دکترمریم غلامپور ماه نهم بارداری

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 7 ก.ย. 2024
  • dr-gholampour....
    دوران بارداری حدود ۴۰ هفته طول می‌کشد. این هفته‌ها به سه گروه تقسیم می‌شوند که هر کدام از آن‌ها
    آبستن وقایع خاصی است. سه‌ماهه سوم از هفته ۲۸ تا آخر هفته ۴۰ بارداری را شامل می‌شود که شما را به آخرین مرحله بارداری می‌رساند.
    سه‌ماهه سوم بارداری می‌تواند هم از نظر جسمی و هم از نظر عاطفی برای زن باردار چالش برانگیز باشد. تحقیق و آگاهی درباره آنچه در طول سه‌ماهه سوم اتفاق می‌افتد و مراقبت‌های قبل از تولد نوزاد، می‌تواند به کاهش هر گونه اضطرابی که ممکن است در طول مرحله نهایی بارداری پدیدار شود، کمک کرده و تولد نوزادی سالم با کمترین خطر برای مادر را تضمین نماید.سه ماهه سوم برای یک مادر، زمان هیجان انگیزی است! و با تغییرات و ناراحتی‌های جسمی به علت رشد اندازه جنین و افزایش وزن جنین و مادر همراه است. معمولاً مادران در سه‌ماهه سوم بارداری دچار تنگی نفس، سوزش سر دل، هموروئید، مشکلات خواب، افزایش دمای بدن و خستگی بیشتر می‌شوند. علاوه بر این، بسیاری از خانم‌ها تورم در قوزک پا و انگشتان خود را تجربه می‌کنند که اگر چه برخی تورم‌ها عادی است، اما در صورت مشاهده تورم ناگهانی، شدید و یا افزایش سریع و ناگهانی وزن باید به پزشک متخصص زنان اطلاع دهید. این دو نشانه ممکن است یک وضعیت جدی به نام پره‌اکلامپسی را نشان دهندکه می‌تواند به نوزادتان صدمه بزند.یک تجربه جدید در طول این مرحله از حاملگی، شروع گرفتگی و انقباض در رحم است که نشان می‌دهد بدن شما خود را برای زایمان آماده می‌کند. انقباض‌های کاذب یا درد زایمان کاذب، حدود ۳۰ تا ۶۰ ثانیه طول می‌کشد و معمولا بدون درد، نامنظم، کاملاً طبیعی و بی‌خطر هستند؛ در مقابل زایمان کاذب، زایمان واقعی با شدت، نظم و فرکانس بیشتر رخ می‌دهد. انقباض‌های زایمان واقعی با گذشت زمان به جای کمتر و یا بهتر شدن، بیشتر و دردناک‌تر می‌شوند.
    فکر رسیدن زمان زایمان، باعث ایجاد اضطراب و نگرانی در مادران می‌شود و این اضطراب با کاهش خواب در این دوره و مخصوصاً ماه‌های آخر همراه است. حسی که اکثر مادران در این دوران تجربه می‌کنند، ترس از زایمان و مرگ است و غالباً نسبت به نگهداری فرزند، تولد نوزادی ناهنجار و یا ناتوانی برای مادری خوب بودن دچار واهمه می‌شوند که در صورت عدم حمایت روحی و روانی خانواده، این ترس‌ها تشدید شده و به اختلالاتی مانند افسردگی، اضطراب و اختلال وسواسی منجر می‌شود. بنابراین حمایت خانواده و همسر در این زمان از مهمترین حمایت‌ها محسوب می‎شود.
    برای کاهش اضطراب به یاد داشته باشید که به بدن خود اعتماد کنید؛ فرایندهای بدن شما دقیقا همان کاری را که باید انجام دهند، انجام می‌دهند.

ความคิดเห็น • 1