Me-ga! Świetna historia. Miałem t4 multivana, mnóstwo świetnych wakacji, teraz pomykam t5, jest trochę gorzej ale i tak super. Pozdrawiam i życzę super eskapad.
Prowadze firmę transportową. Mam 3xt4, 2xt5, 1xt6.1 i jedno moge powiedziec. Nie znam lepszych samochodów niż t4, i o ile chore Unijne przepisy nie zakaża jezdzic tymi autami to bedzie długo chodziło. Kupisz 2 nowe zanim t4 się rozsypie.
Me-ga! Świetna historia. Miałem t4 multivana, mnóstwo świetnych wakacji, teraz pomykam t5, jest trochę gorzej ale i tak super. Pozdrawiam i życzę super eskapad.
Pozdrawiam, gratuluję wytrwałości i podziwiam Was. Ja chwilami się poddaję ... 🙂
Czekam na więcej filmów z Waszego kampera.
Zabudowa robi wrażenie jak na amatorów ;)
Zostawiam subika na dobry rozwój kanału😉👍
Tylko tak dalej brawo 👍
Молодцы!!!! Рукастые трудяги!!!!❤
Super!
Ja zaraz lakieruje swoją T4, na szczescie jest bardzo zdrowa blacharsko. Zapraszam do siebie i pozdrawiam :)
Czeka nas tez przebudowa wnetrza ,zastanawia mnie to jak mocowane sa te meble do karoserii ?
❤❤❤❤❤❤
Jaki koszt projektu? Dzięki, szerokości.
Fajny👍👍👍dobrze że nie ciemnozielony,bo się z kimś kojarzy 😅😅😅
Ojej ale złom nie lepiej kupić nowszy , długo nie pojezdzi
Prowadze firmę transportową. Mam 3xt4, 2xt5, 1xt6.1 i jedno moge powiedziec. Nie znam lepszych samochodów niż t4, i o ile chore Unijne przepisy nie zakaża jezdzic tymi autami to bedzie długo chodziło. Kupisz 2 nowe zanim t4 się rozsypie.
@@kamilbrzostek889 powagą szok