ขนาดวิดีโอ: 1280 X 720853 X 480640 X 360
แสดงแผงควบคุมโปรแกรมเล่น
เล่นอัตโนมัติ
เล่นใหม่
Beutiful explanation. Great videography.
Thank u bro🙏👌🙂💙❤💜💜💙💜💙💕🐄🐄🐄🐄❤💙💜💙🙏🏽🌷🙏🏽🌺🙏🏽🌹🙏🏽🌸🙏🏽💐🙏🏽🦚🦚🦚🦚🌈🙏🏽🍎🌷🍓🦚🦚🐄🐄🌷🍇💜💙💕❤🙏🏽🌷🙏🏽🌺🙏🏽🌹🙏🏽🌸🙏🏽💐🙏🏽🌈🙏🏽🍎🌷🍓🙏🏽🍇💜💙💕❤🙏🏽💙 🙏🏽💙OM NAMO NARAYANAYA💙🙏🏽OM NAMO VENKATESAYA🙏🏽💙HARE KRISHNA HARE KRISHNA KRISHNA KRISHNA HARE HARE HARE RAMA HARE RAMA RAMA RAMA HARE HARE 🙏🏽💙OM NAMO BAGAVATHE VASUDEVAYA🙏🏽💙OM LAKSHMI NARAYANAYA NAMAHA🙏🏽💙 OM RADHA KRISHNA NAMAHA 🙏🏽💙OM PADMAVATHI VENKATESHWARA NAMAHA🙏🏽💙OM BHUDEVI SRIDEVI NEELADEVI SAMEDHA LAKSHMI NARAYANAYA NAMAHA🙏🏽💙OM SITA RAMA NAMAHA🙏🏽💙 💙🙏🏽OM AANDAL RENGAMANNAR NAMAHA🙏🏽💙🙏🏽💙OM LAKSHMI VARAHA NAMAHA🙏🏽💙OM LAKSHMI NARASIMHA NAMAHA🙏🏽💙HARI OM🙏🏽💙OM ASTALAKSHMI SAMETHA LAKSHMI NARAYANAYA NAMAHA🙏🏽💙OM NAMO NARAYANAYA🙏🏽💙🙏🏽💙ஓம் நமோ நாராயணாய 🙏🏽💙ஓம் நமோ வேங்கடேசாய 🙏🏽💙ஹரே கிருஷ்ண ஹரே கிருஷ்ண கிருஷ்ண கிருஷ்ண ஹரே ஹரே ஹரே ராம ஹரே ராம ராம ராம ஹரே ஹரே 🙏🏽💙ஓம் நமோ பகவதே வாசுதேவாய🙏🏽💙ஓம் லஷ்மி நாராயணாய நமஹ🙏🏽💙 ஓம் ராதா கிருஷ்ணா நமஹ 🙏🏽💙ஓம் பத்மாவதி வேங்கடேஷ்வரா நமஹ🙏🏽💙 ஓம் பூதேவி ஸ்ரீதேவி நீலாதேவி சமேத லஷ்மி நாராயணாய நமஹ🙏🏽💙ஓம் சீதா ராமா நமஹ🙏🏽💙🙏🏽💙ஓம் ஆண்டாள் ரெங்கமன்னார் நமஹ🙏🏽💙🙏🏽💙ஓம் லஷ்மி வராஹா நமஹ🙏🏽💙ஓம் லஷ்மி நரசிம்மா நமஹ🙏🏽💙ஹரி ஓம் 🙏🏽💙ஓம் அஷ்டலஷ்மி சமேத லஷ்மி நாராயணாய நமஹ 🙏🏽💙ஓம் நமோ நாராயணாய🙏🏽💙 ❤💕💙💜🙏🏽🍇🙏🏽🍓🙏🏽🌺🙏🏽🌹🙏🏽🌸🙏🏽💐🙏🏽🌈🙏🏽🍎🙏🏽🐄🐄🐄🐄🌷💙❤💕💙💜🦚🦚🦚🦚🙏🏽🍇🙏🏽🍓🙏🏽🌺🙏🏽🌹🙏🏽🌸🙏🏽💐🙏🏽🌈🍓💙🍓🙏🏽🍎🙏🏽🍓🍓🌷❤🍓💕💙💜💙💙🍓💙🍓💙💙💙💙🦚🐄🐄🦚💙💙💙💙💜Beautiful+lovely explanation🙏💙
👌👌
😊
Well captured 💥💥💥
🤗🤗
Beutiful explanation. Great videography.
