باسلام اطلاعات کلی و جالبی برای بیننده عام بود که تشکر می کنم که این موضوع تا حدی این روزها فراموش شده را به یاد خیلی ها انداختید و تاریخچه همه گیر شدن بحث اپرا و صداهای کلاسیک را در بازه زمانی طلایی دهه نود میلادی توضیح دادید ولی یک نکته کوچک و آن اینکه اولین موج از کنسرت های سه تنور که آقایان پاواروتی ، دومینگو و کارراس بودند و بعد از آن زمانی که تا حدی کیفیت صدای پاوراتی داشت افت می کرد با فعالیت هایی که او با همکاری خوانندگان پاپ ، راک انجام داد و هم از این راه توجه را به دوستی و زیبایی موسیقی جلب کرد و همینکه بار دیگر باعث اقبال عمومی به مقوله ای بنام موسیقی کلاسیک و اپرا شد . آن سالها ویدیو ها هم خیلی تاثیر گذار بودند
شما می توانید برای کپی رایت می توانید لینک برای جاهایی که کپی رایت دارند بگذارید تا کسانی که بیشتر علاقه دارند بگذارید ...بحث تلگرام هم خیلی خوب بود .... بخش هایی که از پاواراتی و در نقش آفرینی هایش در اپرا بود دوران طلایی صدای او بودند که با آن کیفیت دیگر در آینده نتوانست اجرا کند ولی او چهره ای بود که واقعا من خیلی خوشحالم که در دوران زندگی و جوانی ام توانستم صدایش را بشنوم و از این طریق با موسیقی جدی تر آشنا شوم موسیقی ای که حتی با موسیقی بدون خواننده دنیای وسیع تری هم به خود می گیرد .... ممنون از شما که وقت می گذارید و این کار زیبا را انجام می دهید الان هم می گردم ببینم شما لینک تلگرام دارید یا خیر و حتما عضو می شوم
ممنون از برنامه های خوبتان.اگر در مورد اینکه در آمریکا و برخی کشورها از Movable do ولی در ایران و برخی کشورهای دیگر از Fixed do در تئوری موسیقی و سلفژ و هارمونی استفاده میشود و مزایای Movable do نسبت به Fixed do برنامه ای بسازید بسیار بسیار مفید خواهد بود چون بک موضوع "اساسی" هست.
باز دوباره یک ویدیوی عالی مهتاب خانم. چقدر مطالب رو همیشه دقیق و درست بازگو میکنید. خیلی آموزنده بود. سپاس از شما برای وقتی که میذارید برای تهیه این ویدیوها. شاد و پیروزباشید.
درود بر شما مهتاب بانو سپاس برای این ویدئو . لطفن از تمرینات صداسازی و نحوه ی تولید صدا در رزونانس های گوناگون هم ویدئو بگذار . تمرینات خودت و البته خوانندگان دیگه
سلام، خواهش میکنم😊❤️ چشم، حتما سعی میکنم در آینده در مورد تکنیک آواز هم صحبت کنم، ولی در حال حاضر همونطور که در اول ویدیو کفتم بیشتر هدفم ساخت یک سری ویدیو برای افرادی هست که تخصصی در زمینهی موسیقی ندارن ولی دوست دارن اطلاعات عمومیشون در این زمینه بالا بره. شاید بعد از چندین ویدیو سراغ مسائل تخصصی تر هم رفتم😊
مهتاب جان واقعا لذت بردم واقعا خواننده شدن مخصوصا در سطح این خواننده های بزرگ سوپرانورها و مزو سوپرانوها یا تنور و باریتون ها کار ساده ای نیست. مرسی از اطلاعاتی که ازت آموختم من تا الان نمیدونستم چندین نوع سوپرانو شفاف خیلی زیق که صدای زنان شیطان صفت و یا لیریک وجود داره پس با این ترتیب خیلی از مزو سوپرانوها را میشه سوپرانو لیریک دانست
درسته، برخلاف تصور خیلیا خواننده شدن اصلا کار سادهای نیست. فقط اگر اشکالی نداره دوتا جملهای رو که نوشتین رو اصلاح کنم. فکر کنم منظورتون از صدای زنان شیطان صفت سوپرانوی کلراتور هست. سوپرانوی کلراتور فقط در نقش زنان شیطان صفت نمیخونه و ممکنه خیلی نقشهای مختلفی رو بخونه و اجرا کنه و بهتره که اسم تابپ صداشونو بگیم. متسوسوپرانو رو هم نمیشه سوپرانوی لیریک دونست، همونطور که مثلا نمیشه گفت صدای تنور همون باس هست.سوپرانو و متسوسوپرانو هم دو تایپ مختلف صدا هستن.
