ขนาดวิดีโอ: 1280 X 720853 X 480640 X 360
แสดงแผงควบคุมโปรแกรมเล่น
เล่นอัตโนมัติ
เล่นใหม่
За порівняння лайк однозначно, чекаю наступні відео.
За мот теж лайк😉
Отличная работа!
Дякую, моя наука , а то людина трактор купила, а їздити , орати , і т.д. не купила, тож мушу помогти і навчити. А тракторець супер.
Добре. ЛАЙК
ЛАЙК
Чесно кажучи на Т25 було приємніше дивитися я думаю Мітсубіші ще менше важить ніж Ісекі.
Тут власник на Мітсубіші тільки вчиться , а Т25 , так красавец:)
Отлично идёт. 👍
Японські речі оригінальні це довговічне.У мене є багато японської техніки а за трактор думаю.
👏👏👏🔥🔥🔥👌👌👌.Власник "Бульдика"(Т-25 з ХТЗ),надивився на "самураїв" і собі хоче😉 4×4!Тільки погода зовсім не весняна.Золочівщині-"засєнтябрило" зночі.
То точно:)
Маю міцик-24,5. 2-а повишена і гойра, нормально працює, та тішить око)))Успіхів вам усім -дай Боже щєстя))
Мій теж на другій повишеній оре аж бігом, а цей не тягне.
Класний відосік,лайк
Чудово 👍👍👍👍👍
які витрати на 1 га?
12 літрів
@@IvanKovalchuk. при роботі 100 га витримає
@yurasheva-t8k він то витримає але тракторист помре з тої роботи , бо для великих площ треба брати більший трактор з ширшим захватом навісного , де один гектар буде оратися одну годину а не 5 годин мінітрактором.
Цей т-25 фігня!Того і продає.Нові т-25 просто металолом ті старі то є сила💪💪💪
Дискова на скільки дисків, в мене на 8 і трактор 1600кг і не піднімає
Тут на 7, мій піднімає, але як на качелях, тягнути можу но розвернутись то вже цирк.
Привіт. підскажи яку треба центральну тягу навіски купити бо рідна коротка. і розмір рідної 19мм палець.
Привіт, сама трубка винта має бути 34 см. ну а палець 22 на культиватор в мене хоча отвір в культиваторі 26 під винт.
@@IvanKovalchuk. Дякую. А то немає в кого запитати. Я таки взяв японця по твоїм рекомендаціям. Кубота Т22 на 22 коники. Дуже качественна техніка
Скільки кінських сил
20
@@IvanKovalchuk. давно купляли і в яку ціну
Як сказав би мій дідо.."якось насирматри твої"...
Варто такого купувати чи краще китаєць
Китайця немав , не можу сказати.
Варто. Японська якість.
Яка ціна т25
5200
Посевная в разгаре! Что сажать будете?
Картоплю посадимо.
@@IvanKovalchuk. 👍👍👍
Місіс бісі
Катание в пустую трактор жалко
Власник трактора тільки вчиться, це перша його техніка після , коня.
Т 25 СУПЕР ТРАКТОР.
Что за роля, как на танко- дроме, ничего супер не вижу.
Була трава, цілина , не оралось років 15, тепер зорали і обробляєм.
@@IvanKovalchuk. Понятно, надо было пахать более мощным трактором или дисками пройтись, разбить дерн.
За порівняння лайк однозначно, чекаю наступні відео.
За мот теж лайк😉
Отличная работа!
Дякую, моя наука , а то людина трактор купила, а їздити , орати , і т.д. не купила, тож мушу помогти і навчити. А тракторець супер.
Добре. ЛАЙК
ЛАЙК
Чесно кажучи на Т25 було приємніше дивитися я думаю Мітсубіші ще менше важить ніж Ісекі.
Тут власник на Мітсубіші тільки вчиться , а Т25 , так красавец:)
Отлично идёт. 👍
Японські речі оригінальні це довговічне.У мене є багато японської техніки а за трактор думаю.
👏👏👏🔥🔥🔥👌👌👌.Власник "Бульдика"(Т-25 з ХТЗ),надивився на "самураїв" і собі хоче😉 4×4!Тільки погода зовсім не весняна.Золочівщині-"засєнтябрило" зночі.
То точно:)
Маю міцик-24,5. 2-а повишена і гойра, нормально працює, та тішить око)))
Успіхів вам усім -дай Боже щєстя))
Мій теж на другій повишеній оре аж бігом, а цей не тягне.
Класний відосік,лайк
Чудово 👍👍👍👍👍
які витрати на 1 га?
12 літрів
@@IvanKovalchuk. при роботі 100 га витримає
@yurasheva-t8k він то витримає але тракторист помре з тої роботи , бо для великих площ треба брати більший трактор з ширшим захватом навісного , де один гектар буде оратися одну годину а не 5 годин мінітрактором.
Цей т-25 фігня!Того і продає.Нові т-25 просто металолом ті старі то є сила💪💪💪
Дискова на скільки дисків, в мене на 8 і трактор 1600кг і не піднімає
Тут на 7, мій піднімає, але як на качелях, тягнути можу но розвернутись то вже цирк.
Привіт. підскажи яку треба центральну тягу навіски купити бо рідна коротка. і розмір рідної 19мм палець.
Привіт, сама трубка винта має бути 34 см. ну а палець 22 на культиватор в мене хоча отвір в культиваторі 26 під винт.
@@IvanKovalchuk. Дякую. А то немає в кого запитати. Я таки взяв японця по твоїм рекомендаціям. Кубота Т22 на 22 коники. Дуже качественна техніка
Скільки кінських сил
20
@@IvanKovalchuk. давно купляли і в яку ціну
Як сказав би мій дідо.."якось насирматри твої"...
Варто такого купувати чи краще китаєць
Китайця немав , не можу сказати.
Варто. Японська якість.
Яка ціна т25
5200
Посевная в разгаре! Что сажать будете?
Картоплю посадимо.
@@IvanKovalchuk. 👍👍👍
Місіс бісі
Катание в пустую трактор жалко
Власник трактора тільки вчиться, це перша його техніка після , коня.
Т 25 СУПЕР ТРАКТОР.
Что за роля, как на танко- дроме, ничего супер не вижу.
Була трава, цілина , не оралось років 15, тепер зорали і обробляєм.
@@IvanKovalchuk. Понятно, надо было пахать более мощным трактором или дисками пройтись, разбить дерн.