Bravo dardan , qajo turki i shkatrroi tokat shqiptare ia dha serbit e grekut , qohu shqipe mos flej , jemi ilirjan europian nuk jemi rrace aziatike turke
@@strugani4554 ngjo ti ktu turk jo isa boletini ngjo ktu ti te qifsha rracen nese je shqiptar je Katolik dhe Katolik nuk esht as serb as turk as grek o nan qim . Mos me fol mu per historin se Muslimant ne ballkan jan kundra kombit shqiptar dhe jan pro serb e grek e turk bajn sikur duan te gjith ekeni nostalgji turqin kur ni koh qe turqia po nxit serbin se ti te deboje juve nga trojet shqiptare o hu o ta qifsha mendjen e nane ne birt pidhit me ta qi se ti nuk edin politiken e Turqis o nan moter shkerdhym
@@cristopherlombardo2563 te jesh katolik je finanzier i bordellove pederast dhe pedofil dhe asgje tjeter! Ju qe jeni ni numer shum i vogel nuk vendosni kush esht shqiptar! Kombi shqiptar esht 90 % mysliman ne balkan dhe ne jemi palca e kombit! Shqiptaret mysliman e krijuan kombin dhe shtetin shqiptsr, kurse gjyshi jot ka luftuar krah me krah me serbomalazezet kundra shqiptareve! th-cam.com/video/PERbZmgKzIo/w-d-xo.html
Gzim ti arab je, edhe qehren e arabit e ki. Sje shqiptar jo! Bravo Dardan. Une jom shqiptar me fe islame edhe i respektoj krejt fet e tjera, nuk shprehi urrejtje ndaj asni feje si ky Gzim Trefertalshi
Car bravo po ju beter se aj jeni pijaneca mazi se gjoja njeri qeka pak men ne kry si bashkohet njerit qe ska as pak men as pak kultur maqet mallin si kto njerzit qe jan ne rrugt e evropes qe quhen pener hahahaha TLUMT GZIM vetem vazhdo se kto siky matrapaz e mazi se cetnikt e serbis per fat tkeq ka hala zoti i shkatrroft amin
Ti dardan qenke shum i pa drejt dhe i pa durushëm dhe pi ndron fjalt a Gëzim Kelmendi flet shum me fjal të drejt dhe është shum i drejt Zoti e ruajtë Gëzim kelmendin
bravo dardan .vec nje keshill nga shqiperia vazhdo keshtu se je shqiptar i vertet dhe te lutem ndroje ate mbiemer se nuk te shkon se ti je shqipe bir i GJERGJ KASTRIOTIT Skenderbeut tmerit te osmanlinjve
I NDERUER PER JU KI BORLLOKU QENKA SHQIPTAR PO KI ASHT NJI PSIOPAT I THJESHT MERINI JU TE GJITHAT BORLLOKAT E MERENI EDHE TIM SHKUPIN EDHE AJ ASHT NJI HAMAK NJISOJ SI KI ISLAMI SHPIRT SHITUR KETA I NDERUER JAN MANIPULISTA TA DOJSH SOD SKENDERBEUN AJ QENKA MA SHQIPTAR SE SA TE TJERET KJO JO VETEM QE NUK ASHT E VERTET PO ASHT SHUM QESHARAKE KI MENDIMI JUAJ......NE TAN KOSOVEN JAN DISA ISLAMO FOBA MUNDESH ME I NUMRU NE GISHTA MIREMA DUHET TA PRANOJM SE KETA I KAN UZURPU MEDIAT TE GJITHAT KAN NJI FORC NJI PROPAGAND TE FORT DHE TE FLLIQUR.......EDHE ATE KUNDER VLLEZERVE TE VET SE ME SERBET NUK JAV MBAN PRAPANICA AS ME I MAR NE GOJ.
Ne jemi qe 30 mi vjet ne trojet tona shqiptare djal pas djali kor pas kore po sod shqiptar. Ne rrafsh dugagjini kemi shum famile para 200 vjetve jon kon Katolik si tpart e mi po sod musliman. Po tjetojm si njerz te civilizum Te shkollum jo si taliban
po cfar talenti mor te qifte dreqi nonen. ai esht hajn, manipulus, mashtrus e me axhende te erdoganit e turqise. njerez te poshter po ishi ju wahabistat e mutit.
