Tappara tulee reilussa parissa minuutissa rinnalle ja ohi Kuopiossa!

• เผยแพร่เมื่อ 30 ก.ย. 2024
  • Tappara nousi reilussa parissa minuutissa tasoihin ja ohi ottaen toisen kiinnityksen finaalipaikkaan ottelusarjan toisessa ottelussa Kuopiossa.

@samposaari3185 5 หลายเดือนก่อน +2

Ei rinkeli mikä sulaminen kalpalta luulin jo ennen ku KalPan 5-2 maali hylättiin että kalpa ottaa ison voiton

@cerealkiller4052 5 หลายเดือนก่อน +5

Kokenut Kova tuomaroimassa viidettäsadattaan ottelua ja kuinka hän tuomaroikaan....... Aivan paskasti.

• @Kuutti_original
      @Kuutti_original 5 หลายเดือนก่อน +3

Jep, molemmille jäi aivan selviä jäähyjä viheltämättä. Isoimpina Savinaisen viikate ois pitäny olla vitonen tai vähintään 2+2 ja samoin se kiekottomana olleen Tanuksen päähän taklaaminen ekassa erässä, en muista kuka KalPan pelaaja oli mutta olis ulos pitäny lentää. Ihme linja ollu, ei voi muuta sanoo.

@cerealkiller4052 5 หลายเดือนก่อน

@@Kuutti_original juuri näin

• @Alexandros.Mograine
      @Alexandros.Mograine 5 หลายเดือนก่อน +2

Molemmat joukkueet sai aika pehmeet jäähyt, molemmilta missattiin jäähy, samaa mietin itekkin. Onneks se sentään tasottu kun molempia joukkueita kusetettiin.

@noperkele228 5 หลายเดือนก่อน +17

"Tuomari" nousi taas viimeisessä erässä kolmen maalin takaa voittoon, tasakentällismaaleilla. Sama mies johtaa myös Suomen liigan kaikkien aikojen pistepörssiä, maalivahtitilastoja ja maratontaulukoita.

@Alexandros.Mograine 5 หลายเดือนก่อน +12

Aika ykspuolista ajattelua. Totuus on et molemmat joukkueet sai tosi pehmeet jäähyt ja molemmilta missattiin jäähy. Se maalin kumoominen oli kyl aika selkee. Ehk ens kerral ei kannata antaa 3 maalia parissa minuutissa😂