‫آسیب پذیری های خطرناک پروتکل های شبکه که به هکرها اجازه نفوذ می دهند!

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 21 ม.ค. 2025

ความคิดเห็น • 12

  • @saeidmm-f9p
    @saeidmm-f9p 10 วันที่ผ่านมา

    👌👌

  • @Amin-ve2xs
    @Amin-ve2xs 11 วันที่ผ่านมา

    👍

  • @MSL88188
    @MSL88188 10 วันที่ผ่านมา

    It was very cool
    Please make content regarding the HPING3 in kali and work with it in training lab ✌😊

    • @HoosheSepid
      @HoosheSepid  7 วันที่ผ่านมา

      Glad you liked it! I'll definitely consider creating content on HPING3 and showing practical usage in a lab environment. Stay tuned! ✌

  • @boorok____nr
    @boorok____nr 11 วันที่ผ่านมา

    داداش الان که کالی نت .هانت.ر نضب کردیم روی گوشی باهاش چیکار میتونیم بکنیم

  • @ooxx-k2b
    @ooxx-k2b 8 วันที่ผ่านมา

    تعریف شما از حملهء مرد میانی درست نیست دوست عزیز!
    مرد میانی یعنی یک نفر یا درواقع یک سیستمی یا بنظرم حتی برنامه ای که ممکنه روی سیستم خودتون نصب شده باشه، بین شما و سرور اصلی/مقصد قرار میگیره بدون اینکه شما ازش آگاه باشید (شما فکر میکنید ارتباط مستقیم و بدون واسطه با سرور مقصد دارید درحالیکه اینطور نیست و یک واسطه ای بین شما و سرور مقصد قرار گرفته). خب این کسی یا چیزی که وسط هست میتونه اطلاعات ترافیک را بخونه یا حتی تغییر بده، ولی بهرحال سرور اصلی هم این وسط وجود و نقش داره و استفاده میشه.
    اما مثلا اونکه طرف ترافیک به سرور مقصد را به سیستم خودش هدایت کنه و مثلا ظاهر یک سایتی را هم جعل بکنه، حملهء مرد میانی نمیشه، ولی میتونه در صورتی مرد میانی بشه که یجوری به سرور اصلی هم وابسته باشه برای حمله اش. چون بعضی حمله ها به ارتباط تقریبا ریل تایم با سرور اصلی هم نیاز دارن، یعنی مثلا مرد میانی به کلاینت وانمود میکنه که سرور مقصد است و از اون طرف به سرور مقصد هم وانمود/ادعا میکنه که کلاینت مورد نظر است و اطلاعاتی از دو طرف را بین این دوتا رد و بدل میکنه که دو طرف فکر کنن در حال ارتباط مستقیم با همدیگر هستند ولی خودش این وسط میتونه اطلاعات را بخونه یا تغییر بده و لزوما تمام اطلاعات را هم بین دو طرف تبادل نمیکنه.
    حمله هایی که هکر بدون نیاز به ارتباط همزمان با سرور مقصد عمل میکنه، مرد میانی محسوب نمیشن، حتی اگر بعدا این اطلاعات را برای ارتباط با سرور مقصد و جا زدن خودش بعنوان کلاینت استفاده کنه.
    در مرد میانی، هکر به تعامل تقریبا همزمان با سرور مقصد هم نیاز داره و از اون طرف به اطلاعات ارسال شده از سمت کلاینت هم برای این کار نیاز داره که هر دوی این ارتباطها باید کم و بیش همزمان باشند چون مرد میانی بین مسیر ارتباطی این دوتاست و اگر یکی از طرفین در کار نباشه که دیگه عبارت «میانی» معنی پیدا نمیکنه.

    • @HoosheSepid
      @HoosheSepid  7 วันที่ผ่านมา

      توضیحتون کاملاً دقیق و فنی بود. ممنون بابت این توضیحات کامل. توضیحاتی که ارسال فرمودید بیشتر توصیف کننده حملات
      Packet Sniffing
      هست تا مرد میانی.

    • @ooxx-k2b
      @ooxx-k2b 7 วันที่ผ่านมา

      @@HoosheSepid اسنیف یک حملهء پسیو (منفعل/غیرفعال) است و اطلاعات رد و بدل شده فقط خوانده میشود و دخالت و تغییری در ارتباط و اطلاعات رد و بدل شده بین دو طرف صورت نمیگیرد و برای این حمله نیازی نیست که مرد میانی باشی
      همانطور که اشاره کردم، مرد میانی یعنی بین دو طرف قرار میگیرد و به این شکل امکان دخالت و تغییر در ارتباط و اطلاعات رد و بدل شده بین دو طرف را هم دارد و بنابراین میتواند حمله های اکتیو (فعال) را اجرا کند

  • @Ye_Ahmagh
    @Ye_Ahmagh 3 วันที่ผ่านมา

    الان تو داداش هکری؟ یا میتونی هک کنی سایتی اینستایی چیزی

  • @boorok____nr
    @boorok____nr 11 วันที่ผ่านมา

    داداش الان که کالی نت .هانت.ر نضب کردیم روی گوشی باهاش چیکار میتونیم بکنیم

    • @HoosheSepid
      @HoosheSepid  7 วันที่ผ่านมา +1

      کارهای زیادی میشه انجام داد، تقریبا تمام تکنیک ها و اپلیکیشن های هک و تست نفوذ که در کالی دسکتاپ کار می کنند در نت هانتر هم در دسترس هستند. برای اطلاعات بیشتر پلی لیست هک اخلاقی رو در کانال هوش سپید ببینید.