Amir Latifi me vjen keq po ti nuk e di qfar Historie ke mesuar, po ne si popull i par qe kemi qen ne Ballkan dhe qe paska ardhur si Pushtus i Ballkanit Perandoria Osmane dhe qe e ka mbajtur 530 vite pse nuk te peri shtet te parin ne Ballkan po mbetem te fundit krejt i beri shtet ju ka dhen autonomi vetem Shqiperis jo le qe si ka dhen autonomi po edhe e ka coptu e tash po e vujm kete coptim dhe shum breza kam me vujt respekt per gjithe po realiteti te folet si eshte.
"Na sjena Arab jena kon krishter" so qen i udheve . Po krishterizmi vjen prej tnjejtit vend vjen qyrr nuk u kon Isa a.s Italian bre i pa lexum . Na si popull jemi Shqiptar e normal jemi krenar por kemi besim Arbrahamik te paster Islamin sikur qe eshte Judaizmi ose Krishterizmi ( qe i kan ndrruar librat e tyre ) qe rrjedhin prej lindjes se mesme.
Problemi nuk qendron aspak se z. Haradinaj flet ne gjuhen Serbe. Kete e ka be edhe Adem Demaqi. Problemi mund te qendroj ne ate se qka flet. Keti Gzim Kelmendit krejt diqka tjeter po i pengon por nuk po don me shpreh
Unë si Musliman shum krenar, desha te them se ne jem me identitet 1 milion % Shqipetar ashtu si te gjith shqipetaret tjer pa dallim besimin e tyre fetar!! Ne shqiptaret kemi besime te ndryshme fetare dhe secili esht i lir ne besimin e ti dhe ky debat ka ni nivel aq te ult dhe te pa vler ktu ka vetem nxitje per urrejte nder fetare nuk ja vlen fare!!!!!!
Kenza KKenza mkishe sha oj kenza a ta ka tradhtu babin najher mami me naj turk qe qenke kaq I e hidheruar oj kenza ta qift krejt arabia motren bre qafir bre ti qifsha trunin e pisit
Po flas nga përvoja që e kam këtu në Gjermani. Arabët kur prezantohen thonë "Une jam arab" nuk thonë une jam musliman. Asnjëherë feja nuk mundet me qenë identitet i një kombi. Islami në teori është i njejtë në praktikë dallon, mvaret nga vendi se ku praktikohet.
The Killer Per qdo musliman feja esht para kombit dhe para gjithqkaje tjeter ne ket botë,t pakten kjo mesohet ne teori ndersa praktika esht diqka tjeter.
Po turki mare tka pshtu oooooo dardanoooo se tash ishe kon si maxhupt pa kurni shtetiiiiiii turkin e kemi vlla se histori te rrejshme jemi tu msu qe 200 vite oooo tupe
Bravo dardan , qajo turki i shkatrroi tokat shqiptare ia dha serbit e grekut , qohu shqipe mos flej , jemi ilirjan europian nuk jemi rrace aziatike turke
Po Po shun evropian jemi hahahahah Kuku bre
Ky nuk eshte ky account im . @cerciztopulli6732 pajtohna me ty 100 % sen skena me arab e turq apsolutisht .
O b na hanksh
Bravo Bravo Dardan Islami .Gezimi flet me tendenc .
Dardan dardan dardan🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱👍👍👍
bravo dardan ta befte zoti hallall ,
Bravo 👍 zoti Dardan mos te ju leme hapesire ketyre gjak joshqipetareve!!!!!!!!!!
Gezim kelmendi vertet esht INJORANT dhe vertet Po interpreton gabim une vertet Jam musliman por gzim Muti vertet esht nje INJORANT.
Hallall vlla. Kështu duhet të bashkpunojm dhe mos ta lëmë Dardaninë turkut si puna gëzimit
@@cyberdark113 Po mir e ki Vlla. Pak na kan qi karat e shkavit nanat. Na lypin me na qi me na ba budall, popull i prisht jem
Dardani e zani ngusht kurë e pyeti a je shqiptar?
