Sağlık Olsun - Parkinson - Prof. Dr. Gülsen Babacan Yıldız - 09 05 2022

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 27 ม.ค. 2025

ความคิดเห็น • 8

  • @sunduskurtulus1202
    @sunduskurtulus1202 ปีที่แล้ว +1

    Allahın izni ile tüm parkinson hastalarımıza şifa diliyorum.🙏🌹 Allahın izni ile doktorlarımızdan da deva diliyorum.🙏🌹Allah herkesin yardımcısı olsun.🙏🌹 Moraller ve yüksek yaşam motivasyonu bağlılığı diliyorum.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹❤️❤️❤️

  • @ankarabestesi
    @ankarabestesi 6 หลายเดือนก่อน

    Türkiye şartlarında uzmana nasıl danışılır? Ben 1 yılda zar, zor randevu alıyorum. Yaşadığım şehirde değil başka şehirde randevu alabildiğim için o şehire gitmek zorunda kalıyorum. Doktorun yanına girmemizle çıkmamız bir oluyor. Daha derdimi anlatamadan reçeteyi elime veriyorlar, yol veriyorlar. Yaşadığım şehire geri dönüş ve gidiş toplam 20 saatlik yolculuk beni daha da perişan ediyor. Türkiye'de hastası ile sağlıklı iletişim kuran kaç doktor var. Bakan ve milletvekili sayısı kadardır sanıyorum. Eskiden şehir içinde her yerde hastane vardı. Gittiğimiz gün doktorumuzla en az 10 dakika görüşürdük. Şehir içindeki tüm hastaneler kapatıldı tek bir tane hastane o da şehrin en ücra köşelerinde. Taksi tutsam emekli maşımın gidiş geliş 4de 1i gider. Başka şehire gidip gelsem daha fazla masraf. Özel hastane desem, 1.100 lira tedavi , 3.000 lira doktora bilgi verecek ölçümler , analizler rontgenler vs. maaşımızın yarısı gider. Tüm bunlar yetmezmiş gibi şehir hastaneleri 1 yıl sonrasına vatandaşa randevu veremeyecek kadar yoğun bir talep varken bu hastaneler zarar ediyorlarmış ve farkını da biz doktora derdini anlatamayanların vergilerinden ödeniyor. "Giderlerse gitsinler "demesi kolay sonuç ortada görüyoruz. Türkiye'de hastalar hasta oldukları için bakmıyorlar. Müşteri olarak gördükleri ve bir kaz gibi yolunacak enayi gözüyle bakıyorlar. Siz kalkmışsınız uzmanınıza danışın diyorsunuz. Hazır telefonda beni bekliyor, beni dinlemek için sabırsızlanıyor. Hadi oradan Türkiye burası Türkiye. İhraç edilecek ürünleri kontrol ederler iade olmasın diye, ihraçtan geri dönenler ise vatandaşlarına bu zehirli gıdaları yedirecek kadar da vicdanları körelmiş insanlara yönelik bir program yapmışsınız. Yine de sağ olun genel sıkıntıları anlatmışsınız.

  • @ismailkurdoglu8088
    @ismailkurdoglu8088 ปีที่แล้ว

    Parkinson semptomlarının bir kaçı hariç, hepsi bende var. Ne öldürüyor, ne de olduruyor. Yapacak birşey yok! Allah yardımcımız olsun.!

    • @avar4238
      @avar4238 7 หลายเดือนก่อน

      Amin

  • @zekiayibrahimbas7103
    @zekiayibrahimbas7103 ปีที่แล้ว

    Ne yazık ki,geçen yıl bana da Parkinson teşhisi konuldu.Yıllardır çektiğim kabızlık sorunu artık bağırsaklarım ne yaparsam yapayım,nasıl beslenirsem besleneyim tamamen çalışmaz hale geldi.Zaten Doktorlar da yapılacak bir şey yok deyip ölüme terkettiler.Şu sıra kolonoskopi öncesi verilen 250 ml şurubu kullanıyorum.Her an ölme psikolojisiyle nasıl yaşanırsa yaşamaya çalışıyorum.Parkinsonla mı uğraşayım?kabızlıkla mı?
    Evet,hayat burada bitiyor.Artık güneşli günler beklemeyeceğim.Uzaklara bakarak içim kıpırdanmayacak.Çok zor,çok.

    • @avar4238
      @avar4238 7 หลายเดือนก่อน

      Avrupa'daki youtubda çok yaygın uzmanlar b1vitaminin yhksek dozu 200,150mgliklar in parkinsona çok iyi geldigini anlatiyorlar ikinuc hafdada etkisini gosdermeye basliyormus Dr Berg youtuberde bir doktor var b1vitaminin faydalarini anlatiyor bı seyredin derim hatta tekerlekli sandelyede olan Parkinson hasdasinin iyilesmesini ayağa kalkmasinda vesile olduğunu söylüyor,vede kabizlik için ise probiyotik takviyeler var eczanelerde satiliyor alıp için kabızlığa gercekden çok iyi geliyor aralıklı oruç diet yani saglikli ünsüz şekersiz beslenme parkinsona iyi geliyor hemen ümitsizliğe kapilmayin Allahdan ümit kesilmez .beyin pili var hatta yeni yeni çıkan yolda olan birsuru tedavi yöntemleri çıkmaya başladı beyin çipi Elon musk in çıkardığı bı icat cikdi şuan deneme asdmasinda ilerde Parkinson alzheimer gibi beyin hasdaliklarina tedavi edebilecegini soyliyor

  • @semacalt3458
    @semacalt3458 ปีที่แล้ว

    😂