مکتب رمه دره، ولسوالی دوشی - جوانه

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 12 ก.ย. 2024
  • مکتب رمه دره قریه خواجه زید ولسوالی دوشی ولایت بغلان
    کیلومترها راه را از مسیرهای کوهستانی و سرک‌های خامه پیمودیم تا از وضعیت زندگی مردم منطقه‌ی «رمه دره» در ولسوالی دوشی ولایت بغلان آگاه شویم. ولسوالی که دارای سه حوزه است که در دو حوزه‌ی آن بیشتر هزاره‌های اهل تسنن زندگی می‌کنند.
    مناطق و مردمی که به دلیل عدم انکشاف متوازن، کمبود عدالت و نگاه قوم‌محور اکثر حکومت‌ها در افغانستان از رشد و انکشاف دور مانده‌اند. مردمی که با امکانات اندک و شرایط نامناسب، فقط با زراعت و مالداری اندک، به دشواری روزگار می‌گذرانند.
    مسأله‌ی اصلی در این منطقه، دوری این مردم از تعلیم و پیشرفت است، مردمانی که زیر خط فقر هستند و فقط دو سال است که برای اولین بار در تاریخ، یک مکتب ابتدائیه دارند. مکتبی که با هزینه‌ی خود مردم و بدون کمک حکومت ساخته شده است.
    مردم این منطقه که به تعلیم و تربیه علاقه‌‌مند هستند، بارها از حکومت‌ها در دوره‌های گذشته، درخواست ساخت مکتب داشته‌اند؛ اما به خواست آن‌ها پاسخ مثبت داده نشده است؛ به همین خاطر نسل گذشته این مردم اکثرا بی‌سواد مانده‌اند.
    این مردم از نظر مرکز صحی، مکتب، سرک، آب آشامیدنی سالم و امکانات اولیه‌ی زندگی، با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند. مردم آنقدر فقیر هستند که بسیاری از خانواده‌ها نمی‌توانند هزینه‌های کتاب و قلم فرزندان خود را تامین کرده و کودکان خود را به مکتب بفرستند.
    تنها کاری که حکومت‌ها در طول تاریخ برای این مردم انجام داده‌اند، هموار کردن چند کیلومتر سرک خامه در زمان حکومت قبلی افغانستان بوده است.
    Read more here
    🟥Website: sheeshamedia.c...
    Follow our social media pages
    🟥Facebook: / sheeshamedia.afui
    🟥Instagram: / sheeshamedia.af
    🟥Twitter: / sheeshamedia
    About Us:
    Sheesha is a digital multi-media organization that believes Afghanistan, like any other human society, has the capacity of transformation. This change, however, requires a shift in our perspective on issues related to Afghanistan.
    :دربارۀ ما
    شیشه نهاد چند رسانه‌یی دیجیتال است که باور دارد افغانستان مانند هر جامعه‌ی انسانی دیگر ظرفیت تحول دارد؛ اما این تحول نیازمند تغییر زاویه‌ی دید ما نسبت به قضایای مربوط به افغانستان است.
    :زموږ په اړه
    ښيښه یو ډیجیتل او ګڼ رسنیز بنسټ دی، چې باور لري افغانستان د هرې بلې انساني ټولنې په شان د بدلون ظرفیت لريِ، خو دغه بدلون د افغانستان د پېښو په تړاو زموږ په لیدلوري پورې اړه لري

ความคิดเห็น • 10

  • @Alemian.12126
    @Alemian.12126 7 หลายเดือนก่อน +1

    هرجا هرگوشه اوغانستان مردم ما محروم است، این وضعیت ره تغیر بتیم، هرکس به اندازه خود کمک کنیم

  • @MohammadKhodadadi-od9xb
    @MohammadKhodadadi-od9xb 7 หลายเดือนก่อน

    موفق باشید

  • @Mansur772
    @Mansur772 7 หลายเดือนก่อน

    Good❤

  • @safiakhaliqi2434
    @safiakhaliqi2434 4 หลายเดือนก่อน

    😭😭😭😭😭😭خدایا چرا ما قوم اینقدر محروم هستیم

  • @wesaeyukk7765
    @wesaeyukk7765 7 หลายเดือนก่อน

    هزاره ❤

  • @hoorkhawari6588
    @hoorkhawari6588 5 หลายเดือนก่อน

    معلم های افغانستان متاسفانه دانش درست ندارد بعد خیلی بد اخلاق است من یادم است صنف دو بودم معلم سقف نوشته کرد من گفتم استاد سقف چه معنی می‌دهد نیم ساعت مرا سری یک پای جزای ایستاد کرد هر روز بچه ها را زیاد لت و کوب میکرد یک جمله داشت همیشه تکرار میکرد میگفت من کسی هستم گرگ و میش را به یک آبخور آب میتم هر صبح میگفت من شش سال تکواندو کار کردیم میگفت مه فلان شاگرد را از طبقه دوم پاین انداختم ما خیلی می‌ترسیدیم