bu T500 ün aynısından nerden bulcaz. çakmanında çakmasını yapmışlar bitane aldım dandik çıktı. İçerik olarak aynısını nerden bulacam yardımcı olurmusunuz ????
Abi senin sayende artık alabileceğim ürünler buluyorum incelemeleri çok güzel yapıyorsun her detayına bakıyorsun kanalın çok güzel umarım beğenilerin takipçin dahada artar
bende sim kartlı akıllı saat var. yani özellikileri felan kötü çok kaba duruyor. sim kartsız akıllı saat alsam, sim kartı olan akıllı saatime blutooth ile bağlasam sıkıntı olurmu SmartWatch T500 akıllı saatini SmartWatch Dz09'a bağlicam kısaca
abii ben yeni aldım 1 saat önce geldi t500 yazdım bu videodaki resimler felan vardı ama dış kasa aynı iç sürümü sikim sonik bi şey geldi bendeki saatle bu saatin sadece dış kasa aynı
Merhaba ürünü Trendyol dan mi aldınız acaba ve kaç gün içinde geldi ben dün sipariş verdim ama hala sipariş bile hazırlanmamıs geri dönüş yaparsanız sevinirim
bu akıllı saate sim kartı takılıyo mu valla ben şöyle biliyom telefonla eşleştiriyon tüm bilgilerin aynısı orda oluyo diye biliyom saate takılıyosa sim kartı süper olur yemin le
Ben yeni aldım ama. Yan tuşuna basıp açmak zorunda kalıyorum yüzüme getirdimmi direkt ekran açılıp saati göstermiyor o ayarını nasıl yapıyoruz arkadaki şarj yerinin ışığı da yağmıyor arkadaşımda da var bundan ama Onur sensörüne ışığı yanıyor benimki yanmıyor şöyle yüzüne doğru kaldırdı mı direkt açılıyor ama ben her seferinde yan tuşuna basmak zorunda kalıyorum bir tavsiyen var mı onu nasıl yapabilirim
Alma bence valla ben aldım 2 yıl önce kalitesiz saat + dayanıklılık yok elimden yere düstü direk ekran kirıldı ve ramir edilemiyor en iyi seçim t900 Ultra almaktır t9pp ultra hem ekran hem malzeme kalitesi olsun daha iyi
Diğer Akıllı Saat ve Akıllı Bileklik incelemeleri için: bit.ly/336Gl9K
Bir sonraki videoda hangi ürünü inceleyelim sizce? Yorumlarınızı bekliyorum :)
@@internetsizoyuncu4047 İnceleriz
@@FurkanAkman 👍
Mi band 5 gelsin artık
13 ağustosta a101'e 50 TL ye bt kulaklık geliyor inceler misin?
@@FurkanAkman abi smart watch y1 videosu atarmısın bende var da bilgi almak istiom
Güzel video, tebrikler canım oğlum..🥰😘💕🌸
Teşekkürler canım annem 😄🥰
Furkan Akman olaysınız
@@FurkanAkman Alarm kuramıyorum anlat
@@FurkanAkman lan bende dedim 35 bin abone ile az izlenmeyle bu paralar nereden geliyor
😂
Tam aradığım video buydu. Ağzına sağlık.
Ürünu aldiniz mi acaba
Mi band 5, mi band 4 ve amazfit gibi satlerde bazen ölçüyor. Mi bandda takmadan denermisin?
bu T500 ün aynısından nerden bulcaz. çakmanında çakmasını yapmışlar bitane aldım dandik çıktı. İçerik olarak aynısını nerden bulacam yardımcı olurmusunuz ????
Kardeşim 786TL yede bulabilirsin var ben şuan kullanıyorum sende al
Merhaba güzel bir anlatım olmuş. Hangi siteden siperiş verdiniz link bırakırsanız sevinirim
7:14 bu özellik biraz yavaş çalışıyo gibi ama olsun yinede olmasıda güzel :d
Abi ürünü incelerken hizmetten ödün vermeyen tek kanal olduğunu söyleyebilirim rahat bi şekilde ellerine sağlık
Abi senin sayende artık alabileceğim ürünler buluyorum incelemeleri çok güzel yapıyorsun her detayına bakıyorsun kanalın çok güzel umarım beğenilerin takipçin dahada artar
Bir akıllı saatin en önemli özelliği telefonla bağlantısıdır. Sen ne yazık ki bunu incelememişsin. Çok iyi bir video olabilecekken çok eksik kalmış.