@@mahshine ممنون از اصلاحتون، خیلی لطف میکنید که این همه وقت میگزارید و پاسخ میدید. دنیای موسیقی کلاسیک دریایی ژرف و بی انتهاست. هیچ سبکی از موسیقی در جهان به گرد موسیقی و مکاتب موسیقی کلاسیک قرن ۱۶ تا ۱۹ نمیرسه. اما در باره صدای سوپرانو. من کتاب خاکی و آسمانی که درباره زندگینامه موتسارت هست را وقتی جوان بودم خواندم دو جلد هر جلد بالای هزار صفحه بود. اونجا نوشته بود موتسارت متوجه شد که حنجره انسان یک ساز موسیقی است و میتونه همونطور که سازها شخصیت دارن و در ارکستر شخصیت و رنگ به آهتگهت و سمفونی ها میدن صداها هم میتونن شخصیت خودشون را به شنونده القا کنن برای همین موتسارت در کارهاش از زنان سوپرانو برای زنان با نقش منفی و بدخواه و شیطان صفت و باس بسیار تیره برای مردان شیطان صفت و بدخواه استفاده میکرد و از صدای مزو یا متسوسوپرانو برای زنان خوب و فرشته خو و از تنور برای مردان خوب و خیرخواه و صداقت پیشه استفاده میکرد.
@@mahshine من در دوره جوانی مدتی کلاس پیانو میرفتم و پیانو میزدم ولی بیشتر به تاریخچه موسیقی شرح حال موسیقی دانان و تئوری موسیقی علاقه داشتم برای همین هر کتابی که از زندگینامه های موسیقی دانان به دستم میرسید میخوندم. اما هیچوقت پیانو منو ارضا نمیکرد هر چتد که خوب هم داشتم جلو میرفتم چون از بچگی به تار علاقه داشتم اما نشد این ساز عزیز رو یاد بگیرم حالا هم با ۶۲ سال سن هر وقت نوای تار را میشنونم اشکهایم جاری میشه اما دیگه نمیتونم چیزی یاد بگیرم
بعد از دیدن این برنامه دارم با دقت به صدای خواننده های مورد علاقه ام و البته آنهایی که مشهور هستند ، گوش میکنم🫣😎تقریبا همه هم (زیر )میخوانند هم (بم ). چقدر بیسوادی دردناکه ( در این رشته منظورم هست😅).
@@sarajadam3725 قرار دادن خواننده ها در این تقسیم بندیها یک کار تخصصیه و از کسی که کارش موسیفی نیست توقعی هم نمیره که بتونه این کارو انجام بده، همینکه با این مفاهیم آشنا باشه خودش خیلی خوبه😊❤️
خانم دادور سوپرانو هستن. البته سطح تکنیک و آواز خوندن خوانندهها با هم متفاوته و یک مقداری هم سلیقهی آدما در لذت بردنشون از صدای یک خوانندهی خاص نقش داره.
سلام سلام. چندتا سوال دارم. اولا این که اون سکانس ننه دراکولا برای خوابیدن شب خیلی خوبه واقعا اما سوال اول : به نظر شما هوش مصنوعی ممکنه که بتونه با استفاده از این الگوهای زیر وبمی حتی انواع جدیدی از اپرا خوان و اپراخوانی مصنوعی رو ایجاد کنه؟ یا نه چیزی مثل یک روح در اپرا هست که قابل تقلید و پیش بینی نیست سوال دوم اینکه آیا تا حالا کسی تونسته حنجره اش را با تمریناتی تبدیل به یک حنجره توانمند برای اپراخوانی بکنه. چندتا سوال دیگه هم دارم با خودم گفتم اگر بپرسم بگی این بابا چه تخیلی فکر می کنه😂
سلام، فکر کنم اگر ویدئوی آخری که گذاشتم تو کانال رو ببینین جواب سوال اول رو کامل میگیرین. در مورد سوال دوم هم هر کسی میتونه با تلاش و یادگیری تکنیک آواز صداشو تقویت کنه.