Hahahaha...
brravo, tash ti dole ma shtalb se ky dardani
Un jam ma shqiptar se ti ke pergjigja a e ngnove a jo? Sa per shqiptar Gzimi a sternipi Haxhi Zekes tash qitja lapsin ti cili a ma shqiptar🇦🇱
Pse mos helbetna pot te doket se ky dardanovici po ta qon mallin shqiptar po
@@strugani4554 ngjo ti ktu turk jo isa boletini ngjo ktu ti te qifsha rracen nese je shqiptar je Katolik dhe Katolik nuk esht as serb as turk as grek o nan qim . Mos me fol mu per historin se Muslimant ne ballkan jan kundra kombit shqiptar dhe jan pro serb e grek e turk bajn sikur duan te gjith ekeni nostalgji turqin kur ni koh qe turqia po nxit serbin se ti te deboje juve nga trojet shqiptare o hu o ta qifsha mendjen e nane ne birt pidhit me ta qi se ti nuk edin politiken e Turqis o nan moter shkerdhym
@@cristopherlombardo2563 te jesh katolik je finanzier i bordellove pederast dhe pedofil dhe asgje tjeter!
Ju qe jeni ni numer shum i vogel nuk vendosni kush esht shqiptar!
Kombi shqiptar esht 90 % mysliman ne balkan dhe ne jemi palca e kombit!
Shqiptaret mysliman e krijuan kombin dhe shtetin shqiptsr, kurse gjyshi jot ka luftuar krah me krah me serbomalazezet kundra shqiptareve!
th-cam.com/video/PERbZmgKzIo/w-d-xo.html
Gzim ti arab je, edhe qehren e arabit e ki. Sje shqiptar jo! Bravo Dardan. Une jom shqiptar me fe islame edhe i respektoj krejt fet e tjera, nuk shprehi urrejtje ndaj asni feje si ky Gzim Trefertalshi
B-Mix Channel bravoo, sakt e ki
Ku e ka shpreh urrejtje Ndaj fej tjer more .
Allahu e shperbleft Gzim Kelmendin ... Per sinqeritetin e tij. Dasht zoti e na vijn shume burra te fort si Gzimi... Amin
Liridon Muhamet Rogova Dhasht zoti esht i fundit
Gezin kelmedni eshte maxhup turkofil
Dasht zoti asht i fundit e ja therë e e merrë edhe shefqetin me veti
Fjala jote ne vesh te zotit
Ani ngo lopen na jena bektashij ncnc
Bravo dardan mos e le cigën me folë
Car bravo po ju beter se aj jeni pijaneca mazi se gjoja njeri qeka pak men ne kry si bashkohet njerit qe ska as pak men as pak kultur maqet mallin si kto njerzit qe jan ne rrugt e evropes qe quhen pener hahahaha TLUMT GZIM vetem vazhdo se kto siky matrapaz e mazi se cetnikt e serbis per fat tkeq ka hala zoti i shkatrroft amin
Bravo Dardan shqiptar i vertet 🇦🇱
Fal patriotave si Dardani ka met populli dhe tradita shqiptare
Po de Po, pak na kan qi shkavellat nanat.
Hhhhaaahhhhaaa bravo dardani👍👍👍
Bravo dardani .prsh nga drenica
Ti dardan qenke shum i pa drejt dhe i pa durushëm dhe pi ndron fjalt a Gëzim Kelmendi flet shum me fjal të drejt dhe është shum i drejt Zoti e ruajtë Gëzim kelmendin
n goj tu kisha dhii gzim n ball
Gzimi shum i respektushem shum transparent
Mos fol prralla
Gzim Hallall tkoft 🇦🇱🇦🇱☝🏻
Besar Mehmeti gzim nane e arabit
Besar Mehmeti gzimi ashtë gabel ooooooj shqipe syte e gabelit i ka shiqoje mir se une e gzimin e njoh
Christian Wenzel ooo more injorant ky tjetri syte e hajdutit i ka
Dardan rugaç i rugaçve
Dardan Islami ma i fortii👊👊👊
A edin ky gzim marrja se qfar fisit i takon kelmend ky me kan asht marre nji prej fiseve mate mira dhe shitet turk e kalu turkut marre
Dhe me qen une ne studio ja kisha thy turijt kti berllokut gzim turku duhet me qen ma mir
@@p.f.3229 Po une ti kisha qi 700 mije nanat u Bir shkavi, pak ta ka qi nanen shkavi
Është gjynah për Dr.Gëzimin me pas në debat kët njeri
