گناهان کبیره و صغیره - ایمان یقین - اطمینان قلبی

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 4 มิ.ย. 2024
  • گناه کبائر و سیئات - ایمان یقین - اطمینان قلبی - ۱۳۹۷/۰۸/۱۸ - خطبه های نماز جمعه - مصطفی حسینی طباطبایی
    تلگرام : t.me/s/MHTabatabaie
    اینستاگرام : / mhtabatabaie1
    فیسبوک : / mhtabatabaie
    #مصطفی_حسینی_طباطبایی
  • บันเทิง

ความคิดเห็น • 7

  • @hamidyousefi1795
    @hamidyousefi1795 หลายเดือนก่อน

    سلام
    استاد شما را به روح خلیفه دوم قسم میدم لطف فرموده یک مورد از صلابت عمر را ذکر نمائید. نمیدانم چندمین بار است که تقاضا میکنم ولی هیچ جوابی از شما نگرفتم

    • @Jamesiah08
      @Jamesiah08 หลายเดือนก่อน

      این کامنت را زیر ویدئوی دیگری هم گذاشتید و پاسخی به شما دادم ولی ظاهرا ملاحظه نشد. در زمان پیامبر که آیاتی در موافقت با عمر نازل شد، مثلا درباره حجاب و اسرا، که گویای صلابت اوست. در زمان خلافت خودش هم که تصمیمات رهبریش در جنگها مثلا نحوه برخوردش با اسیران با صلابت بود، به گواهی تاریخ. مورد دیگر، حد (تازیانه) زدن عمر بر فرزند عمروعاص است که به پشتوانه والی مصر بودن پدرش، به قبطی مسیحی‌ی ظلم کرده بود ولی عمر بدون توجه به مقام پدرش، او را مجازات کرد. درباره جنگ احد، آنطور که در تواریخ و سیره ها گفته شده، با پخش شدن شایعه کشته شدن پیامبر، عده زیادی از یارانش از جمله علی هم، او را در آن لحظه حساس شبیخون دشمن تنها گذاشتند و پیامبر با تنها چند تن به سوی کوه فرار کرد که از جمله آنان، ابو طلحه و نسیبة بنت کعب و سعد بن ابی وقاص و ابو دجانة ثبت شده اند و نه علی و نه عمر، پس آن واقعه دلیلی تنها بر ضد عمر نمی شود. وضعیتی اضطراری بود که اکثر یاران پیامبر تحت تاثیر شایعه به قتل رسیدن او خود را باخته بودند. قضيه قلم و قرطاس و اینکه عمر در آن به رسول بی ادبی کرد هم صحت ندارد و از ساخته های دشمنان اسلام است. در آن جلسه علی هم بر بالین پیامبر حضور داشت و می توانست قلمی در آورد و خواسته پیامبر را اجابت کند، اگر آن قصه حقیقت داشت. افسانه ضربه عمر به فاطمه و قتل جنینش هم دروغ است و هیچ سند صحیحی در اثباتش نیست، حتی در کتب شیعه. تنها حیله ای بوده برای اشاعه کینه و تفرقه بین مسلمانان. علی خود بر منبر به فرزندش محمد حنفیه گفت ابوبکر و عمر از او افضل (برتر) بودند و او (یعنی علی) تنها یکی از مسلمانان است.

    • @notrikagharin5391
      @notrikagharin5391 หลายเดือนก่อน +1

      سلام، یک سوال دارم، شما دین و مذهبتون چیه؟ ​@@Jamesiah08

    • @Jamesiah08
      @Jamesiah08 หลายเดือนก่อน

      @@notrikagharin5391 سلام، دین اسلام، الحمدلله.

  • @Jamesiah08
    @Jamesiah08 หลายเดือนก่อน

    با سلام، در دقیقه 13 گفته شد "خدا ترس ندارد" و تنها باید از گناهان ترسید. این سخن مخالف آیات متعددی از قرآن است که خشیت و خوف و رهب از (ذات) خدا (الله) را از صفات علما و مومنان بر می‌شِمُرد:
    آیات 28 سوره فاطر و 13 سوره توبه
    آیات 175 سوره آل عمران و 14 سوره ابراهیم
    آیات 51 سوره نحل و 90 سوره انبیا

    • @meiaadsaadat7438
      @meiaadsaadat7438 หลายเดือนก่อน

      کلمه ترس از خدا با ترس از غیر خدا فرق داره مطمئنا شما بهتر میدونین. ماهیت ترس از خدا با بقیه ترسها فرق داره. استاد بعدش میگن خداوند دریای رحمت است و... معنای ترس از خدا برخی اوقات به جهت تعظیم آن مقام بالاست برخی اوقات به معنی ترس از عدم انجام وظایف بندگی است برخی اوقات ترس از عذاب الهی و ترس از این که وقتی ترازوی عدل الهی را ببینیم ممکن است محکوم شویم و ... والا آن ذات رحمان رحمتش متوجه تمام موجودات است.

    • @Jamesiah08
      @Jamesiah08 หลายเดือนก่อน

      @@meiaadsaadat7438 در آیه 175 سوره آل عمران دو بار از کلمه «خوف»، و در آیه 13 سوره توبه دو بار از کلمه «خشیت» برای هم الله و هم غیر الله استفاده شده و آنها را کنار هم گذاشته که به معنای تجانس و قابل قیاس با هم بودن است. ترس از خدا به معنای دوست نداشتن او یا مهربان نبودن او نیست، بلکه عظمت و دیگر صفات جلال الله سبحان، ترس از او را ایجاب و الزام می کنند؛ ولی دوست داشتن خدا (به سبب رحمت و دیگر صفات جمال الله تعالی) که به آن هم امر شده مثلا در آیه 165 سوره بقره به معنای حذف ترس از او نیست. هر دوی این حالات و رویکردها لازم و از مشخصات متمایز کننده اسلام از بعضی آیینهای دیگرند که تنها بر یکی از دو حالت ترس یا دوستی بدون حفظ متعادل هر دوی آنها چنانکه در آیه 90 سوره انبیا آمده، تاکید دارند.