Var bunda
Aynen ordaki qr koduna fake diyo ama o telefonu saate baglayan uygulamaya gidiyo
kendini zirvede sanma
Var kardes o qr kod sayesinde baglaniyo
@@clashclans5084 ne var?
11:40/ app store u süs diye koymamışlar, saatin uygulamasına erişebilmen için karekod koymuşlar 😁👍
Aynen sjssjsj
kullaniyor musun?
@@slyviiiia doğru söylüyör
hakketıgını alamayan tek kanal gercekten vıdeoların cok kalıtelı kardesım
bende sim kartlı akıllı saat var. yani özellikileri felan kötü çok kaba duruyor. sim kartsız akıllı saat alsam, sim kartı olan akıllı saatime blutooth ile bağlasam sıkıntı olurmu SmartWatch T500 akıllı saatini SmartWatch Dz09'a bağlicam kısaca
abii ben yeni aldım 1 saat önce geldi t500 yazdım bu videodaki resimler felan vardı ama dış kasa aynı iç sürümü sikim sonik bi şey geldi bendeki saatle bu saatin sadece dış kasa aynı
Spotify var mı? birde kulaklık baglaya biliyor muyuz
Hayır
direk telefonu baglaman lazımdır
Kral watch 6 diye yeni bir çakma model çıkmış bu sefer ekranı full onuda incelermisin rica etsem
Kardesim bunun la onun ekrani arasindaki fark ne?
merhaba lütfen kd99 ultra incelemesi yap🙏☺️
Çin'de aynı fiyata daha iyi replikalar var. En iyi çakması çok daha pahalı haberin olsun. Seni biraz kandırmışlar.
c4 u1 incelermisin abi almayı düşünüyorum
hafif kasma mı?saat ana menüde 10fps
Merhaba ürünü Trendyol dan mi aldınız acaba ve kaç gün içinde geldi ben dün sipariş verdim ama hala sipariş bile hazırlanmamıs geri dönüş yaparsanız sevinirim
Siparişiniz geldi mi acaba
@@sll51. evet
@@arzuerol1957 memnun musunuz üründen bende şipariş vermeyi düşünüyorum da
@@arzuerol1957 aynnasil ii mi saat
@@sll51. memnunum
Çok akıcı ve güzel sunum genç kardeşim ,başarılar vallahi zevk ile izledim
Abi ixomi mi bant 6 ya mahsap youtup ve oyun fotoraflar felan açabiliyomuyuz
saatin açılma sesi : samsung açılış sesi😂😂
Abii gelecekten geliyorum saat hala calisiyormu
Gerçekten emeğine sağlık çok iyi anlatmışsın hemen sipariş ediyorum 😃😃😃
Nasıl bozuldu mu
Adamın beynide bozuldu
Nasıl?
Merhaba nereden alabilirim
Aldiniz mi kaliteli mi
abi sim kart takılır mı şarj ne kadar gidiyor cevap verir misin
Heralde evet
2:40 Furkan Akman’ın gerçek sesi 😂😂
dxşskskfkf
Hahhnanhahaahahahhahahahhahahahhahahahahahahhahahhhahahahahah
dtno 1 isimlide bi replika var t500 daha iyi kasma donma fln yok su geçirmez incelermisin
videoyu gereksiz yere aşırı uzatıyorsun boş yapıyorsun insan izlerken daralıyor kaliten güzel sadece videoları kısa kesmelisin
izlemek zorunda mı hissediyorsun
Nope
O zaman izleme sevmiyorsan
Acaba duvar kağıdını kendi istediğin fotoğrafı koyabiliyor muyuz
Tabiki
Eved
6:51 o ses eski samsung telefonlarında vardi .😀
bunu trendyolda gördüm 18 tleydi bu alıcaktım araştırıyordum bu video işime yaradı
@@salihertas1453 118 liraydi 130 olmuş
Seni çok seviyorum abe❤
Abi Huawei Watch açılışı yapar mısın
6:50 anaa abi o nokia sesi değil samsung (yani 100de 99.9 android)
s8 ultra androıd 4g saatını ıncelermısın cok ıyı bır saat
Abi bu alete yeni numara alınır mı
series 7 44mm aluminum & ceramic case ecg heart rate bluetooth watch şarj cihazını hiç bir yerde bulamadım yardımcı olursan sevinirim
6:51 deki ses benim çakma s3 minim vardı ondada aynı ses vardı açılırken
Çakma s3 mini .d
Peki C500de otun nasıl yüklenir?