@@sarajadam3725 سلام و خواهش میکنم، با کمال میل این کارو انجام میدم😊 هایده حتما صداش سوپرانو بوده و اتافاقا فکر میکنم که اگر میرفت تو موسیقی کلاسیک به احتمال زیاد میتونست موفق باشه.
@@mahshine از مهر توست مهتاب جان❤️. باز هم برام پرسش پیش میاد؛ افرادی که ( عامیانه ) به آنها شش دنگ صدا گفته میشه ، به چه معناست؟ میدونم که موسیقی ها با هم متفاوتند. مانند صدای أم كلثوم ( خواننده ی مصری) … فکر کنم ماستها رو ریختم تو قیمه ها 🫣هر چی بیشتر دقیق گوش میکنم بیشتر گیج میشم.
@sarajadam3725 این اصطلاح رو برای بیان گسترهی زیاد صدا بیان میکنن. یعنی خواننده میتونه از صدای خیلی بم تا صدای خیلی زیر بخونه. اصطلاح دانگ کلا مال موسیقی ایرانی هست و ۶ دانگ میشه چیزی حدود ۳ اکتاو در موسیقی کلاسیک. البته اکثرا در استفاده از این اصطلاح اغراق میشه.
اتفاقا درباره این چیزی که در انتها توضیح دادی ... منم می خواستم ازت بپرسم که چیه راه حلش. چون منم برای تولید محتوا خیلی چیزا رو اصلا شروع نمی کنم یا به سمتش نمیرم از وقتی که این مشکل بلاک شدن ویدئو بابت استفاده از آلمان های داری کپی رایت ... خیلی جدی شده.
@@mehrdadtalai5101 ببین بهترین کاری که در حال حاضر به ذهنم رسیده فقط کانال تلگرامه، البته حتی اونم کامل مشکلو حل نمیکنه، من حتی همین ویدئو رو هم یه بار آپلود کردم و دیدم مشکل کپی رایت داره و بعد یه قسمتشو عوض کردم و دوباره آپلود کردم. یه سری ویدئوهای قدیمیم تو همین کانال Copy right claim گرفتن، تو کانال دومم هم که ترجمهی قسمتهایی از اپراها رو میذاشتم حتی دوبار Strike هم گرفتم. با این قوانین دست و پاگیر واقعا نمیشه مطالب آموزشی خوبی درست کرد. من تنها راهکارم فعلا اینه که سعی میکنم از کانال یوتیوب اپراهاوس خودمون و متروپولیتن ویدئوها رو بردارم، چون اینا هنوز روی محتواشون کپی رایت نذاشتن.
ویک سوال دیگه اجرای قطعه cum dederit از ویوالدی نیاز به اگه اشتباه نکنم صدای آلتو داره ، من یکی از بهترین اجراهاش رو شنیدم با صدای جناب Philippe Jarousky بوده ، پس بعبارتی احتمالا آقایون هم میتونن خواننده سوپرانو یا آلتو باشن ؟
Her name is Siobhan Stagg. You can watch the entire aria on my second TH-cam channel with subtitles. th-cam.com/video/AVJdKv5uQos/w-d-xo.htmlsi=jhad9lt_CUiJmRTx She’s singing without any additional amplification.
تا حد زیادی نظرمو پس میگیرم چون واقعا تو نوجوانی از صدای پاواروتی لذت میبردم. ولی خب این واقعا گوش خراش نبود! و اینکه چرا اکثرا جلوش میکروفون داره مگه اپرا نباید بدون میکروفون و بلند گو و فقط با صدای خود شخص باشه . تو کلیپ دیگتون گفتید.
بعد دیدن این کلیپ احساس میکنم حرفم اشتباه بوده و فقط صدای سپرانو خانمها هست یه برام آزار دهنده هست و بقیه اونقدرهام بد نیست و حتی بعضیاش مثل پاواروتی خیلی هم زیباست.
