#PastilaDeContabilitate

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 15 พ.ย. 2024

ความคิดเห็น • 4

  • @lilipopa2709
    @lilipopa2709 11 หลายเดือนก่อน

    Referitor la soldul registrului de casa, dl ne induce in eroare. Soldul registrului de casa nu trebuie sa depaseasca 50.0000 lei - acolo unde ai registru de casa. Deci daca ai mai multe puncte de lucru, plafonul este pt fiecare pct de lucru. Nu inteleg de unde a dedus dl ca soldul este pe total societate. De ex daca o societate are 70 de magazine in toata tara care functioneaza pana la ora 22:00, fiecare cu registru de casa, este evident ca la finalul zilei, pe total, soldul va fi mai mare de 50.000 lei chiar daca depui banii la banca zilnic.

  • @bogdanb1106
    @bogdanb1106 ปีที่แล้ว

    interesant

  • @enterconsult
    @enterconsult ปีที่แล้ว

    O opinie ciuudată din partea invitatului, care susține că angajatorul trebuie să negocieze cu angajatul, salariul net, în loc de brut. Total greșit! Nimeni, nicăieri în lumea civilizată nu vorbește despre salarii nete, cel puțin nu angajatorii. E jenant faptul că o persoană care se pretinde specialist în fiscalitate susține că angajatorii să negocieze cu salariații netul. Salariul net este supus tot timpul eventualelor modificări datorită taxelor de la brut la net, ceea ce poate fi incorect pentru salariat, dacă taxele scad, sau poate crește costul salarial, dacă taxele cresc.

    • @adinaardelean6017
      @adinaardelean6017 10 หลายเดือนก่อน

      in lumea reala se negociaza netul , salariatii vor sa stie cat incaseaza efectiv dupa o luna de munca si nu cat este brutul , pentru ca nu isi platesc nici paine nici ratele bancare cu brutul , aaaa ca pana la urma resursele umane calculeaza si le comunica brutul aferent si intocmeste aditionalul la cim cu salariul de incadrare este altceva , si nici asta nu e chiar brutul ca mai pot interveni prime, premii , avantaje etc care determina brutul si influenteaza netul .