Ik o gomar arabie ik
Po shume gjynah qe thot ne jemi turq
bravo dardan .vec nje keshill nga shqiperia vazhdo keshtu se je shqiptar i vertet dhe te lutem ndroje ate mbiemer se nuk te shkon se ti je shqipe bir i GJERGJ KASTRIOTIT Skenderbeut tmerit te osmanlinjve
I NDERUER PER JU KI BORLLOKU QENKA SHQIPTAR PO KI ASHT NJI PSIOPAT I THJESHT MERINI JU TE GJITHAT BORLLOKAT E MERENI EDHE TIM SHKUPIN EDHE AJ ASHT NJI HAMAK NJISOJ SI KI ISLAMI SHPIRT SHITUR KETA I NDERUER JAN MANIPULISTA TA DOJSH SOD SKENDERBEUN AJ QENKA MA SHQIPTAR SE SA TE TJERET KJO JO VETEM QE NUK ASHT E VERTET PO ASHT SHUM QESHARAKE KI MENDIMI JUAJ......NE TAN KOSOVEN JAN DISA ISLAMO FOBA MUNDESH ME I NUMRU NE GISHTA MIREMA DUHET TA PRANOJM SE KETA I KAN UZURPU MEDIAT TE GJITHAT KAN NJI FORC NJI PROPAGAND TE FORT DHE TE FLLIQUR.......EDHE ATE KUNDER VLLEZERVE TE VET SE ME SERBET NUK JAV MBAN PRAPANICA AS ME I MAR NE GOJ.
Gezim pernime je legjend
Dardan Dallaverxhiu
I pim tap
Me mir prej rakis se prej.fantazis.
bravo kelmendi shum tamam e kije se ki smer vesht rugaq esht
Ne jemi qe 30 mi vjet ne trojet tona shqiptare djal pas djali kor pas kore po sod shqiptar.
Ne rrafsh dugagjini kemi shum famile para 200 vjetve jon kon
Katolik si tpart e mi po sod musliman.
Po tjetojm si njerz te civilizum
Te shkollum jo si taliban
Ne jemi tan gjoka e gjona
O te lumte Dardan ti qenke penicilin per ket turkofilin.
25:35 Gzimi: kadale se nuk je ne rrug bre. Dardan Shkina: jo more u knaqum qka ki ti. 😂😂😂
Edhe Edi Rama flet shum mire greqisht po para gazetarit grek ka fol anglisht e jo greqisht
Oo Gzim Kelmendi je nje llegend👍 po pom dhimesh me kon paske debatu😳
Gezim te lumt po me narkomana eki problem me debatu qisi osht edhe kryeministri
ALLAHU tshperbleft o burr I vertet Gezim Kelmendi ALLAHU EKBER
Hahahhahah
Bravo Dardan te verteten pe thu bravo te qoft
Möge Allah ta‘ala unseren Bruder Gzim Xhenet geben Amin
Qka asht kjo ta ala nuk asht shqip pe me doket
Doktori Mashallah shum pe mban veten por nuk e di a lejohet me ksi njerez me debatu?
Shko ti rri me abdurrahmanat e lena neve shqiptarve rahat flm per mirkuptim
Mashallah ta qifsha mu nanen
Ani çeky Moderator Kari
O të lumte o dardan islami,Bravo qofte
Afrim Muslija hup shko nserrbi se potaqi granimin
Afrim Muslija ajt tregoje veq ni fjal t mir qe e tha dardani perpos qe u kallzu qe droga asht buka e tij
Dardan Ti meriton Rrespekt! !!!!
Aji që Perdor per keq Ramushin dhe Familj Harajdinaj !!!!
besoni që aji asht ja gjak Serbo sllavë, ose
mongol??
Bravo bravo bravo zotri Kelmendi me te vertet je nje njeri shume i talentuar por nuk te kuptojn se nuk din ata ma shume qaty eshte problemi
po cfar talenti mor te qifte dreqi nonen. ai esht hajn, manipulus, mashtrus e me axhende te erdoganit e turqise.
njerez te poshter po ishi ju wahabistat e mutit.
Amir Latifi me vjen keq po ti nuk e di qfar Historie ke mesuar, po ne si popull i par qe kemi qen ne Ballkan dhe qe paska ardhur si Pushtus i Ballkanit Perandoria Osmane dhe qe e ka mbajtur 530 vite pse nuk te peri shtet te parin ne Ballkan po mbetem te fundit krejt i beri shtet ju ka dhen autonomi vetem Shqiperis jo le qe si ka dhen autonomi po edhe e ka coptu e tash po e vujm kete coptim dhe shum breza kam me vujt respekt per gjithe po realiteti te folet si eshte.