@@armin1400 اپرا به نمایشی میگن که در واقع بازیگرش خواننده هست. اگر خواننده جای دیگه در کنار ارکستر یا پیانو ایستاده و داره آواز میخونه دیگه اسمش اپرا نیست و کنسرت هست. خیلی اوقات چه اپراها و چه کنسرتها ضبط میشن و برای این میکروفون جلوی خواننده هست ولی تماشاچیها صدا رو از میکروفون نمیشنون. ولی در خیلی از کنسرتهای بزرگ که مثلا هزاران تماشاچی در فضای باز دارن دیگه چه صدای خواننده و چه نوازنده خوب به گوش تماشاچیها نمیرسه و در نتیجه صداشون با میکروفون و آمپلیفایر تقویت میشه. تو اجراهای پاواروتی و دوستان هم این موضوع هست و هم اینکه بقیه خوانندهی پاپ هستن که به هر حال نیاز به میکروفون دارن. در نتیجه تمام صداها باید با هم بالانس باشن و نمیشه که نصف با میکروفون باشه و نصف بدون میکروفون.
درباب اشنایی با موسیقی کلاسیک غرب بخصوص اهنگسازان و خوانندگان همچنین نوع صدا که درچه ردیفی قرار میگیرد بسیار اموزنده واطلاع رسانی دقیق علمی بود ، بنظر در هنرنمایی نوع اواز بانوان طرافتهای موسیقیایی خاصی خصوصا در نوع سوم اگه اشتباه نکرده باشم اواهای قهقه گونه با زیر وبم وفرکانسهای بالا وپایین ، وهمچنین طول صدای پاورتی بی نطیربود .
خیلی ممنون، واقعا لذت بردم و یاد گرفتم. هیچ دانشی درباره اپرا نداشتم. فوقالعاده جذاب بود.
خواهش میکنم و خیلی زیاد خوشحالم که ویدیو براتون جالب بوده❤️❤️❤️
سپاس بسیار سودمند بود به ویژه که ساده و خوب یاد می دین
@@Sciaigan خواهش میکنم❤️ خیلی خوشحالم که ویدیو رو دوست داشتین😊❤️
@mahshine سبب سرفرازی منه که شما بانو ایرانی هستید
@@Sciaigan ممنونم، لطف دارین بهم❤️
ان شاء الله موفق باشید
به کار تون ادامه بدین سپاس فراوان
🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
سپاسگزارم ❤❤❤❤❤
@@parvindehghani7818 خواهش میکنم، ممنون از شما❤️❤️❤️
خیلی لذت بردم💞😍سپاس از تقسیم رایگان دانشت با ما، مهتاب نازنین❤
@@sarajadamabdolahi1299 خواهش میکنم، منم ازت ممنونم که همیشه وقت میذاری و ویدئوها رو تماشا میکنی و نظرتو برام مینویسی😊❤️
خیلی عالی بود، جای این آموزش ها واقعا خالی یه مخصوصا در کشور ما، سپاس
خواهش میکنم، خوشحالم که از ویدئو خوشتون اومده😊❤️
مرسی از شما❤❤❤❤❤❤❤❤❤
@@FunnyBlockGame-ym7bh خواهش میکنم😊❤️😍
باسلام اطلاعات کلی و جالبی برای بیننده عام بود که تشکر می کنم که این موضوع تا حدی این روزها فراموش شده را به یاد خیلی ها انداختید و تاریخچه همه گیر شدن بحث اپرا و صداهای کلاسیک را در بازه زمانی طلایی دهه نود میلادی توضیح دادید ولی یک نکته کوچک و آن اینکه اولین موج از کنسرت های سه تنور که آقایان پاواروتی ، دومینگو و کارراس بودند و بعد از آن زمانی که تا حدی کیفیت صدای پاوراتی داشت افت می کرد با فعالیت هایی که او با همکاری خوانندگان پاپ ، راک انجام داد و هم از این راه توجه را به دوستی و زیبایی موسیقی جلب کرد و همینکه بار دیگر باعث اقبال عمومی به مقوله ای بنام موسیقی کلاسیک و اپرا شد . آن سالها ویدیو ها هم خیلی تاثیر گذار بودند
شما می توانید برای کپی رایت می توانید لینک برای جاهایی که کپی رایت دارند بگذارید تا کسانی که بیشتر علاقه دارند بگذارید ...بحث تلگرام هم خیلی خوب بود .... بخش هایی که از پاواراتی و در نقش آفرینی هایش در اپرا بود دوران طلایی صدای او بودند که با آن کیفیت دیگر در آینده نتوانست اجرا کند ولی او چهره ای بود که واقعا من خیلی خوشحالم که در دوران زندگی و جوانی ام توانستم صدایش را بشنوم و از این طریق با موسیقی جدی تر آشنا شوم موسیقی ای که حتی با موسیقی بدون خواننده دنیای وسیع تری هم به خود می گیرد .... ممنون از شما که وقت می گذارید و این کار زیبا را انجام می دهید الان هم می گردم ببینم شما لینک تلگرام دارید یا خیر و حتما عضو می شوم
خیلی ممنونم عالی بود
@@seyedmehdimousavi8486 خواهش میکنم❤️ممنون از لطفتون😊
ممنون از برنامه های خوبتان.اگر در مورد اینکه در آمریکا و برخی کشورها از Movable do ولی در ایران و برخی کشورهای دیگر از Fixed do در تئوری موسیقی و سلفژ و هارمونی استفاده میشود و مزایای Movable do نسبت به Fixed do برنامه ای بسازید بسیار بسیار مفید خواهد بود چون بک موضوع "اساسی" هست.
