Sfârșitul civilizației. Antifa & Stânga radicală distrug America

แชร์
ฝัง
 • เผยแพร่เมื่อ 1 มิ.ย. 2020
 • Mii de oameni nevinovați bătuți cu brutalitate.
  Sute de mici afaceri, deja afectat de lockdown, distruse.
  Polițiști bătuți și împușcați, mașinile lor incendiate.
  S-a ajuns prea departe.
  Nu este absolut nici o legătură între manifestanții pașnici care cer justiție și anarhiștii care dau foc, jefuiesc și atacă inocenți.
  Cum aperi cauza lui George Floyd jefuind magazinul cu ceasuri Rolex sau distrugând frizeria deținută de un cetățean afro-american?
  Liderii politici care susțin aceste violențe sunt niște lași oportuniști, care vor plăti politic.
  Vor plăti pentru că chiar electoratul lor va suferi de pe urma violențelor declanșate pe tot teritoriul Statelor Unite. Când poliția este alungată și forțată să facă un pas în spate, criminalitatea explodează în cartierele sărace. Aici va lovi șomajul, aici se va adânci sărăcia.
  Repet, s-a ajuns prea departe. Decizia președintelui Trump de a interveni în forță este corectă pentru că apără cetățenii americani nevinovați de o bandă brutală și pusă pe jaf.

ความคิดเห็น • 710

 • Mihail Neamtu

  t.me/conservatorii

 • Cristina Kris
  Cristina Kris 2 ปีที่แล้ว +1

  Un Om inteligent, intotdeauna va fi apreciat si respectat. Cultura, educatia, medicina sunt bazele unui popor.

 • Mari Dinu
  Mari Dinu 2 ปีที่แล้ว

  Te admir ptr.tot ceea ce faci, ptr.lupta interioarā pe care o duci vizibilā si transparentā, pentru credința si inteligenta de care dai dovadā, ptr.memoria esxeptionalā ,pentru cā condivizi cu noi toate informatiile importante si actuale!

 • Clementina Slabu
  Clementina Slabu 2 ปีที่แล้ว +2

  Este cea mai decenta, mai la subiect si mai adevarata raportare, comentariu la situatia prezenta din America si de fapt din lume. Domnule Neamtu, fiecare vorba pe care ati rostit-o venea parca exact dinlauntrul fiintei mele. Simt si gandesc la fel si ascultandu-va am simtit asa o usurare, o validare, o bucurie imensa. Va multumesc din inima! Sunteti in rugaciunile mele si sa dea DOMNUL sa ajungeti in fruntea Romaniei! pentru ca ati merita din plin si stiu ca ati aduce multa bucuriei Romanilor de buna credinta de peste tot. Eu sunt stabilita cu familia in Canada si am plecat din tara cu asa un mare gust amar. Nu vreau sa mai fac alte comentarii. Cunosc si eu si am trait si cunoscut si eu si familia mea aceleasi sentimente de dezamagire pentru ce s-a intamplat si se intampla inca in Romania si la fel simt referitor la America. Inca o data, mii de multumiri!

 • aanei daniela adnana
  aanei daniela adnana 2 ปีที่แล้ว +1

  Vă felicit! Sper să se mai deștepte oamenii, să gândească logic, rațional. În ultimii 20 de ani Mi-a fost teamă că se vor întâmpla astfel de.... "lucruri". Nu era greu să-ți dai seama, nici nu trebuia să cauți prea mult. Totul era sub ochii tuturor, tot... . Vă ascult cât de des pot.

 • Dumitru Marin
  Dumitru Marin 2 ปีที่แล้ว +2

  Felicitări pentru parcursul tău intelectual , pentru achizițiile tale, pentru modul în care încerci să le transmiți și altora . Competențele tale profesionale și de comunicare sunt excelente . Renunță te rog la cuvintele "urâte”.

 • Dori Druta
  Dori Druta 2 ปีที่แล้ว +2

  Eu sunt de 38 de ani aici în USA și vreau să îți mulțumesc că vorbim aceasta limba politica. God bless you! One friend from Arizona

 • stea polară
  stea polară 2 ปีที่แล้ว +2

  M-am născut în1970.În perioada 1984-1988 făcem practică agricolă câte 4-6 săptămâni la IAS(intreprineri agricole de stat) .La ora 15 ajungeam cu febră musculară de la dislocatul sfeclei furajere și cu mâinle pline de noroi pentru că trebuia să îndepărtăm frunzele cu mâna.Pentru că stătem în gazdă îmi gătem singură.După săptămânile de practică intram la

 • Gelu Stefan
  Gelu Stefan 2 ปีที่แล้ว +12

  Excelenta analiza! Locuiesc in U.S. din 1988 și sunt fericit sa aud voci românești care înțeleg ce se întîmplă aici, și nu sunt spălați pe creier de către media de stânga care controlează informația in Europa și alte zone. Felicitări!!!

 • Simida Istrate
  Simida Istrate 2 ปีที่แล้ว +2

  Din Brisbane, Australia, multumim frumos pentru, asa mai pe limba noastra, felul in care ati expus atat de clar , cu atat suflet, cu durere chiar, despre invalmaseala lumii in care traim . Fiti binecuvantat!!!