6:53 o ses Samsung Galaxy S5 açılış sesi.
hayır lan nokia o
@@cann_0 ben daha iyi biliyorum yaz çıkar
@@duruboraturkmen5414 aynen
@@BerkAlemdar benim telefonum galaxy J7 eskiden o ses ile açılıyordu artık güncellenince sessiz açılıyor
s6 sesi aga kullandım
Abi sensör doğru oksimetre ile doğru ölçü ama yeri koyduğunda dönüşüyor Ben oksimetre ile denedim hep aynı değerleri gösterdi
Kardeşim uzun zamandir seni izliyorum. Hediye olarak airpods aldim ama orjinalligini merak ediyorum . hediye vericegim icin jelatinini malesef acamiyorum. Kutusunun icine kablo airpodsunu kagıdını koyup tartip yazarmısın rica etsem.
İphone 12 pro max ve 8 plus ile uyumlumu bu cihaz ?
JBL tws 5.0 Bluetooth kulak içi kulaklık her yerde indirimde herkes Akın ediyor sen de bir test etsen ona göre alıcam
Müzik dinliyeceksen alma
Onun yerine haylou gt1 al
Abi bir çakma Apple worç t800alırmısın trendyoldan al❤❤❤
Abi androidlerde çalışıyormu dediysen duymadım androidlerde çalışıyorsa kalp at
Çalışıyor
Peki mi band 5 mi alınır yoksa bu mu acilll cevap
emeğine sağlık çok güzel olmuş
Saati aldım ama ekran gelmiyor neden olabilir sarjada taktım.
Acildi mi saat ?
Ne yaptın cihazı geri mi yolladın
6:50 Samsung galaxy grand prime açiliş sesi
Direkt 2014 yılınca çıkan samsung telefonların açılış sesi
Bu akıllı saatin kamerası var mı?
peki telefonla arama yapmak için bluetooth a bağlı olmakmı geekli yoksa sadece sim kartı yeterlimi
bu akıllı saate sim kartı takılıyo mu valla ben şöyle biliyom telefonla eşleştiriyon tüm bilgilerin aynısı orda oluyo diye biliyom saate takılıyosa sim kartı süper olur yemin le
@@erdalduman2574 sadece iphone mu android oluyomu
Blotuth9
@@ebubekir5815 android de var
Ben yeni aldım ama. Yan tuşuna basıp açmak zorunda kalıyorum yüzüme getirdimmi direkt ekran açılıp saati göstermiyor o ayarını nasıl yapıyoruz arkadaki şarj yerinin ışığı da yağmıyor arkadaşımda da var bundan ama Onur sensörüne ışığı yanıyor benimki yanmıyor şöyle yüzüne doğru kaldırdı mı direkt açılıyor ama ben her seferinde yan tuşuna basmak zorunda kalıyorum bir tavsiyen var mı onu nasıl yapabilirim
Video hızını benden başka 1.25e alıp öyle izleyen var mi bu arkadaşın videolarında
Xıaomi redmi note 9 pro telefonu inceleyebiliriz sonraki videonda :)
Yoğ
Aldıktan sonra daha gerek kalmicak zaten ;)
Abi dt no1 7 gibi bir saat vardı galiba onla karşılaştırımısın
Abi saat almayı düşünüyorum bu saati satın alan varmı abi tavsiye ediyprmusun
Ben aldım saat süper tek bir sorunu var yanındaki düğme pek kullabışlı deil
Abiii lütfeeeennn piranha 9925 akıllı saati incele❤❤❤
900tl verip aldığım saatin 150tl lik saatten daha kalitesiz çıkması beni biraz üzdü
Abi bunun gelismisi var t750s diye onuda inceler misin ona gore alacagim takipteyim
Abi bişey alırken açıklamalar kısmına ürünün linkinide koysan iyi olur
evet ben akıllı saat arıyrum guzel ama link yok
Çakma ürünlerin linkink vermiyor, orginal ürünlerin linkini veriyor
Anla
Abi benim aldığım kullandığım beğendiğim bir akıllı saat apple watch 7'nin en iyisi ismi watch 7 ferro inceleme videosunu çekersen çok sevinirim🙏🙏🙏
Saatti hangi siteden aldınız acaba 🤭
Büyük ihtimalle Trendyol
Ürünü aldiniz mi acaba
Islak mendil görünce ekmek arası döner çıkacak sandım 😂
Hangi siteden aldın abi
Trendyoldan olabilir
Salam mən ekrana şəkil qoymaq istəyirəm edə bilmirəm G_500 praqramda yuklemisemm başım cixmir
Bu saati sizce en iyi nereden alınır ? Trendyol , hepsiburada , n11 ?