باز دوباره یک ویدیوی عالی مهتاب خانم. چقدر مطالب رو همیشه دقیق و درست بازگو میکنید. خیلی آموزنده بود. سپاس از شما برای وقتی که میذارید برای تهیه این ویدیوها. شاد و پیروزباشید.
@@raphaelkeyan2335 خواهش میکنم، ممنون از شما که وقت میذارین و ویدئوها رو کامل تماشا میکنین و برام کامنت هم میذارین😊❤️
درود بر شما مهتاب بانو سپاس برای این ویدئو . لطفن از تمرینات صداسازی و نحوه ی تولید صدا در رزونانس های گوناگون هم ویدئو بگذار . تمرینات خودت و البته خوانندگان دیگه
سلام، خواهش میکنم😊❤️ چشم، حتما سعی میکنم در آینده در مورد تکنیک آواز هم صحبت کنم، ولی در حال حاضر همونطور که در اول ویدیو کفتم بیشتر هدفم ساخت یک سری ویدیو برای افرادی هست که تخصصی در زمینهی موسیقی ندارن ولی دوست دارن اطلاعات عمومیشون در این زمینه بالا بره. شاید بعد از چندین ویدیو سراغ مسائل تخصصی تر هم رفتم😊
@mahshine بسیار عالی پیروز باشی من همکار شما هستم و تو شهر وایمار تورینگن زندگی میکنم . پیزور باشید . زن زندگی آزادی ✌
@farhadfarrokh7515 ممنون از لطفتون، شما تو اپرای وایمار هستین؟ اگر دوست داشتین لینک صفحهی اینستاگرامتونو بذارین که در ارتباط باشیم.
merci az shoma
خواهش میکنم😊❤️
🧚♀️🧚♀️🧚♀️thank you so much 💝
@@anikafaarhan you‘re very welcome ❤️❤️❤️
kheily lezat bordam . mamnoon az shoma.
@@mahsa7627 خواهش میکنم😊❤️
بیشتر ازین نوع محتوا بسازین
چشم، حتما، نهایت سعیم اینه که هفتهای یک ویدئو دربارهی مطالب اینچنینی درست کنم❤️
💯
@@mehrdadtalai5101 😘😊😘
👍❤️
❤️🙏🏻
خیلی اموزنده بود یاد گرفتم
@@ezzatmeskar9101 قربونت😘😘😘❤️❤️❤️
👏👏👏👌👌👍🙏❤️
❤️❤️❤️
مهتاب جان واقعا لذت بردم واقعا خواننده شدن مخصوصا در سطح این خواننده های بزرگ سوپرانورها و مزو سوپرانوها یا تنور و باریتون ها کار ساده ای نیست. مرسی از اطلاعاتی که ازت آموختم من تا الان نمیدونستم چندین نوع سوپرانو شفاف خیلی زیق که صدای زنان شیطان صفت و یا لیریک وجود داره پس با این ترتیب خیلی از مزو سوپرانوها را میشه سوپرانو لیریک دانست
درسته، برخلاف تصور خیلیا خواننده شدن اصلا کار سادهای نیست. فقط اگر اشکالی نداره دوتا جملهای رو که نوشتین رو اصلاح کنم. فکر کنم منظورتون از صدای زنان شیطان صفت سوپرانوی کلراتور هست. سوپرانوی کلراتور فقط در نقش زنان شیطان صفت نمیخونه و ممکنه خیلی نقشهای مختلفی رو بخونه و اجرا کنه و بهتره که اسم تابپ صداشونو بگیم. متسوسوپرانو رو هم نمیشه سوپرانوی لیریک دونست، همونطور که مثلا نمیشه گفت صدای تنور همون باس هست.سوپرانو و متسوسوپرانو هم دو تایپ مختلف صدا هستن.
