бо ручим оприскувачем кропиш 50% землю а не жука, шоб кожна форсунка припадала на рядок.
Все правильно .лови лайк.а за рівні рядки не парся.тут 10 років стажу і то незавжди рівно.сажалку загнав у землю і максимально рівно по горизонту. Легше на трактор.
Чесно не часто враховуючи скільки він у мене роботи робить в рік є двв відео на каналі скільки я в нього вклав грошей за 3 роки та яку кількість роботи він виконує в рік.
@@СашаКамінський-ы9ч брав його в Перемишлянах Львівська обл свіжопригнаного з Польщі. Дивіться щоб був в рідній фарбі,щоб м'яко включалися передачі,не гіділа кпп.
@@СергійЗолотоноша-ъ3ъ чому такі думки двохрядною копалкою копають після кінної посадки картоплі,а це 50см рядок то думаю 2 сантиметра ролі не зіграє :)
@@КолиТиживешвселі то я не туди відповів.льоша левчук писав треба вужче Садити.в тебе все правильно.колія 140.сажалка 67.ти пишеш 68 -можливо. Після такої посадки добре копать однорядкою і радянською дворядкою. Ктн 2.поляком важко двохрядним....для нього треба садить колія 140.А сажалка 62 чи скільки там у вас.і тоді не буде різаної. Бажаю непристойно високих врожаїв.
@@ІгорСеменюк-с6л минаємо її стороною купив знайомий на Т40 викопав пару рядків,помив та виставив на продаж. Докопав все решта конем :) Якщо пісок та рядки посаджені такою сажалкою як у мене та чисті без будь яких бур'янів тоді копає в усіх інших випадках плакати захочете.
@@engineer6788 так схожа на два як правильно сказати пропелера під різним нахилом розташованих. Транспортну типу Бомет,Віракс це все українське бачив як копає та що з нею робиться після пів гектара тому навіть близько не хочу. Якщо оригінал Бомет знаю де таку купити то вона буде десь біля 1000$ вартувати. Велику двохрядну польську не знаю трохи не зручно при переїздах.
@@КолиТиживешвселі нема не чього складного есть маленька хитрость первый раз йиду в холосту с пиднятой сажалкой роблю колию потим легше для першой загонки и ривно выходе
Гарно вийшло щей сажалка нормально працює після доробок в умілих руках . Гарного врожаю Вам .
Дякую
Лайк однозначно, я тоже в этом году первый раз садил, одно удовольствие, удачи вам!!!
Спасибо!
Чудово вийшло) Це вже не під плужок садити)) Автоматизовано та наскільки простіше!
Дякую,так правда батьки дуже задоволені!
@@КолиТиживешвселі от і чудово, удачі)
Молодець.ми таку маємо саджалку норм садить.
Дякую,поки задоволений.
Якою передачею ходиш
Яка ширина міжряддя? Та яка ширина колії трактора?
Смотрю плуг Орлик там у вас на заднем плане ,хотел спросить как он для т 25 не тяжеловат? И в поднятом положении не низко лемеха не задевают землю?
Все залежить на яку глибину орати якщо не більше 22см то можна брати.Якщо бортові в середньому положені проблем ніяких не буде,а так у мене навіска змінена то подіймає набагато вище проблем нема
Спасибо
Классная штука. На себе проверил.
Мені подобається твій канал
Класно
Дякую як на перший раз думаю нормально.
@@КолиТиживешвселі да
Молодец
Дякую
Рівні рядки на врожай не впливають.
Так це правда.
Зроби обзор на регуляції саджалка
Постараюся.
Робота огонь
В якому положенні стоять бортові, в середньому чи в низькому?
Низькому
@@КолиТиживешвселі теж думаю поставити в низьку наладку, як вона для картоплі, чи не задіває коли підгортаєте?
@@Віталій-ш7ч ні все добре тут можете подивитися th-cam.com/video/j_Nz2yEIkHw/w-d-xo.html
чи регулюється ширина міжряддя на таких саджалках!?)
Так 62.5см або 67.5см
потрібно зробити лавку щоб наглядач сидів то для безпеки і за загортачами каток шоб розбивав груди і рівняв. яка ширина рядків???
68 сантиметрів на рахунок лавки подумаю.
@@КолиТиживешвселі між ряддя 68см а між картоплями в рядку скільки??? Я робив минулі роки так: між ряддя 65см на31см. цього року 65см на 28см, чи не загусто,??? що каже завод які стандарти? під широкі рядки потрібно мати оприскувач до трактора бо ручим оприскувачем кропиш 50% землю а не жука, шоб кожна форсунка припадала на рядок.