Vec po te pyti a je kosovar a cka je ????
Se kosovart nuk din histori cac
po ju anadollaket e maqedonise po dishi histori ma mire. ma turk se turki vet po ishi. marre u koft.
Jemi ilire e jeme teuta🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱 jemi shqiptar shqiptar.
Gëzim me ven ke fol.
Bravo Dardan te lumt
Un jam Shqiptar e masandej kam besim muslimon.
Plasni e dekshi se jena mashum Musliman o Ramusha e Dardana , perndryshe Respekt Gzimit.
Vdeksh ti. Rroft Shqipëria
Ramush Haradinaj He’s tolerance person he’s Albanian he’s not fucking Arab to hate someone else he’s our hero
Zoti trujt o gzim 👍👍
Dardan po te isha une,ketij Gezimit boks ja kisha fut,
Musliman gjith jeten
Shqiptar gjith jeten
Shqiptar osht kombesi muslimon osht religjion se sigurt as kto sdin mi nda ti
@TBA Mitro dyjat gjith jeten
Mysliman=arab
dmth Adem Jashari arab koka kon a?
Gzim kelmendi Bravo 👏🏻
Bravo Gzim 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
SubanAllah qfar shykimi tprisht ky dardani hahahah more Allah kqyre qysh i denon kta subanAllah
Ky këlyshi i Erdoğan po lypje ladrue ma shume se nanen.
Shko mor se turku jua dha tokat serbve
Bravo Gëzim Kelmendi👏
Mshele gojen pela e mrapsht
Shum pare paske mar babooo hahahaha 28:00 😂😂😂👍
Gzim qeni i pagun prej UDB -s
Gent Avdiu gabim e ki. Gezimi direkt finacohet prej Turqisë.
Bravo ramushi.
O dardan rasja ni booooooooox gzim arabis
Dardan Islami qenke krejt out!
Huti Ramushi
Ça ka pas pun aj mehi ne Fe
Idiot
Linda Morina Gzim kelmendi Jan ba hit dikur kishin pas than Jan ba prrall. Un pop them jam ba hit.
Afërim të qoftë Dardan🇦🇱👏🇦🇱👏🇦🇱👏🇦🇱👏🇦🇱👏🇦🇱👏🇦🇱👏🇦🇱👏🇦🇱👏🇦🇱
te na me peje e gzimin se llogatitim si shqiptar kush te shen ne rruge thot qe ky turku
Mos e flliq fisin ,, Kelmend " me qiftin e Gzimit
Gezim merre ni emer Indian 🇮🇳 gypsy Gabel please Mr.Kelmendi take Gypsy name because your not Albanian first of all please
Qift ne both gzimi
Dardan Muti mytu
Dardani shqiptare i vertet.
Bravo Dardan
4 shqiptar ne nje vend pune edhe nje serb shqiptaret flasin serbisht kshtu jan shqiptaret per fat keq
Respekt per Gzimin 👐
Haha shume I fort ky far dardan ISLAMI
Gzimi osht shembulli me I mir per tolerancen qe e kem na muslimant
"Na sjena Arab jena kon krishter" so qen i udheve . Po krishterizmi vjen prej tnjejtit vend vjen qyrr nuk u kon Isa a.s Italian bre i pa lexum . Na si popull jemi Shqiptar e normal jemi krenar por kemi besim Arbrahamik te paster Islamin sikur qe eshte Judaizmi ose Krishterizmi ( qe i kan ndrruar librat e tyre ) qe rrjedhin prej lindjes se mesme.
Ku pe din ti se i kan ndrru librat kush tka rrejt ty
gzim bravo
ket dardan duhet me fut ne wc
Problemi nuk qendron aspak se z. Haradinaj flet ne gjuhen Serbe. Kete e ka be edhe Adem Demaqi. Problemi mund te qendroj ne ate se qka flet. Keti Gzim Kelmendit krejt diqka tjeter po i pengon por nuk po don me shpreh
bravo. gezim. kelmendi. po. ti. ske. vy. me. hi. n'debat. met. ket. njeri. spo. dika. kugjo. gezim. n.r. 1. je
Ramush Gjokoviq 😀😀😀 Bravo Gzim. Ky ka vyjt me u dhi en gjuhe te vet. Po ky as shqip nuk din mire.