@@mahshine ممنون از اصلاحتون، خیلی لطف میکنید که این همه وقت میگزارید و پاسخ میدید. دنیای موسیقی کلاسیک دریایی ژرف و بی انتهاست. هیچ سبکی از موسیقی در جهان به گرد موسیقی و مکاتب موسیقی کلاسیک قرن ۱۶ تا ۱۹ نمیرسه. اما در باره صدای سوپرانو. من کتاب خاکی و آسمانی که درباره زندگینامه موتسارت هست را وقتی جوان بودم خواندم دو جلد هر جلد بالای هزار صفحه بود. اونجا نوشته بود موتسارت متوجه شد که حنجره انسان یک ساز موسیقی است و میتونه همونطور که سازها شخصیت دارن و در ارکستر شخصیت و رنگ به آهتگهت و سمفونی ها میدن صداها هم میتونن شخصیت خودشون را به شنونده القا کنن برای همین موتسارت در کارهاش از زنان سوپرانو برای زنان با نقش منفی و بدخواه و شیطان صفت و باس بسیار تیره برای مردان شیطان صفت و بدخواه استفاده میکرد و از صدای مزو یا متسوسوپرانو برای زنان خوب و فرشته خو و از تنور برای مردان خوب و خیرخواه و صداقت پیشه استفاده میکرد.
@@mahshine من در دوره جوانی مدتی کلاس پیانو میرفتم و پیانو میزدم ولی بیشتر به تاریخچه موسیقی شرح حال موسیقی دانان و تئوری موسیقی علاقه داشتم برای همین هر کتابی که از زندگینامه های موسیقی دانان به دستم میرسید میخوندم. اما هیچوقت پیانو منو ارضا نمیکرد هر چتد که خوب هم داشتم جلو میرفتم چون از بچگی به تار علاقه داشتم اما نشد این ساز عزیز رو یاد بگیرم حالا هم با ۶۲ سال سن هر وقت نوای تار را میشنونم اشکهایم جاری میشه اما دیگه نمیتونم چیزی یاد بگیرم
@ شنوندهی خوب خودش بخش مهمی از موسیقی هست❤️
@@mahshine راستی یک سوال سوپرانوی مرد چیه یه چیزهایی میدونم ولی نه خیلی دقیق. الان در کشورهای غربی چنین خواننده هایی هست،
فوق العاده بود😍
ممنون😊 خیلی خوشحالم که ویدئو رو دوست داشتی😘❤️
بعد از دیدن این برنامه دارم با دقت به صدای خواننده های مورد علاقه ام و البته آنهایی که مشهور هستند ، گوش میکنم🫣😎تقریبا همه هم (زیر )میخوانند هم (بم ). چقدر بیسوادی دردناکه ( در این رشته منظورم هست😅).
@@sarajadam3725 قرار دادن خواننده ها در این تقسیم بندیها یک کار تخصصیه و از کسی که کارش موسیفی نیست توقعی هم نمیره که بتونه این کارو انجام بده، همینکه با این مفاهیم آشنا باشه خودش خیلی خوبه😊❤️
از بوچیلی هم بگید
@@AmirHatami-sv4hd چشم، حتما😊
با سلام و عرض ادب ، یه سوال دارم ، خانم دریا دادور تو کدوم دسته قرار میگیره ، و چرا صدای ایشون بنظر من تا حدی آزاردهندس تا گوشنواز ؟
خانم دادور سوپرانو هستن. البته سطح تکنیک و آواز خوندن خوانندهها با هم متفاوته و یک مقداری هم سلیقهی آدما در لذت بردنشون از صدای یک خوانندهی خاص نقش داره.
به نظر منم صداش آزاردهندست
سلام سلام. چندتا سوال دارم.
