Ep.1 - Greseli in Tranzactii Imobiliare: Graba

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 26 มิ.ย. 2017
  • Aceste sfaturi te vor ajuta sa nu repeti greseala facuta de alti cumparatori de locuinte.

ความคิดเห็น • 21

  • @biancascrob4793
    @biancascrob4793 3 ปีที่แล้ว +2

    Bravo! Interesant!

  • @eduarddanielstoia2007
    @eduarddanielstoia2007 4 ปีที่แล้ว +4

    Salut. Observ ca multa lume nu face diferenta intre CONSILIER / AGENT imobiliar. Ar fi un subiect foarte bun daca vrei sa iti faci reclama online pe youtube. Daca lumea ar sti ca un consilier imobiliar te poate ajuta sa obtii un pret la adevarata valoare a apartamentului si ca acel consilier stie cum trebuie negociat cu vanzatorul (agent imobiliar in unele cazuri), poate lumea ar incepe sa apeleze mai mult la serviciile pe care voi le oferiti. Succes !

    • @donteflon5446
      @donteflon5446 4 ปีที่แล้ว +2

      De ce sa facem un curs de sudura sau ucenicie la locul de munca ptr. a invata meseria cand poti urmarii tutoriale si sa inveti singur ?!
      De ce sa mergi la spalatoria auto cand o poti spala in spatele blocului ?
      De ce sa platesti ptr. consiliere cand poti sa-ti cauti singur pe internet ?
      ...astept ziua cand romanii se vor reprezenta singuri in instanta, asa doar ca pot, si la urma urmei ce face chiar asa avocatul ?!

  • @alexandrudascaleanu5429
    @alexandrudascaleanu5429 3 ปีที่แล้ว

    Bravo,foarte bune sfaturi

  • @DanNistorx
    @DanNistorx 5 ปีที่แล้ว +2

    Felicitari si Multumim pt clip! Asteptam si altele. #realestateromania

  • @Undercom
    @Undercom 7 ปีที่แล้ว +2

    Felicitări pentru inițiativă! Sper sa mai faci astfel de filmulețe foarte utile.

  • @zicnuti2838
    @zicnuti2838 3 ปีที่แล้ว +1

    Salut Ionel, succes mai departe Oglan! Faceți și consultanță pentru orașul Năvodari sau litoral? Perioada " mai ieftina" pentru a cumpara garsoniera în zona aceea, ce părere aveți, când ?

  • @robbertboos9311
    @robbertboos9311 6 ปีที่แล้ว +3

    Super

  • @spartan117403
    @spartan117403 4 ปีที่แล้ว

    Da, dar eu in situatia mea am fost grabit, si nu regret, doearece am prins contracte de rahat prin care nu imi puteam permite un credit pentru o garsoniera de 10m2. Timp de 5 ani nu aveam cum sa cercetez, pneutr ca ba nu erau banii pe contract, ba erau prea putini ba nu stiu ce.

  • @ismailerdin3942
    @ismailerdin3942 6 ปีที่แล้ว +2

    Aaa cu ipotecarele e japtca corupție inteligență e sa cumperi cu bani jos dar și tot cu răbdare ce important e să nu cumpărăm imobile care au fost prin baci sau ipotecare asta e Anca o țeapă și direct cu propietaru un imobil e bine să cumpărăm 2 moștenitori ,să nu fie despărțiți sa nu aibă datori la stat bănci etc. Iar cel mai bine e direct cu propietaru agențiile unele dau teapa și iau comision mare bar chiar ascunde unele lucruri adevărate de istoria și actele imobilului .

    • @danielaw5203
      @danielaw5203 5 ปีที่แล้ว +1

      Hmmm, exceptand limba romana, care doare ........ fiecare cu parerea lui . O intrebare totusi, cum te poate tepui un agent cu privire la ''istoria'' unei locuinte?!