Hallall Zoti ta baft o Gzim njerez si ju i duhen keti vendi te shkrete
Unë si Musliman shum krenar, desha te them se ne jem me identitet 1 milion % Shqipetar ashtu si te gjith shqipetaret tjer pa dallim besimin e tyre fetar!! Ne shqiptaret kemi besime te ndryshme fetare dhe secili esht i lir ne besimin e ti dhe ky debat ka ni nivel aq te ult dhe te pa vler ktu ka vetem nxitje per urrejte nder fetare nuk ja vlen fare!!!!!!
Gzim Hallall tkoft
Gjokaj jo gjokoviq
Te lumt gezim Allahu te shperbleft i qet dhe i qart le at rrugaq qka thot
Qoft i fundit bir turku
Argat e shkive
Gzim Kelmedi jauv ki rass tanve hhahah
Allahu te shperbleft
@@leart2537 ja lepifsh bythen ti Gzimit
Sepse isis eshte pjelle Amerikane dhe ti zdin asgje
Eeh Kosovarët e Shqiptaret !
gzuar gxim me nga 1 pejank
95 perqin musliman po mas pakti gjys prej tyneve jan laramana
Dardan Kari
Kenza KKenza mkishe sha oj kenza a ta ka tradhtu babin najher mami me naj turk qe qenke kaq I e hidheruar oj kenza ta qift krejt arabia motren bre qafir bre ti qifsha trunin e pisit
Kenza KKenza dardan kari te flëjtë me nanë edhe me grue nese e ki te mir
Kenza KKenza dadanit ja rrosh koqen e majt bre mut
Fidan, a ka mundsi tjera her mos me ja majt krahun ndonje musafir t'caktum? se spo t'ka hije. Gazetari duhet me kan neutral per ndryshe sosht debat !
Po flas nga përvoja që e kam këtu në Gjermani. Arabët kur prezantohen thonë "Une jam arab" nuk thonë une jam musliman. Asnjëherë feja nuk mundet me qenë identitet i një kombi. Islami në teori është i njejtë në praktikë dallon, mvaret nga vendi se ku praktikohet.
The Killer Per qdo musliman feja esht para kombit dhe para gjithqkaje tjeter ne ket botë,t pakten kjo mesohet ne teori ndersa praktika esht diqka tjeter.
Far ahmaku ky dardani si pianec me fol sdika normal lol krejt Respekt per Gzimin Zoti e ruajt
a din dikush me deshifru qa po i shkrun ne ball ktij gzimit?
djale suksesi
Koke Kar
djale suksesi Po besoj qe esht shenj qe krijohet gjat faljes se namazit.
Palim mat fort se Dardani qe ja boni kti majmunit moti skom pa.
Po basrard konke more dardanoviç
Dardan jo Islami po Bektash
HALLAL te qoft Gezim K me ty jom
lexone pse pak historin me fakta pse kimi met sot te dan ne 5 shtete . e kush ju fal teritoret shiptare .po ky spaska lidhje me kry
gzimm kelmendoviqqqqqqqq
Kristofer Kolombo shum trim koke amo Shum Bagel e Lopes
Oklme pash krishtin at lu te ballit ta kisha shtyp e farn ta qifsha e zogu shkavit je he tuko muti
N
Po turki mare tka pshtu oooooo dardanoooo se tash ishe kon si maxhupt pa kurni shtetiiiiiii turkin e kemi vlla se histori te rrejshme jemi tu msu qe 200 vite oooo tupe
Amir Latifi lladup
Ooo analfabet bre familjen ta qifsha rrnoft Kastrioti muti kta tradhtar dhe gabel ne dardani
Amir Latifi turki na ka qi nanen 500 vjet ti han kar kit be ropt ti qifsha
O Amir 500 vjet ta ka dhunu faren Turku spermen e flliqt ta ka lshu ne KS, oooo fara ju hupt prej Turkut e deri ne Azi 🤮
Turki 500 vjet tka pre ta ka shly me histori me gjethqka bre ropt ti qifsha
Phaaaa qfar niveli te Debatit
O Gzim su dasht me pranu kete debat
Ky skoka per tv
Bravo ramushi. Prsh nga drenica
Bravo Dardan islami