اولا این که اون سکانس ننه دراکولا برای خوابیدن شب خیلی خوبه واقعا
اما سوال اول : به نظر شما هوش مصنوعی ممکنه که بتونه با استفاده از این الگوهای زیر وبمی حتی انواع جدیدی از اپرا خوان و اپراخوانی مصنوعی رو ایجاد کنه؟ یا نه چیزی مثل یک روح در اپرا هست که قابل تقلید و پیش بینی نیست
سوال دوم اینکه آیا تا حالا کسی تونسته حنجره اش را با تمریناتی تبدیل به یک حنجره توانمند برای اپراخوانی بکنه.
چندتا سوال دیگه هم دارم با خودم گفتم اگر بپرسم بگی این بابا چه تخیلی فکر می کنه😂
سلام، فکر کنم اگر ویدئوی آخری که گذاشتم تو کانال رو ببینین جواب سوال اول رو کامل میگیرین. در مورد سوال دوم هم هر کسی میتونه با تلاش و یادگیری تکنیک آواز صداشو تقویت کنه.
درود مهتاب نازنین، سپاس از وقتی که میگذاری❤ رفتم تو فکر 💁🏻♀️صدای هایده در کدام رتبه از تقسیم بندیهاست؟
@@sarajadam3725 سلام و خواهش میکنم، با کمال میل این کارو انجام میدم😊 هایده حتما صداش سوپرانو بوده و اتافاقا فکر میکنم که اگر میرفت تو موسیقی کلاسیک به احتمال زیاد میتونست موفق باشه.
@@mahshine من هم همین برداشت رو از قسمت “ بالا “ ی صداش داشتم اما نخواستم بی دانش ، نظر بدم . سپاس که با شکیبایی پاسخ میدی نازنین☺️🙏🏻❤️
@sarajadam3725 خواهش میکنم، وظیفمه❤️
@@mahshine از مهر توست مهتاب جان❤️. باز هم برام پرسش پیش میاد؛ افرادی که ( عامیانه ) به آنها شش دنگ صدا گفته میشه ، به چه معناست؟ میدونم که موسیقی ها با هم متفاوتند. مانند صدای أم كلثوم ( خواننده ی مصری) … فکر کنم ماستها رو ریختم تو قیمه ها 🫣هر چی بیشتر دقیق گوش میکنم بیشتر گیج میشم.
@sarajadam3725 این اصطلاح رو برای بیان گسترهی زیاد صدا بیان میکنن. یعنی خواننده میتونه از صدای خیلی بم تا صدای خیلی زیر بخونه. اصطلاح دانگ کلا مال موسیقی ایرانی هست و ۶ دانگ میشه چیزی حدود ۳ اکتاو در موسیقی کلاسیک. البته اکثرا در استفاده از این اصطلاح اغراق میشه.
نطرتون راجع به صدای ملوسیان که در کنسرت آندره ریو میخونه چیه اهنگ اوه ماریا شوبرت را خیلی قشنگ خوند. صداش مزوسوپرانوه
@@mkh889 من راستش الان ملوسیان رو که سرچ کردم نتونستم چیزی پیدا کنم. اگر منظورتون Mirusia هست صداش سوپرانو هست و متسو نیست.
@mahshinدرسته میروسیا میخواستم بدونم در چه سطحی هست آیا جزو سوپرانوهای مطرحه یا نه
@mahshine مهتاب جان من هر وقت این اوه ماریا را ازش میشنوم با زیر و بم صداش به آسمان میرم
@mkh889 فکر میکنم ایشون بیشتر فعالیتش تو همون مدل موسیقیهای پاپ-کلاسیک هست و روی صحنهی اپرا نبوده. در بین خوانندههای اپرا معروف نیست.
@@mahshine اما صدای بسیار زیبایی داره 🌹
اتفاقا درباره این چیزی که در انتها توضیح دادی ... منم می خواستم ازت بپرسم که چیه راه حلش. چون منم برای تولید محتوا خیلی چیزا رو اصلا شروع نمی کنم یا به سمتش نمیرم از وقتی که این مشکل بلاک شدن ویدئو بابت استفاده از آلمان های داری کپی رایت ... خیلی جدی شده.