Thank u bro🙏👌🙂💙
❤💜💜💙💜💙💕🐄🐄🐄🐄❤💙💜💙🙏🏽🌷🙏🏽🌺🙏🏽🌹🙏🏽🌸🙏🏽💐🙏🏽🦚🦚🦚🦚🌈🙏🏽🍎🌷🍓🦚🦚🐄🐄🌷🍇💜💙💕❤🙏🏽🌷🙏🏽🌺🙏🏽🌹🙏🏽🌸🙏🏽💐🙏🏽🌈🙏🏽🍎🌷🍓🙏🏽🍇💜💙💕❤🙏🏽💙
🙏🏽💙OM NAMO NARAYANAYA
💙🙏🏽OM NAMO VENKATESAYA🙏🏽💙
HARE KRISHNA HARE KRISHNA KRISHNA KRISHNA HARE HARE HARE RAMA HARE RAMA RAMA RAMA HARE HARE 🙏🏽💙OM NAMO BAGAVATHE VASUDEVAYA🙏🏽💙OM LAKSHMI NARAYANAYA NAMAHA🙏🏽💙 OM RADHA KRISHNA NAMAHA 🙏🏽💙OM PADMAVATHI VENKATESHWARA NAMAHA🙏🏽💙
OM BHUDEVI SRIDEVI NEELADEVI SAMEDHA LAKSHMI NARAYANAYA NAMAHA🙏🏽💙
OM SITA RAMA NAMAHA🙏🏽💙
💙🙏🏽OM AANDAL RENGAMANNAR NAMAHA🙏🏽💙
🙏🏽💙OM LAKSHMI VARAHA NAMAHA🙏🏽💙
OM LAKSHMI NARASIMHA NAMAHA🙏🏽💙HARI OM🙏🏽💙OM ASTALAKSHMI SAMETHA LAKSHMI NARAYANAYA NAMAHA🙏🏽💙OM NAMO NARAYANAYA🙏🏽💙
🙏🏽💙ஓம் நமோ நாராயணாய 🙏🏽💙ஓம் நமோ வேங்கடேசாய 🙏🏽💙ஹரே கிருஷ்ண ஹரே கிருஷ்ண கிருஷ்ண கிருஷ்ண ஹரே ஹரே ஹரே ராம ஹரே ராம ராம ராம ஹரே ஹரே 🙏🏽💙
ஓம் நமோ பகவதே வாசுதேவாய🙏🏽💙
ஓம் லஷ்மி நாராயணாய நமஹ🙏🏽💙 ஓம் ராதா கிருஷ்ணா நமஹ 🙏🏽💙ஓம் பத்மாவதி வேங்கடேஷ்வரா நமஹ🙏🏽💙 ஓம் பூதேவி ஸ்ரீதேவி நீலாதேவி சமேத லஷ்மி நாராயணாய நமஹ🙏🏽💙
ஓம் சீதா ராமா நமஹ🙏🏽💙
🙏🏽💙ஓம் ஆண்டாள் ரெங்கமன்னார் நமஹ🙏🏽💙
🙏🏽💙ஓம் லஷ்மி வராஹா நமஹ🙏🏽💙
ஓம் லஷ்மி நரசிம்மா நமஹ🙏🏽💙ஹரி ஓம் 🙏🏽💙ஓம் அஷ்டலஷ்மி சமேத லஷ்மி நாராயணாய நமஹ 🙏🏽💙
ஓம் நமோ நாராயணாய🙏🏽💙 ❤💕💙💜🙏🏽🍇🙏🏽🍓🙏🏽🌺🙏🏽🌹🙏🏽🌸🙏🏽💐🙏🏽🌈🙏🏽🍎🙏🏽🐄🐄🐄🐄🌷💙❤💕💙💜🦚🦚🦚🦚🙏🏽🍇🙏🏽🍓🙏🏽🌺🙏🏽🌹🙏🏽🌸🙏🏽💐🙏🏽🌈🍓💙🍓🙏🏽🍎🙏🏽🍓🍓🌷❤🍓💕💙💜💙💙🍓💙🍓💙💙💙💙🦚🐄🐄🦚💙💙💙💙💜
Beautiful+lovely explanation🙏💙
👌👌
😊
Well captured 💥💥💥
🤗🤗