    • @oglanimobiliare252
      @oglanimobiliare252  3 ปีที่แล้ว

      Daca ne referim la acte, nu prea ai cum pentru ca totul exista la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara de unde poti cere un Extras de Carte Funciara in extenso, iar acolo apare tot. Daca ne referm la calitatea constructiei, de cele mai multe ori proprietarul este cel care ascunde anumite defecte si nici macar agentul nu le stie.

  • @ismailerdin3942
    @ismailerdin3942 6 ปีที่แล้ว +1

    Nu sunt agent dar e bine să cercetezi un imobil de la act de proprietate pan la datori și alte organe competente antro țară coruptă te aștepți nam patito dar e bine să fi dur cu tot ce asta an cale Mande Romania.

    • @oglanimobiliare252
      @oglanimobiliare252  6 ปีที่แล้ว

      In mod normal de analiza actelor se ocupa notarul public, dat fiind faptul ca acesta este expert si incheie contractul de vanzare in forma autentica. Acesta este direct raspunzator in cazul unor erori. In situatia unui credit ipotecar, actele sunt verificate si de juristii bancii.

    • @ismailerdin3942
      @ismailerdin3942 6 ปีที่แล้ว

      Ionel Oglan , sincer nu am ancredere an prima casa și birocrația Romania ,an BELGIA este un sindicat care se ocupa de control al chiriașilor și a agențiilor imobiliare , și tot feluri de instituții dacă an România am luoat teapa cu legea de cont bancar pe timp de 5 ani BCR prima casă după 6ani am primit 800 de mi vechi deci de așteptat dupa2,3 luni am rupt actele și cardul de-atunci nu mai am ancredere an sistemul din Romania case ,bănci ,afaceri , firme , an România se merita afaceri murdare și de locuit an alte țări precum Udrea și Mazere .

  • @danielaw5203
    @danielaw5203 5 ปีที่แล้ว +3

    interesanta reclama! partial false argumentele , in plus, cine spune ca o casa trebuie sa fie pentru o viata?! insa , fiecare cu opinia lui

    • @oglanimobiliare252
      @oglanimobiliare252  5 ปีที่แล้ว +3

      Ce argumente ti se par false? Pentru majoritatea cumpărătorilor, prima locuinta este pe viață. Foarte mulți dintre ei au apelat la credite pe 30 de ani.

    • @danielaw5203
      @danielaw5203 5 ปีที่แล้ว +1

      Nu mi se par, sunt, in opinia mea fireste. De unde ideea ca daca e luata cu credit locuinta e pe viata? Ceea ce ar putea face un ahent/ broker/ consilier sau cum vrea sa se numeasca el, imobilar, impreuna cu bancile, etc , intr-o societate care se vrea normala , este sa puna bazele unei ''culturi'' ale cumparatoruluiin acest domeniu. Si asa ar disparea rapid constructiile care ofera orice mai putin intimitate, cele subdimensionate insa cu ''titulaturi'' pompoase la vanzare, si alte ''probleme'' reale din acest domeniu.

    • @oglanimobiliare252
      @oglanimobiliare252  5 ปีที่แล้ว +2

      @@danielaw5203 prezentare este facuta la modul general. Din experiența iti spun ca majoritatea cumparatorilor au achiziționat o locuinta pe perioada de creditare maxima de 30 de ani. Bineinteles ca sunt si cazuri in care un cumpărător reușește să achite creditul mai repede, il vinde si achiziționează alt imobil. La fel exista cumpărători care achita ratele mai repede dar nu achitioneaza alt imobil. Dar statisticile spun ca majoritatea fac această alegere o singură dată. Eu incerc sa-l ajut pe cumpărător ca in momentul achiziției sa faca cea mai bună alegere in functie de bugetul si nevoile lui. Legat de tipul imobilelor care se construiesc, este o altă discuție destul de lunga. Dar poate vom discuta si despre asta intr-o alta prezentare. PS. - lucrezi in domeniu ? Sărbători fericite sa ai !

    • @danielaw5203
      @danielaw5203 5 ปีที่แล้ว

      @@oglanimobiliare252 :) Multumesc, asemenea!