היי, חייבת להגיד שעברתי על הסרטונים ועזרת לי מאוד! אשמח רק לדעת משהו בנוגע לגוף החיבור. אמרת שטיעון זה אמירה כלשהי שמחזקת עמדה מסויימת, והנמקה היא טכניקת השכנוע. רציתי לדעת אם בטיוטות פה (במיוחד של העיגולים) העלית הנמקות או טיעונים (אני הבנתי את זה בתור הנמקות אבל לפי ההסבר נראה כי זה טיעון). אם זה כן טיעון, אשמח אם תוכל לתת רק דוגמה אחת של הנמקה לאחד מהטיעונים, ממש קשה לי לראות את ההבדל בין השניים משום מה. תודה רבה :)
היי רומי, את זו שמחליטה עד כמה את רוצה לפרט בטיוטה שלך. את יכולה לכתוב לעצמך רק את הטיעונים של כל צד, ואז לבחור צד ולהתחיל לכתוב חיבור, או שאת יכולה להכין לעצמך מעין "שלד" של החיבור שבו את כותבת לא רק את הטיעונים אלא גם את ההנמקה (ההסבר, השכנוע שהטיעון נכון).כמובן שבאופציה השנייה את לא כותבת את זה באופן מפורט (כי אז זה ממש כמו לכתוב חיבור פעמיים) אלא רק כותבת לעצמך את הטיעון ואת ההנמקה בנקודות כלליות. אני מעדיף את השיטה של הכנת שלד "עבה" יותר של חיבור ואז הכתיבה עצמה הופכת להיות הרבה יותר קלה ומהירה, כי את כבר יודעת מה את רוצה לכתוב בכל פסקה - מה הטיעון וכיצד להסביר אותו.
היי, חייבת להגיד שעברתי על הסרטונים ועזרת לי מאוד! אשמח רק לדעת משהו בנוגע לגוף החיבור. אמרת שטיעון זה אמירה כלשהי שמחזקת עמדה מסויימת, והנמקה היא טכניקת השכנוע. רציתי לדעת אם בטיוטות פה (במיוחד של העיגולים) העלית הנמקות או טיעונים (אני הבנתי את זה בתור הנמקות אבל לפי ההסבר נראה כי זה טיעון). אם זה כן טיעון, אשמח אם תוכל לתת רק דוגמה אחת של הנמקה לאחד מהטיעונים, ממש קשה לי לראות את ההבדל בין השניים משום מה.
תודה רבה :)
היי רומי, את זו שמחליטה עד כמה את רוצה לפרט בטיוטה שלך.
את יכולה לכתוב לעצמך רק את הטיעונים של כל צד, ואז לבחור צד ולהתחיל לכתוב חיבור, או שאת יכולה להכין לעצמך מעין "שלד" של החיבור שבו את כותבת לא רק את הטיעונים אלא גם את ההנמקה (ההסבר, השכנוע שהטיעון נכון).כמובן שבאופציה השנייה את לא כותבת את זה באופן מפורט (כי אז זה ממש כמו לכתוב חיבור פעמיים) אלא רק כותבת לעצמך את הטיעון ואת ההנמקה בנקודות כלליות.
אני מעדיף את השיטה של הכנת שלד "עבה" יותר של חיבור ואז הכתיבה עצמה הופכת להיות הרבה יותר קלה ומהירה, כי את כבר יודעת מה את רוצה לכתוב בכל פסקה - מה הטיעון וכיצד להסביר אותו.
אלעד שווייצר בסדר גמור תודה רבה לך!
אלוף!