@@ІгорГапанович в мене можна виставляти між картоплею 28,30 та 32 сантиметра,поки не зійшла то не скажу.
Лайк 👍
Дякую
Все правильно .лови лайк.а за рівні рядки не парся.тут 10 років стажу і то незавжди рівно.сажалку загнав у землю і максимально рівно по горизонту. Легше на трактор.
Дякую
Мега круто.
:)
Круто !!!
Дякую
Часто його ремонтуєте?
Чесно не часто враховуючи скільки він у мене роботи робить в рік є двв відео на каналі скільки я в нього вклав грошей за 3 роки та яку кількість роботи він виконує в рік.
@@КолиТиживешвселі а де ви його брали і за скільки ? Думаю собі взяти але нехочу щоб попався якийсь убитий.
@@СашаКамінський-ы9ч брав його в Перемишлянах Львівська обл свіжопригнаного з Польщі.
Дивіться щоб був в рідній фарбі,щоб м'яко включалися передачі,не гіділа кпп.
На яку ширину садить,картопля від картоплі
Чесно не розгортав но виставлено на 30 сантиметрів коли зійде заміряю.
@@КолиТиживешвселі зрозуміло,дякую
Якою передачею садиш? Широко моя думка, що потрібно вужче
Всеодно 👍👍👍
Перший прохід 2 занижена,пізніше 1 передача обороти 1300-1400.
Рядки якраз для моїх широких коліс :)
Садити треба на 140.після нас людям іншою технікою заїжджать в рядки і можливо 2 рядним копачем копать.
@@СергійЗолотоноша-ъ3ъ чому такі думки двохрядною копалкою копають після кінної посадки картоплі,а це 50см рядок то думаю 2 сантиметра ролі не зіграє :)
@@КолиТиживешвселі то я не туди відповів.льоша левчук писав треба вужче Садити.в тебе все правильно.колія 140.сажалка 67.ти пишеш 68 -можливо. Після такої посадки добре копать однорядкою і радянською дворядкою. Ктн 2.поляком важко двохрядним....для нього треба садить колія 140.А сажалка 62 чи скільки там у вас.і тоді не буде різаної. Бажаю непристойно високих врожаїв.
@@СергійЗолотоноша-ъ3ъ Дякую
👍👍👍
трохи зашвидко їдеш, в мене вибір передач огого і на чорноземі так не попреш
Так трошки зашвидко,а на 2 заниженій трохи повільно.
@@КолиТиживешвселі малий вибір передач як не як
@@KubotaMadeInJapan так трошки бракує.
Скільки посадочного матеріалу потрібно на 1 га ,скажіть будь ласка..
Мішків 70-80
@@КолиТиживешвселі А в кілограмах?
А землею незабие с переди
Ні якщо правильно налаштувати
like
Дякую
priviet
Вітаю!
Копалку думаєте яку брати?
Поки ще в роздумах але схиляюся до б.у німецької Шмутцер.
@@КолиТиживешвселі зрозуміло, а що скажете про бомет вібраційну на сторону викид
@@КолиТиживешвселі Це типу така як кінні є? чому не транспортерну чи вібраційну?
@@ІгорСеменюк-с6л минаємо її стороною купив знайомий на Т40 викопав пару рядків,помив та виставив на продаж.
Докопав все решта конем :)
Якщо пісок та рядки посаджені такою сажалкою як у мене та чисті без будь яких бур'янів тоді копає в усіх інших випадках плакати захочете.
@@engineer6788 так схожа на два як правильно сказати пропелера під різним нахилом розташованих.
Транспортну типу Бомет,Віракс це все українське бачив як копає та що з нею робиться після пів гектара тому навіть близько не хочу.
Якщо оригінал Бомет знаю де таку купити то вона буде десь біля 1000$ вартувати.
Велику двохрядну польську не знаю трохи не зручно при переїздах.
копалку --- мудрі слова сергій золотоноша .саджалка і копалка залежні
вмене гони саджу наполи по 270 метром щьоб потом копать комбайном
Треба досвід щоб рівненько таку довжину садити.
@@КолиТиживешвселі нема не чього складного есть маленька хитрость первый раз йиду в холосту с пиднятой сажалкой роблю колию потим легше для першой загонки и ривно выходе