Rez
Trendyol Bence
Tirandyol
Abi 320 ye kulaklıklı var çakmamıdır her uygulamaya girermi?
Abi zaten :
Poşetler=10 TL
Kutu yapısı=30 TL
Islak mendiller=50 TL
Cihaz = 50 tl
Kordon = 10 tl bu kadar
Toplam=150
Furkan abicim Bluetooth kulaklık i12 videosunu yaparmisin benim içim
Kalite muq ama şarj 2 saat
Abi sen çok detaylı anlatıyorsun.
Güvenli şekilde sipariş verebilirsiniz www.milenyumshop.com/1723-t500-smart-whatch-modeli-bire-bir-a-kalite
Abi smart Gs8 ultara yaparmısın?
xiaomi amazfit gts incelemesi yapar mısın oda apple watch gibi piyasada kordonlarıda var
Abi trendyoldan buldum apple watch ve yaninda air pods 271tl trendyolda bulursan cekermisin lutfen❤
Aldin mi
@@weakceeyy Almadim
Abi saati aldığın sitenin linkini bırakırmısın ben alacam inşallah
@furkanAkman Abi HW16 akıllı saati incelermisin ve en iyi çakma HW16
Görüyoruz bilader tamam daa😂😂
Abi apple watch se 40mm GPS DENER MISIN TRENDYOLDA
Onlar fake değil gayet kullanılıyor hiwahct mı ne adlı uygulamayı yükle kodu okut bitti kablosuz kablolu kulaklık oluyo :/
Merhaba bu saat için kaç saat şarj gerekiyor?
1
Abi yorumumu mutlaka oku 600 TL'ye bal gibi ürün adı: dt100 plus bir tane hatası bile yok videosunu çekermisin aşırı kaliteli bir çakma Apple watch 7
Evet. Ürün süper
üründe galeri var mı açılıyor mu acaba
@@betiew5874 evet arkadaşımda ürün var menüsü çok akışkan Apple watch dan bile daha iyi içiniz rahat olsun
12:56 saati yurt dışındanmı aldın abi
Hay>r diye biliyom trendyoldan yaz ">kar
200 liraya alabileceğim en iyi akıllı saat ve bileklik nedir?
T500
T500 promax Veya T700 Yada Birazdaha Koy Üstüne Watch 8 Plus Al
Abi bu saat de ses olayı var telefondan izleyince ses saatten çıkıyor bunun ayarı nasıl olcak
Bluetooth kapatmayı denesen kardeşim
T500 pro yu deneyebilirmisiniz daha güzelmiş
Hocam bu pro modelini almak istiyorum siz aldınız mı saati?
Furkan abi o saat T500 akıllı saatmi söyleyebilirmisin
Hızı 1.25 yapın normal oluyo
:D
Abi bir şey soracağım ben de bugün aldım da kaç saatten beri şarjda hala acilmio napacam
Alirim ❤️
Rasim Abbasov -_-
@@miloneurer bana kufur etdirtme kankam git işine
Rasim Abbasov zaten şu an bi işim var neden ben burdayım la
@@miloneurer onu git .... Ananin ne gunahi var etmicem kufur git
Rasim Abbasov boş yapma la çok boş adamsın
Abi saat bugün geldi ekranı açınca 3 saniye duruyor sonra kapanıyor acaba neden Biliyormusunuz?
Şarjı olmayabilir
4:11 2:12 HIIHHHHIIIĞĞĞ
@Furkan Akman abi samsung yada xiomide çalışırmı
Güzee÷l
Alan var mi ben almayi düşünüyorum Trendyoldan kaliteli mi
Alma bence valla ben aldım 2 yıl önce kalitesiz saat + dayanıklılık yok elimden yere düstü direk ekran kirıldı ve ramir edilemiyor en iyi seçim t900 Ultra almaktır t9pp ultra hem ekran hem malzeme kalitesi olsun daha iyi
@@aksxn1854 teşekkür ederim bende almamayi düşünüyorum
Abi teochmen marka saat aldım fakat senin seçtiğin saat ekranını seçemiyorum seçeneklerde yok napabilirim
Bende bugün aldım ama Türkçe ayar nasıl bulamadım ya bide şarjı kaçta fln onu göstermiyor nasıl olucak LÜTFEN CEVAPLAR MISIN
Abi şarz iyimi kötü mü
Abi ihunt watch 3 titan diye saat var inceler misin