Megjelenéskor vettem (tavaly szeptember végén) Geekbuying-ról 17k-ért, azóta nyüstölöm. Nagyon jól bírja, illetve a mély azért olyan jó, mert van egy aktív mélynyomó a két hangszóró alatt, és egy passzív is az alján. Nyilván egy 50k-s JBL jobb, de annyival bőven nem, hogy megérje a 30k+ felárat. Vegyétek nyugodtan, nem fogtok csalódni. 🙂
Kifejezetten jól szól, még a nagyobb darabokkal is felveszi a versenyt hangzásban. Még így mikrofonon keresztül is jól szólt. A 80% hangerőnél a mély torzulása már megszokott főleg ezeknél az utazó méretű daraboknál.
Minőségi darab és jól szól ennyi pénzért (én kb 15k-ért vettem), de nem árt játszadozni kicsit az EQ beállításokkal. Durva azért milyen basszusa van ennek a kis kütyünek! Az hogy a hasonló teljesítményű JBL cuccokkal egálban van, azt némileg firtatnám, mert a T7 esetében azért tompább az összkép hangszín terén. Viszont ár/érték arányt nézve csillagos ötös.
Szia egy kisebb szobába megteszi, ha kiviszed a szabadba nem mondanám hogy eszméletlen hangos lessz, attol fügy hogy mit szeretnél, hogy hallani fogod? igen fogod.
@@KiTeszt akkor megéri még venni a Tronsmart T7 hangszórót? Azt mondtad a videóba erről S hangszóróról hogy tudna több mélyhangot is ki adni az aján ezt el tudod nekem mondani jobban? Köszi ha válaszolsz
Megjelenéskor vettem (tavaly szeptember végén) Geekbuying-ról 17k-ért, azóta nyüstölöm. Nagyon jól bírja, illetve a mély azért olyan jó, mert van egy aktív mélynyomó a két hangszóró alatt, és egy passzív is az alján. Nyilván egy 50k-s JBL jobb, de annyival bőven nem, hogy megérje a 30k+ felárat. Vegyétek nyugodtan, nem fogtok csalódni. 🙂
Aki nem szeretne sokat költeni rá, persze hogy jó...
Azér nem mondanám,hogy a jbl flip 6 túlzottan nagyon jobb lenne mint ez. Az extreme más...azt nem mindenhová veheted mint ezt...😊
Kifejezetten jól szól, még a nagyobb darabokkal is felveszi a versenyt hangzásban. Még így mikrofonon keresztül is jól szólt. A 80% hangerőnél a mély torzulása már megszokott főleg ezeknél az utazó méretű daraboknál.
Egy haveromnak van tole lattam ezt a hangszorot es nagyon jo az araert en is rendeltem eggyet
Tényleg jó cucc most néztem egy olyan videót ahol szét szedték és három hangszóró 🔊 van benne kettő 8w és egy 20w mély
meglepően jól szól
Van benne kakaò
Minőségi darab és jól szól ennyi pénzért (én kb 15k-ért vettem), de nem árt játszadozni kicsit az EQ beállításokkal. Durva azért milyen basszusa van ennek a kis kütyünek! Az hogy a hasonló teljesítményű JBL cuccokkal egálban van, azt némileg firtatnám, mert a T7 esetében azért tompább az összkép hangszín terén. Viszont ár/érték arányt nézve csillagos ötös.
eggyet értek😃😃
Most rendeltem meg, kuponkóddal 11e ft volt. Várom hogy megjöjjön. Egy jbl flip 6ost szerintem le aláz minden értelemben.
Szia. Az biztos!!!
Jó ez basszus!
En is szeretem ha a mély dominál 😁
Sziasztok! Jobb, mint a Mi Portable Bluetooth Speaker? Mi a véleményetek?
Szerintem sokkal jobb🙂
Szia nekem egy olyan kérdésem lenne hogy ez jó egy kisebb szobába otthonra illetve milyen ha ki viszem a szabadba? Egyébként jó videós vagy❤❤❤❤❤
Szia egy kisebb szobába megteszi, ha kiviszed a szabadba nem mondanám hogy eszméletlen hangos lessz, attol fügy hogy mit szeretnél, hogy hallani fogod? igen fogod.
@@KiTeszt leginkább arra hogy hogy jobb mint egy xiaomi mi portable Bluetooth hangszóró amit már teszteltél is
Igen hangosabb egy kicsit nehezebb, ez egy másik ár kategória. A xiaomi olcsób és gyengébb.
@@KiTeszt értem köszönöm a választ
@@KiTeszt akkor megéri még venni a Tronsmart T7 hangszórót? Azt mondtad a videóba erről S hangszóróról hogy tudna több mélyhangot is ki adni az aján ezt el tudod nekem mondani jobban? Köszi ha válaszolsz
Jobb mint a realme brick?
Szia. igen jobb
@@KiTesztigaz az ára is egy 10 essel nagyobb
@@KiTeszt de én maradok a realme-nál🙂
@@senki-zm4dt7qs8e Igen, abban az árban a realmi nagyon szuper.
Enél jobb most a tronsmart Element mega tovább fejlesztett változata 40 wat sokkal jobb mint ez
Azt majd meg kell nézzem
Tetszetős darab.
Tőlem mondjuk a fénysáv kicsit távol áll.
Szerintem venni wgy 5.1 és házimozi t az szól..20 ezerből
😮
Meglehet, csak azt viszont más kategoria... sok szempotbol is.
Tény, viszont azt nem viszed olyan messzire, mint ezt! 😉
Szia mar Elatdat?
Szia... kb egy héttel azután ahogy kijõtt a videó
Kosz akor megyek rendelni 👍
Joó eltűntél papi🙁🙁
Ne is mond...🤫
Ennyiért sajnos szánalmas minőség :D
TH-cam on szemfix 🌍 szemgyogyitásal foglalkozom híres