K. Ανδρούτσος: Τι είναι το ChatGPT που αλλάζει το Internet

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 25 ม.ค. 2023
  • Ο CMO της Roix, Κωνσταντίνος Ανδρούτσος μιλάει στο NaftemporikiTV
    Παρακολουθείστε το νέο κανάλι της Ναυτεμπορικής από τις πλατφόρμες της Cosmote TV και της Nova αλλά και από την ιστοσελίδα naftemporiki.gr
    TH-cam: bit.ly/3eO1ugZ
    Twitter: bit.ly/3RIbTJF
    Instagram: bit.ly/3S7xScR

ความคิดเห็น • 12

  • @AxiRyu
    @AxiRyu ปีที่แล้ว +8

    Πολύ ωραίο το πρόγραμμα σας. Θα πρότεινα να έχουμε την Ελληνική ως κύρια γλώσσα, ακόμα και όταν μιλάμε για τεχνολογία.

  • @angelosperlegkas
    @angelosperlegkas ปีที่แล้ว +8

    Η προσωπική υπογραφή, η αυθεντικότητα, η μοναδικότητα, πες το και personal brand ντε, θα γίνουν πιο σημαντικά από ποτέ γιατί θαμας ξεχωρίζουν από το θόρυβο του περιεχομένου.
    Συμφωνώ απόλυτα Κωνσταντίνε και είναι η πρώτη φορά που το ακούω σαν δημόσια τοποθέτηση.

    • @konstantinosandr
      @konstantinosandr ปีที่แล้ว +5

      Πράγματι Άγγελε! Όταν θα γίνουν όλα μία "ευθεία" αξία θα έχει ποιος το λέει και γιατί. Αυτό θα έρθει μετά την πιθανή κρίση αξιοπιστίας που θα βιώσουμε σχετικά με την ανώνυμη πληροφόρηση.

    • @panagiotis7946
      @panagiotis7946 ปีที่แล้ว

      καλως ειρθες στον κοσμο της πεινας τα υπολοιπα ειναι αρες ναρες κουκουναρες

  • @spiroskallioupis9936
    @spiroskallioupis9936 ปีที่แล้ว +2

    Σειρές δεν είναι ακριβώς αυτό!!!!! Αν ρωτήσεις κάτι που δεν είναι σωστό.... " Λίστα με torrent" πχ... Σου λέει ότι είναι παράνομο κτλ κτλ... Άρα είναι ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ!!!!!ΑΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ!!! ΑΡΑ ΑΚΥΡΟ!!!

    • @konstantinosandr
      @konstantinosandr ปีที่แล้ว +1

      Υπάρχουν απαγορευμένες λέξεις και είναι λογικό. Εχει και άλλα bags π.χ σε σύνθετους μαθηματικούς υπολογισμούς, αλλα η δυνατότητα του να βελτιώνεται είναι υπαρκτή και συμβαίνει. Ωστόσο αναφορικά με το ελεγχόμενο... και τι δεν είναι; Κάθε τι εχει 2 όψεις. Αν ήταν τελείως ελεύθερο ίσως να ήταν πιο επικίνδυνο.

    • @spiroskallioupis9936
      @spiroskallioupis9936 ปีที่แล้ว

      @@konstantinosandr καλησπέρα σας χαιροτ ιδιαίτερα που μπήκατε στο κόπο να απαντήσετε στο σχόλιοου. Σας ευχαριστώ πολύ! Όμως έχω παίξει αρκετά με το gtp το τελευταίο καιρό. Επίσης δοκίμασα και το bing το beta .. είχα μπει στη λίστα από τους πρώτους. Το ζήτημα είναι πως οι απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα που αφορούν υγεία, παιδιά, οικονομικά αλλά ημιπαρανομες δραστηριότητες είναι εκτός από πλαστικές ( μιλήστε με έναν ειδικό), λες και δεν το ξέρουμε. Είναι ότι τη παρανομία την κάνουμε κάτι επιλογήν. Όχι ότι δε μπορούμε να κλέψουμε ένα περίπτερο αλλά δεν το επιλέγουμε λόγου χάρη. Καταλαβαίνετε?? Αν ρωτήσεις για οικονομικά περνεις τη πρώτη σελίδα ως απάντηση του πιο φτηνού ενχηριδιου οικονομικών. Αυτό αν επικρατήσει χωρίς να έχεις πρόσβαση στις πηγές (ιστοσελίδες) τότε το internet θα χάσει όλο του χαρακτηριστικό της ελεύθερης αλλά φυσικά και ανεξέλεγκτης πληροφόρησης . Πάει... Χάνεται....

    • @konstantinosandr
      @konstantinosandr ปีที่แล้ว

      @@spiroskallioupis9936 Καλησπέρα σας, αυτό είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση για την ελευθερία και με βαση τα κριτήρια που εμφανίζονται αποτελέσματα. Πρακτικά ωστόσο το ίδιο ισχύει και με τις μηχανές αναζήτησης. Υπάρχουν πολλά topics που απλά κόβονται γιατι αφορούν σε απαγορευμένες θεματολογίες. Ως τεχνολογία προφανώς δεν έχει το κύρος για να δίνει σωστές απαντήσεις αλλα τεχνολογικά προσφέρει αρκετές λύσεις εκδημοκρατίζοντας πρακτικά την πρόσβαση στην τεχνολογία. Π.χ με αυτό το εργαλεία μπορούμε όλοι μας να πατήσουμε πάνω του και να δημιουργήσουμε ένα δικό μας εργαλείο πάνω στις ανάγκες μας.