واقعا سوال بزرگیه که آیا ذات زنانه یا مردانه ای وجود داره یا همه صفات از تاثیر همون محیط ناشی میشه! من فکر میکنم در تاثیر هورمون ها بزرگ نمایی شده ولی تاثیر ذاتی هم وجود داره، اینکه چه مقدار از هر کدوم وجود داره مهمه که آیا میشه تاثیر ساختارهای ژنتیکی رو در مقابل محیط نادیده گرفت یا خیر! و شاید باز هم طبق معمول مجبور شویم دقیق تر مساله رو بشکافیم تا بفهمیم ساختار ژنتیکی بیشتر بر چه صفاتی موثر هست و محیط بیشتر بر چه صفاتی موثر است تشکر استاد
لطفا در مورد Adhd و فیبرومیالژیا و اختلالات روانی ویدئو داشته باشید. واقعا جالب خواهد بود که استاد مکری بزرگوار در مورد این اختلالات صحبت کنه. واقعا آذرخش مکری گنجی است در خرابه ما، امیدوارم همیشه موفق باشند.
خیلی ممنونم از توضیحاتتون اقای دکتر. سوالی که بنده دارم این است که ایا ادعا های خانم Fine با موضوعاتی مثل Life history theory و Sex ratio و اثار اینها(همونطور که در مقاله مروری اقای Daniel Kruger بیان شده) ، تناقضی داره و در واقع نفی کننده ی اونهاست؟ خیلی ممنونم.
اگ شما از اول بچه زا بودی الان می توتستی به راحتی بچه بیاری اگر یک خانم از اول مسئله باروری نبود و دائم کار بدنی می کرد الان بهتر از شما کار ساختمونی می کرد
سپاسگزارم جناب دکتر که این همه در نشر دانش ارزشمندتون تلاش میکنید
سپاس از زحماتتون
خیلی مطالب جذاب، و مخصوصا این که در جهت تکمیل قسمتی از مطلب قبلی عشق آتشین ، بسیار آموزنده بود، 🌹🙏
بسیار عالی
ممنونم از نشر برداشتتون💞
بسيار آموزنده ، با سپاس فراوان!
سپاس از زحمات شما 🙏
درود بر استاد بزرگ خودم❤
عالی شد ممنون
excellent
Great
Mamnon A-Z shoma Aaaallliiii 🙏🏻🥰🥰🥰
واقعا سوال بزرگیه که آیا ذات زنانه یا مردانه ای وجود داره یا همه صفات از تاثیر همون محیط ناشی میشه! من فکر میکنم در تاثیر هورمون ها بزرگ نمایی شده ولی تاثیر ذاتی هم وجود داره، اینکه چه مقدار از هر کدوم وجود داره مهمه که آیا میشه تاثیر ساختارهای ژنتیکی رو در مقابل محیط نادیده گرفت یا خیر! و شاید باز هم طبق معمول مجبور شویم دقیق تر مساله رو بشکافیم تا بفهمیم ساختار ژنتیکی بیشتر بر چه صفاتی موثر هست و محیط بیشتر بر چه صفاتی موثر است
تشکر استاد
دکترآذرخش مکری عزیز کجائید؟؟؟
لطفا در مورد Adhd و فیبرومیالژیا و اختلالات روانی ویدئو داشته باشید.
واقعا جالب خواهد بود که استاد مکری بزرگوار در مورد این اختلالات صحبت کنه.
واقعا آذرخش مکری گنجی است در خرابه ما، امیدوارم همیشه موفق باشند.
خیلی ممنونم از توضیحاتتون اقای دکتر. سوالی که بنده دارم این است که ایا ادعا های خانم Fine با موضوعاتی مثل Life history theory و Sex ratio و اثار اینها(همونطور که در مقاله مروری اقای Daniel Kruger بیان شده) ، تناقضی داره و در واقع نفی کننده ی اونهاست؟
خیلی ممنونم.
راجب بخش اخر و انتقاد به کتاب فکر میکنم تئوری های مارکس راجب زیر بنا و روبنای ساختار جوامع بتونه این موضوع رو توضیح بده...
cool
سلام استاد، میشه درباره مدیریت زمان هم برنامه بزارید؟ ❤️❤️🙏🌹🌷
❤️❤️❤️❤️
👏👏👏👌🏼🙏🏻🥰
جناب دکتر ، ضمن تشکر،نمی دونم چرا احساس می کنم هنوز جا داشت تفسیر و تعبیر بیشتری در بستر کتاب داشته باشید، بهر حال جان کلام را من گرفتم، ممنون از شما.
بسیار جالب و ساختارشکن بود 👏👏👏👏👍👍👍👍👌👌👌👌 سالیان درازیست که با تستوسترون تازیده اند غافل از اینکه بر اسب ما سوار بوده اند.
.
دکتر بابا این زنا رو ول ، فقط میخان بگن زنا با مردا هیچ فرقی ندارن، تا زمانی که بگی خب بیا برو کارگری ساختمون کن ببینم می تونی؟
بودند زنایی ک بنایی هم کردند اما هیچ مردی تا الان کودکی رو بدنیا نیاورده
اگ شما از اول بچه زا بودی الان می توتستی به راحتی بچه بیاری
اگر یک خانم از اول مسئله باروری نبود و دائم کار بدنی می کرد الان بهتر از شما کار ساختمونی می کرد
@@mahdi.6303 کس نگو دیگه داداش 🤣🤣
منطق درحد پشکل گاو😂
مثال های نقض کننده کتاب، در گله شیرها درست نیست، نویسنده میخواسته فقط حرف متفاوت بزنه
وقتی یک فمنیست کتاب مینویسه
Testosterone rexمیشه پادشاهی تستوسترون نه تستوسترون پادشاه
❤❤❤