Czy skrzynie (banki), w których można wykupić sobie miejsce zapewnia bezpieczeństwo na czarnych lub czerwonych strefach? Czy normalnie każdy może przy tych skrzyniach zostać zaatakowany?
@@maichax2350 no nie ubijasz mobka potem go zbierasz inne surowce po prostu zbierasz albo też ubijasz mobka i zbierasz nie ma różnicy czy czarna czerwona czy niebieska różnica jest jedynie w awalonach gdzie są elitki surowca ale dalej schemat ten sam zabijasz i zbierasz
mam pytanko na jakiej mapie najlepiej tier5 młota do kamienia zrobić?
na każdej, na której masz kamień t4 xd
Czy skrzynie (banki), w których można wykupić sobie miejsce zapewnia bezpieczeństwo na czarnych lub czerwonych strefach? Czy normalnie każdy może przy tych skrzyniach zostać zaatakowany?
Twoje itemy w skrzyni na czarnych są bezpieczne, ale ty przy niej nie
A te książki do zbierwctwa puste do zapełnienia kupywac w markecie?
Albo u pracowników
Cześć, czy dzisiaj równiez opłąca się zbieractwo na T6+? Pytam bo cena T4 kamienia jest tak niska, że jestem stratny...
Teraz skóra/witułka chyba lepsza
czy jest oddcinek z w ktorym tlumaczysz dzienniki ? jaki kupic itp
Z dziennikami to są o pracownikach na wyspie
Wiem, że data, ale opłaca się bawić w zbieractwo bez premki?
Dużo tracisz wtedy
Czyli po prostu bez premki lepiej bawić się w dungi niż w zbieractwo?
Lepiej grać z premką :p dungi też mniej opłacalne bez
będzie odcinek pod build do śmiercionośek?
Nwm, mało nimi gram
Trafne tipy
Czym są wspominane „elitki” w awalonie?
Mini bosiki surowcowe na ścieżkach avalonu
Będzie odcinek o wędkarstwie?
Mozliwe
Moze oddzielny odcinek na temat różnego surowca do zbierania? Przykładowo skurnictwo mocno się różni od innych
eee no ubijasz moba i potem zbierasz wszystko inne to samo o czym tu robic odcinek?
@@mariano7273 no niby ta, ale na czerwonych/czarnych jest to trochę inne
@@maichax2350 no nie ubijasz mobka potem go zbierasz inne surowce po prostu zbierasz albo też ubijasz mobka i zbierasz nie ma różnicy czy czarna czerwona czy niebieska różnica jest jedynie w awalonach gdzie są elitki surowca ale dalej schemat ten sam zabijasz i zbierasz
A poleciłbyś jakieś formy fame'mienia na 2 osoby?
HCE :p albo solówki wysoko poziomowe
@@mk11001eMKa dzięki, ratujesz mi dupe😂
powiedział bym że czerwone są bardziej niebezpieczne od czarnych
Hello
XD „Na royalkach nic nie ma” tymczasem ja 5:2 fiber 3/5 5:0 fiber 5/5
No, czyli nic nie ma :p jak zbierasz 5:0 to nigdy nie dowiesz się co to pieniądz
Ok gdybym miała lp już t6 by był zbierany