@@mehrdadtalai5101 ببین بهترین کاری که در حال حاضر به ذهنم رسیده فقط کانال تلگرامه، البته حتی اونم کامل مشکلو حل نمیکنه، من حتی همین ویدئو رو هم یه بار آپلود کردم و دیدم مشکل کپی رایت داره و بعد یه قسمتشو عوض کردم و دوباره آپلود کردم. یه سری ویدئوهای قدیمیم تو همین کانال Copy right claim گرفتن، تو کانال دومم هم که ترجمهی قسمتهایی از اپراها رو میذاشتم حتی دوبار Strike هم گرفتم. با این قوانین دست و پاگیر واقعا نمیشه مطالب آموزشی خوبی درست کرد. من تنها راهکارم فعلا اینه که سعی میکنم از کانال یوتیوب اپراهاوس خودمون و متروپولیتن ویدئوها رو بردارم، چون اینا هنوز روی محتواشون کپی رایت نذاشتن.
ویک سوال دیگه اجرای قطعه cum dederit از ویوالدی نیاز به اگه اشتباه نکنم صدای آلتو داره ، من یکی از بهترین اجراهاش رو شنیدم با صدای جناب Philippe Jarousky بوده ، پس بعبارتی احتمالا آقایون هم میتونن خواننده سوپرانو یا آلتو باشن ؟
چه جالب! ویدئوی بعدی که قراره این هفته پست بشه دقیقا در مورد همین موضوع هست. اگر یه چند روز صبر کنین کامل جوابتونو میگیرین😊
خواهش میکنم نشانی ی تله کرام رابنویسید ❤
@@parvindehghani7818 چشم حتما، البته آدرسشو در توضیحات پایین ویدئو گذاشتم ولی اینجا هم لینکشو براتون میذارم😊❤️
t.me/musicwithmshtab
Franco Corelli please
چشم، حتما در آینده😊
who is the singer at 7.13? is it just natural voice or has been amplified?
Her name is Siobhan Stagg. You can watch the entire aria on my second TH-cam channel with subtitles. th-cam.com/video/AVJdKv5uQos/w-d-xo.htmlsi=jhad9lt_CUiJmRTx
She’s singing without any additional amplification.
تا حد زیادی نظرمو پس میگیرم چون واقعا تو نوجوانی از صدای پاواروتی لذت میبردم. ولی خب این واقعا گوش خراش نبود! و اینکه چرا اکثرا جلوش میکروفون داره مگه اپرا نباید بدون میکروفون و بلند گو و فقط با صدای خود شخص باشه . تو کلیپ دیگتون گفتید.
بعد دیدن این کلیپ احساس میکنم حرفم اشتباه بوده و فقط صدای سپرانو خانمها هست یه برام آزار دهنده هست و بقیه اونقدرهام بد نیست و حتی بعضیاش مثل پاواروتی خیلی هم زیباست.
@armin1400 ممنون که انقدر خوب و منطقی صحبت میکنین و نظرتونو میگین😊❤️
@@armin1400 اپرا به نمایشی میگن که در واقع بازیگرش خواننده هست. اگر خواننده جای دیگه در کنار ارکستر یا پیانو ایستاده و داره آواز میخونه دیگه اسمش اپرا نیست و کنسرت هست. خیلی اوقات چه اپراها و چه کنسرتها ضبط میشن و برای این میکروفون جلوی خواننده هست ولی تماشاچیها صدا رو از میکروفون نمیشنون. ولی در خیلی از کنسرتهای بزرگ که مثلا هزاران تماشاچی در فضای باز دارن دیگه چه صدای خواننده و چه نوازنده خوب به گوش تماشاچیها نمیرسه و در نتیجه صداشون با میکروفون و آمپلیفایر تقویت میشه. تو اجراهای پاواروتی و دوستان هم این موضوع هست و هم اینکه بقیه خوانندهی پاپ هستن که به هر حال نیاز به میکروفون دارن. در نتیجه تمام صداها باید با هم بالانس باشن و نمیشه که نصف با میکروفون باشه و نصف بدون میکروفون.
درباب اشنایی با موسیقی کلاسیک غرب بخصوص اهنگسازان و خوانندگان همچنین نوع صدا که درچه ردیفی قرار میگیرد بسیار اموزنده واطلاع رسانی دقیق علمی بود ، بنظر در هنرنمایی نوع اواز بانوان طرافتهای موسیقیایی خاصی خصوصا در نوع سوم اگه اشتباه نکرده باشم اواهای قهقه گونه با زیر وبم وفرکانسهای بالا وپایین ، وهمچنین طول صدای پاورتی بی نطیربود .
ممنونم از کامنتتون و خوشحالم که ویدیو براتون جالب بوده😊❤️