Turlama Tekniği Matyopat Farkıyla
ฝัง
- เผยแพร่เมื่อ 29 ธ.ค. 2024
- Bu videoda başlangıçta turlama tekniği hakkında kısa bir bilgi verdim. daha sonra uygulama yapabilmeniz için, içinde " geç" "başla " "bitti" gibi yönergeler olan 10 soruluk bir test için sessiz kısım var. ardından da sayısal, sözel ya da eşit ağırlık için normal denemelerde bu tekniği kullanabilme sürelerinizi anlattım.
kısaca bu video bir uygulama videosudur. sürelerde bir kaç saniyelik hatalarım olabilir. bu hızla en iyi hazırlayabileceğim video olmasına önem verdim.
başarılar dilerim
Hocam merhaba,çok güzel bir teknik ve denedim çok işe yaradı. Ama bir sorum olacak, bunu 40 soruluk branş denemelerine nasıl entegra edebiliriz? Mesela sizin yaptığınız gibi 10ar 10ar mı yoksa 20şer 20şer mi yoksa direkt 40 soruya da sırasıyla 30 sn verip sonra mı geçmek daha mantıklı? Ya da bu verdiğimiz ilk süreyi arttırıp azaltabilir miyiz 30 sn yerine 40 sn gibi?
Hocam müthişsiniz.Allah razı olsun sizden.
Teşekkür ederim
Emeğinize sağlık hocam çok yararlı bir video olmuş💙
Hocam bu yaptiginiz harika bir uygulama ve fikir harikasiniz
Teşekkür ederim 🙏
Emeğinize sağlık canım hocam 🙏🏻❣
Teşekkür ederim 🙏
Teşekkür ederim hocam
Keşke sınavda da biri bana geç dese bu süreyi unutuyorum ben bazen dalıyorum soruya nasıl bundan kurtulabilirim hocam. Kendime geçeceğim zamanı nasıl belirlerim bu arada sizinle birlikte uyguladım çok güzel oldu❤❤❤
Hocam 2 sınıf güz dönemi derslerim kalmıştır dgs şartlı kayıt yapabilir iyim bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Şartlı kayıttan faydalanabilirsiniz
@@matyopat hocam beş dersim var güz dönemi sorun olmaz yanı hocam
Her sene şartlı kayıt için açıklama yapılır bu sene de yapılırsa güz döneminde dersler verildiği an bahar döneminde şartlı kaydolduğunuz okula başlarsınız
@@matyopat hocam cok tşkler
Elinize saglik
teşekkürler
Perfect
İlk yorum🌹🌸🌹
teşekkür ederim