BackSTAGE@AIDA | afl. 1 - Gaia Aikman & Rachel Siwaletti - Het verhaal

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 12 ก.ย. 2024
  • In deze podcast, BackSTAGE genaamd, gaan presentator Patrick Martens en musicaldeskundige Eline de Ruig in gesprek met diverse gasten over de musical die sinds april te zien is in het AFAS Circustheater Scheveningen en duiken zij in de wereld van AIDA. Iedere aflevering schuiven een hoofdrolspeler en een bekende AIDA-fan aan aan tafel bij de hosts.
    In deze eerste aflevering zijn content creator en AIDA fan Rachel Siwaletti (De Huismuts) en hoofdrolspeelster Gaia Aikman (Aida) te gast. Zij praten over het verschil tussen de musical van twintig jaar geleden en die van nu, het auditieproces en wat de voorstelling voor hen betekent.
    De eerste aflevering is nu ook te beluisteren via streamingdiensten Spotify en Apple Podcasts.
    _______________
    Meer video's over musical zien?
    Abonneer je op dit kanaal en blijf op de hoogte van de nieuwste video’s:
    ms.spr.ly/6054k...
    Volg ons:
    ➤ Instagram: ms.spr.ly/6055k...
    ➤ Facebook: ms.spr.ly/6056k...
    ➤ Website: ms.spr.ly/6057k...
    *
    Dit is het TH-cam-kanaal van Stage Entertainment Nederland.
    © Stage Entertainment Nederland

ความคิดเห็น • 3

  • @InspiratievanRoos
    @InspiratievanRoos ปีที่แล้ว

    Vett coooooooooooool!!!!

  • @rachellevink3263
    @rachellevink3263 ปีที่แล้ว

    Hahaha love Gaia

  • @VegayUnicornivore
    @VegayUnicornivore ปีที่แล้ว +3

    "Veranderd zonder aan de gouden formule te zitten?", ok begrijp me niet verkeerd, qua script en muziek arrangementen en zelfs de controversiële verandering van het openings nummer en het einde vond ik allemaal mooi gedaan. Maar: gouden formule betekent alle facetten van een voorstelling en dus eveneens het decor en kostuums, En wat betreft kan ik niet anders dan constateren dat er in tegenstelling tot de originele versie flink bezuinigd is, met als gevolg dat de decors en rekwisieten mij nauwelijks tot niet mee voerden naar Egypte. Wat dat betreft was er geen rechtvaardiging voor verandering enkel en alleen dat de producenten overduidelijk een goedkopere en dus gemakkelijkere versie wilden opvoeren.