Giampaolis første, men RBK tapte | Kristiansund - Rosenborg 3-2 Highlights

• เผยแพร่เมื่อ 24 ก.พ. 2022
  • Renzo Giampaoli og Ole Sæter scoret Rosenborgs mål i en svært sjanserik 1. omgang i Kristiansund, da hjemmelaget snudde til 3-2.
    NB! Vi gjør oppmerksom på høy lyd fra kommentator.
    Video/lyd med tillatelse av Tidens Krav / Direktesport.no.
    #rosenborg #rbk #eliteserien
    Følg kanalen og se ukentlige høydepunkter, treninger og mimre tilbake til vår stolte historie med stjerner som Roar Strand, Bent Skammelsrud, Erik Hoftun, Micke Dorsin, Mini Jakobsen, Marek Sapara, Rade Prica, Steffen Iversen, Ole Selnæs, Jonas Svensson, Per Ciljan Skjelbred, Markus Henriksen og mange mange fler.

@trexhanz3913 2 ปีที่แล้ว +3

Så hele kampen på Direktesport, synes vi gjennomfører enn grei første omgang. Men defensivt slipper vi dem altfor lett til. Hadde dette vært første serierunde mot Glimt kunne det vært 7-8 mål. Men er tross alt mange kamper igjen for forbedring. Offensivt synes jeg RBK ser ganske solid ut når vi gjør ting som det skal.