 • Maria Ceban
  Maria Ceban 2 ปีที่แล้ว +2

  Pentru că ai muncit de mic copil,că și mine și alții, sîntem oameni cu creier sănătos, gîndim corect, dar generația de astăzi sînt bolnavi de păcat, părinții sînt vinovați de toate pacatosenile, pentru că nu ia învățat să muncească, ci le-a băgat compiuterul în ochi din primele zile de naștere.

 • firtelmeisterzoltan1
  firtelmeisterzoltan1 2 ปีที่แล้ว +17

  Nu sant roman, dar cunosc cultura romaneasca relativ bine.Sant deacord cu cele auzite. FELICITARI, BRAVO, BRAVO,....pentru nivelul prezentatiei.

 • Lucica Mirza
  Lucica Mirza 2 ปีที่แล้ว +19

  Va sustin din toata inima. exact asa cred si eu. Felicitari pentru curaj, inteligenta, profesionalism!

 • Doru Ghit
  Doru Ghit 2 ปีที่แล้ว +1

  Bună ziua,vă urmăresc de ceva timp,apreciez analizele făcute de dvs. asupra subiectelor din diferite domenii făcute din perspectiva teologiei creștine,politică, socială...Observ că sunteți nemulțumit ca mulți alții de politica actuală și clasa politică a României,care este condusă de la Bruxelles și i se impune să implementeze în România agenda progresistă.Doresc să văd implicare din partea oamenilor ca dvs. care ies în spațiul public cu un program concret de reconstrucție a României pe principii sănătoase.E nevoie de o acțiune concretă din partea oamenilor intelectuali ai României corecții,verticali,incoruptibili,liberi ca exemplele date în acest material video,care să se implice în mod activ în problemele actuale a societății.Se vorbește de implementarea educației sexuale în școli,pare că pe nimeni nu interesează dintre cei ce au copii,sunt mai revoltați membrii comunității cu porniri sexuale deviante,cerând implementarea educației în școli a copiilor,fără ca părinții să își dea acordul (a căror copii,a lor,care nu pot procreea?).Consider că este imperios necesar ca intelectuali de bună credință să își uneasca forțele care au principii iudeo-creștine să înființeze un ONG,partid sau ceva de genu și să existe o activitate mai intensă în spațiul public.Din spatele catedrei sau unui monitor este mult mai comod să purtăm lupta,liniștindu-ne conștiința că am făcut ceva,trebuie să ne facem auzită vocea coborând jos în stradă într-un mod pașnic,organizat in frunte cu niște lideri recunoscuți pe plan național,influenți.Este lipsă acută de lideri,atitudine,de inițiativă în România,unde oamenii sunt divizați prin educarea și formarea opiniilor pe care o face mass- media.Trebuie făcut front comun împotriva acestui tăvălug ideologic al neomarxismului,trebuie să existe în ADN-ul nostru spiritul francez de manifest,protest pașnic.E nevoie de conștientizare,a ne trezii din somnul nepăsării,individualismului...imnul de stat îl cântăm de 30 de ani Deșteaptă-te române din somnul cel de moarte,ca și cum cel din imediata apropiere trebuie să se deștepte că eu sunt deșteptat deja...sper să nu mai fie o realitate și să ne mai îndemne imnul în viitorii 10 ani la a ne deștepta.Să contribuim cu toții la visul unei "Românii Mărețe".Haideți să facem o analiză a situației poporului nostru și să venim cu soluții care să contribuie pozitiv la binele comun al societății,să ne preocupăm de problemele din propria ogradă.Mi-ar face plăcere să știu că domnul Mihail Neamțu a citit aceste gânduri simple...

 • Vasile Tamasan
  Vasile Tamasan 2 ปีที่แล้ว +2

  Felicitari pt intelegerea profunda a evenimentelor ce au loc in USA. Statele Unite au nevoie de jurnalisti asemeni dumitale

 • Poliv
  Poliv 2 ปีที่แล้ว +1

  Felicitari Mihail, sunt uimit cat de mult seamana punctele noastre de vedere. Cei ce renunta la libertate si prefera sa triasca in frica, nu merita libertatea.

 • Nety Galatanu
  Nety Galatanu 2 ปีที่แล้ว +2

  Cât adevăr! Suntem aproape de final.A mai rămas timp pentru pocăință și întoarcere la Dumnezeu !

 • ioana niculescu
  ioana niculescu 2 ปีที่แล้ว

  Felicitari, pentru acest articol, care ne face pielea de gaina. Cu atat mai mult, cu cat am trait vremurile despre care spui. Atunci se spunea ''munca voluntara'', sclaviei. Sper sa nu ajunga si la noi debandada care este in America. Daca nu se opresc, se va muri de foame, la scara mondiala. Nici noi nu vom scapa de suferinta.!

 • Ionut-Valentin Mara
  Ionut-Valentin Mara 2 ปีที่แล้ว +54

  Spuneti-le masoni,nu globaliști...Cum spunea Țepeș:" prețul libertății este libertatea însăși. Mă uit la materialele dumneavoastră în fiecare seară plus când lucrez in gradina pornesc video-ul și bag căștile in cap și lucrez pământul și va ascult!

 • Luvs Logistics
  Luvs Logistics 2 ปีที่แล้ว

  Vreau sa share pe FB dar am nevoie de subtitrare in engleza pentru compatriotii mei. Din toate blogurile si podcasturile acest discurs este cel mai inteligent. Excelent Mihai! Am dat subscribe. Eu sunt aici, un lider printre altii si impart ce discuti aici cu ei. Poate cand revin in Romania, vb-im, mi-ar placea.